|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 4:02 pm Předmět: |
|
|
14 července trénink LEHKÝ - aktivní odpočinek
mobilita + L-SIT variace, nácvik Pistols, lehounce hrazda, švihadlo.
Nácvik Pistols v mírnější intenzitě a ostatní opravdu total lehárko. Lehoulince. Dal jsem zase nějaké variace vyšších dosedů a nižších. Ty nižší jsou pěknej brutal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Jinak po aktivní pauzičce tohoto týdnu najedu v pondělí asi na
A: mobilita + L-SIT
warm up (švihadlo, swingy)
POVERCLEAN
nácviky
WOD/TABATA/EMOM/KOLA
B: mobilita + L-SIT
BULGARIAN SPLIT SQUAT
nácviky
WOD/TABATA/EMOM/KOLA
C: mobilita + L-SIT
MILITARY PRESS/ PUSH PRESS
nácviky
WOD/TABATA/EMOM/KOLA
Tzn. budu točit, poverclean,bulhary a střídat military press s pushpressem a cvičit jak mi to vyjde. Když budu pryč tak odpočinek nebo HSPU či zkusim nějakou fyzičku. Cílem je nemít dlouhý tréninky. Nebavěj mě. Trošku opět zesílit. Zlepšit fyzičku a naučit se už ty proklaté dřepy na jedné noze :o) tzn. vlastně pokračujeme po pauze dál. Občas do WODU či kol nacpu víc benče, shybů nebo něčeho co budu mít pocit, že chybí, nebo když budu chtít trošku pumpovat...Možná přemýšlím nad jedním tréninkem čistě na pumpovačku jednou za čas. Uvidíme. Hlavně aby mě to dál bavilo, šel jsem nahoru a nezrakvil se .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
Takže o víkendu proběhly "lehčí tréninky" práce v lese. Tahání, nošení velkejch klád, sekání atd...
Tzn. týden flákání je za mnou a dnes odpo normální trénink. Už se těším...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 4:32 pm Předmět: |
|
|
20 července
mobilita + L-SIT variace
warm up - ŠVIHADLO
POVERCLEAN - 5x50, 3x3 s 60, 2x3 s 70, 2x3 s 60kg
ONE ARM PUSH UP - 4x2
superserie BICEPS - 4x
WOD:
200 SWINGŮ S 24KTB
za každé přerušení trest 5 TOES TO BAR
čas: 13:30 a měl jsem v tom zhruba 10 trestů.
Vše celkem easy. Přesto jsem byl překvapivě lehce unaven z víkendu...
WOD výživnej. Nebylo to skoro vůbec o zadýchání, ale o předloktí. Což bylo obrovský překvapení...Myslel jsem, že mi upadne. So+Ne jsem sekal dříví, tahal, házel a jinak blbnul a dneska mě bolely celé dlaně.
Zkoušel jsem taktizovat a dávat delší pauzy abych vydržel, ale nakonec jsem zjistil, že kratší pauzy jsou lepší, protože mám předloktí tak rozsekaný, že to stejně moc neni rozdíl, ale nádhernej WOD. Možný bych to tam narval v dobrej den kolem 10-11 minut. Občas ho zařadím a budu zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
21 července
mobilita + L-SIT variace
warm up - ŠVIHADLO
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 8, 2x8 s 16kg, 3x8 s 24kg
nácvik PISTOL SQUAT HLUBOKÉ DOSEDY - 5x1-2 opáčka
WOD ANGIE:
100 PULL UPS
100 PUSH UPS
100 SQUATS
100 SIT-UPS
čas 20:33 (zlepšení o minutu a kousek od minula)
WOD ANGIE - zlepšení cca o minutu a kousek od minula. Ačkoliv shyby mi trvaly skoro 9 minut. Je vidět, že teďka shybuju fakt lehce. Za to se ale zlepšil nastoprocent zbytek a taky taktika. Začínám o trochu více znát své tělo a rozložení sil...Krásnej trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
22 července
mobilita
warm up - ŠVIHADLO
MILITARY PRESS - 6x40, 3x6 s 50kg, 2x3 s 55kg
3 ROUNDS OF THIS:
4 ÚZKÝ BENČ S 90KG
15 SWINGŮ S 24 ktb
3 HSPU
3 ROUNDS OF THIS:
12 PULLOVER S 27,5 kg
12 BURPEES
Dnes žádné hrocení. Třetí den po sobě. Všechno bolí. Zítra pauza .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
23 července VOLNO. 24 července - trénink
warm up - ŠVIHADLO
POVERCLEAN - 3x40, 3x50, 3x60, 1x70, 1x75, 1x80, 1x85
nácvik PISTOLS vysoké dosedy - 4x5
4 rounds of THIS (minuta pauza mezi):
5+5 ONE ARM KTB. PRESS 24kg
15 SWINGŮ s 24ktb
100 SINGLE UNDERS
4x STŘEDY RAMEN UPAŽOVÁNÍ
Warm up byl hnus. Odpoledne mi nebylo dobře, tak jsem se vyspal a pak šel trénovat. Asi sem ještě trochu spal, protože sem nebyl schopnej skočit ani desetkrát bez chyby...
