|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
To nee, ja jsem hodnej clovek.. sem tam _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
16.7.15
drep
135x2 - megavykon  (minuly max 120) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
19.7.15
bench
100x5 (minuly max 107x1 na krev)
prekvapilo, na to ze ho jedu tak jednou za mesic _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
25.7.15
tlak na ramena jc
32kgx10
spokojenost, taky jedu tak jednou za mesic _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 20, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
16.10.15
bench
110kgx2
19.10.15
drep
150x1
https://youtu.be/dmZ1DWJI2iY
poprve na zadech _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so říjen 31, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
30.10.15
bench
1x120kg rezerva _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
2.11.15
drep
1x165kg prituhuje _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
tome když vidim ten dřep 150, jak ti jdou kolena k sobe uz pomalu, tak si neumim představit 165
já to nedřepnu, takže to ber spíš jako "kritiku za počítačem"
ale hezkééé!
ta osa je nějak moc prohlá..
a ještě si rejpnu, že hrozná hloubka  dřep se mi nelíbil s těmi 150kg, ale jak rikam, sám to nedam
jesi si měl nějaky problém s koleny tak nevim jo..*
Naposledy upravil Mravenec1 dne po listopad 02, 2015 7:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
joo to jsem spis zkousel, neberu to jako maxku..
ta osa neni prohla ode me, ja tam u nas drepuju celkem malo _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
co s hloubkou? vsak konec (zacatek) horniho stehna mam pod kolenem.. proc jako delat hlubsi kdyz se mi pak akorat kulati zada? no tak.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
29.11.15
tlaky jc rovna
50kg x5
po odjetych celych nohach, jen jsem chtel zkusit - tezky jak prase, krece v brise, noze, hnus  ale padlo to _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
Hele, delam je tak jak mi to vyhovuje, jak me nic neboli a dela se mi to dobre.. to jestli to delam o 5cm vic nebo min je mi fakt u prdele _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
ne, že bych tvrdil, že je ta hloubka dostatečná nebo tak, o něco hlubší by to být mohlo, ale chápu, že někdo nedřepuje úplně dolů, obzvlášť s větší váhou... ne každej dřepuje jako ty blackoffe, prdelí až dolu - což je podle mně super, ale ne každýmu to vyhovuje...  jinak mi přijde, že ten dřep chodiš dost na úzko a ty kolena jsou dost u sebe... jestli ti to tak sedí, tak proč ne, jenom si to moc nedokážu představit takhle dřepovat
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 4:06 pm Předmět: |
|
|
cvičíš každý "trénink" jen jeden cvik a jednu sérii?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|