Poverclean - rádoby test maxima. Víc jsem tam za posledních 8 let neměl. Kdysi jsem to zkoušel když sem měl asi o 20kg víc a dal 95 bez techniky. 85kg bylo tedka tak normal. Možná by šlo 90, ale nechtěl jsem to zase moc hrotit. Na to, že to jedu poměrně chvilku jsem docela spokojenej. Brzo budu mít pár lekcí od kamaráda co dělal deset let atletiku a součástí toho bylo párkrát týdně vzpírání, tak uvidíme.
Nácvik Pistols jen tak lehounce. Zítra je chci jet tvrdě...
Jinak jak jsem jel na konci švihadlo, tak šlo božsky. Lítalo to tam tak rychle, že jsem se bál, že rozsekám beton. Tak rychlý to bylo. V prvních dvouch kolech to bylo unbroken, pak už jsem začal být víc unavenej a šlo to hůře, ale měl sem z toho dobrej pocit...
PS: potřebuju si koupit už těžší kettlebell. Jen váhám jestli hned 32 a nebo 28...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
25 července - trénink
warm up - 4x10 BURPEES
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 8x, 3x6 s 24ktb.
nácvik PISTOLS hluboke dosedy - 4x3
WOD:
5ROUNDS OF THIS:
10 GOBLET SQUATS 24 ktb.
10 DIPS
PLANK - 4x30 sec.
VÝSKOKY ZE DREPU - 4x10
Trenink na chate. Nejenze jsou ty nohy slabe, ale jeste reaguji daleko hure na zakyseleni oproti vrsku .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 4:53 pm Předmět: |
|
|
26 července VOLNO, 27 července TRÉNINK
mobilita + L-SIT
WOD:
Time cap 5 minut
max KTB SWINGS 24 kg
každá pauza 2x burpees (každá další pauza + 2 burpees)
skóre: 164 SWINGŮ (102 PR + 29 + 33)
MILITARY PRESS - 5x40, 10x5 s 50kg
ZADKY RAMEN - 7x
WOD byl boží. 102 swingů v kuse je mé Big PR. Když jsem je dojel tak uběhlo asi 02:35. Odhodil jsem kettlebell, udělal krok a skoro se mi podlomily nohy  Slabina-předloktí. Jako vždy. Nicméně božskej WOD a krásný PR.
Military na pohodu. PC a Military budu střídat ve stylu více sérií, lehčí váha. Méně sérií těžší váha a budu nějak přihazovat. Když padne únava, tak uberu. Zatim 10x5 s 50 lehké. Pauzy kolem minutky. Pak jen at zadky ramen neumřou a trošku vyvážej ten velkej objem co se jede v crossfitu na ramena a domu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
28 července TRÉNINK - VÁHA 84 KG
mobilita + L-SIT
ONE ARM PUSH UP - 3, 3, 9+9 PR
superset nácvik PISTOLS VYSOKÉ DOSEDY - 3x
4 rounds of this:
5x BENČ 90KG
11 TACTICAL PULL UPS
20 AIR SQUAT
RUN: 20 MINUT
Kliky na jedné ruce potěšily. Neplánoval jsem to. První série těžká jak prase. Druhá lehčí a třetí brutálně lehounká, tak jsem tam po třech narval dalších šest a je to PR :o) Vždycky mi chvilku trvá než se dostanu do toho pohybu a pak to jde samo...
Dnes měl být podle rozpisu A,B,C - Poverclean, ale od neděle mě lehce tahá na pravé straně zad, tak jsem to dnes odpískal a švihnul tam místo toho benče, hrazdu a běh. PC zítra či pozítří...
Moje království :o)
Krmení divé zvěře
Cvičme v rytme a hlavně i v dešti
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Cau
Pekne univerzalne treningy.
Tie swingy tahas az nad hlavu alebo +- pred seba?
A myslis ze tie jednorucne kliky mozu mat nejaky vplyv na bench? _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Cau
Pekne univerzalne treningy.
Tie swingy tahas az nad hlavu alebo +- pred seba?
A myslis ze tie jednorucne kliky mozu mat nejaky vplyv na bench? |
ahoj, Swingy jenom před sebe. Zhruba na úroveň prsou +-...
Ty jednoruční kliky jsou spíš taková sranda. V dětství jsem vždycky koukal na drsňáky z filmů jak to drtěj, tak si to teďka po třicítce plnim Mně vlastně na Benč pomáhá jediná věc a to je přestat cvičit Military a víceméně vše na ramena a přibrat. U benče jsem už seklej strašně dlouho, takže ho teďka jezdím jenom jako doplněk aby nešel úplně do kytek a byl jsem schopnej dát aspoň takovejch 115kg. Což je bída oproti Big time PR 3x150, ale taky jsem měl o 20kg víc :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
drsnaci vtedy este nepoznali stojkove kliky :D
Tak to s tym benchom chapem..ty si uz po 3x150 nemusis nic dokazovat. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st červenec 29, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
Nazdar, presiel som si Tvoj log a mam niekolko postrehov:
- k Fighters pull up programu - v programe sa pise, ze priorita su zhyby a kvoli kvalitnej regeneracii by sa po dobu trvania programu nemali cvicit dalsie tazke cviky, idealne by sa mali ist len zhyby. Tam by som mozno videl pricinu zlyhania, cvicil si nadalej aj ostatne. Inac samozrejme klobuk dole pred vykonmi, pri relativne vysokej BW.
- beh - raz ci dva krat tyzdenne je to o nicom, o progrese sa mozno bavit pri 3x+/tyzden. Faza 1 - dostat sa na objem 25km tyzdenne - pomale (pomale!) behy. Faza 2 - jeden den v tyzdni zaradit intervalove behy - napriklad 4x400m tempa (a zvysovat vzdialenost). Alebo striedat jeden tyzden sprinty, druhy tempa. A moj nazor je, ze cas na to najdes, ked skoncis s burpees, plankami a pumpovackami bicaku, proste s cvikmi na svalovu vytrvalost a nahradis ich behom, co je tiez svalova vytrvalost, len sa zlepsis v Cooperovi. ;) Daj si pozor na techniku. Akou technikou behas? Cez patu, alebo cez spicku/stred nohy?
- pistols - treba vydrzat, pistole su top. Ja mam problem s mobilitou clenkov, vseobecne s drepom, musim si podkladat pod patu podlozku, potom to ide.
- swingy - ano, definitivne potrebujes tazsi KB :D ak len na swingy, chod do 32kg. tazke swingy su mnamka, s tvojou BW by si mal na pohodu swingovat 40+kg. kludne skus aj jednorucny swing 5+5 pauza 5+5 atd, alebo prechytavaci jednorucny swing z ruky do ruky. k metodike swingovania - kvoli udrzaniu sustredenia na techniku sa odporuca po kazdych 20 swingoch pauza, aj ked len 5s, urobi to svoje.
- pressy - vidim, ze 24kg KB pressujes na pohodu, ale kedze skok na 32kg je pri presse dost brutal, osobne mam aj 28kg.
Trosku som sa rozpisal (beh, zhyby a kettlebells su moje srdcovky), neber moje poznamky ako kritiku. robis co robis a vies preco, ale na druhu stranu obcas nezaskodi pohlad "z vonku". Good luck! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Nazdar, presiel som si Tvoj log a mam niekolko postrehov:
- k Fighters pull up programu - v programe sa pise, ze priorita su zhyby a kvoli kvalitnej regeneracii by sa po dobu trvania programu nemali cvicit dalsie tazke cviky, idealne by sa mali ist len zhyby. Tam by som mozno videl pricinu zlyhania, cvicil si nadalej aj ostatne. Inac samozrejme klobuk dole pred vykonmi, pri relativne vysokej BW.
- beh - raz ci dva krat tyzdenne je to o nicom, o progrese sa mozno bavit pri 3x+/tyzden. Faza 1 - dostat sa na objem 25km tyzdenne - pomale (pomale!) behy. Faza 2 - jeden den v tyzdni zaradit intervalove behy - napriklad 4x400m tempa (a zvysovat vzdialenost). Alebo striedat jeden tyzden sprinty, druhy tempa. A moj nazor je, ze cas na to najdes, ked skoncis s burpees, plankami a pumpovackami bicaku, proste s cvikmi na svalovu vytrvalost a nahradis ich behom, co je tiez svalova vytrvalost, len sa zlepsis v Cooperovi. ;) Daj si pozor na techniku. Akou technikou behas? Cez patu, alebo cez spicku/stred nohy?
- pistols - treba vydrzat, pistole su top. Ja mam problem s mobilitou clenkov, vseobecne s drepom, musim si podkladat pod patu podlozku, potom to ide.
- swingy - ano, definitivne potrebujes tazsi KB :D ak len na swingy, chod do 32kg. tazke swingy su mnamka, s tvojou BW by si mal na pohodu swingovat 40+kg. kludne skus aj jednorucny swing 5+5 pauza 5+5 atd, alebo prechytavaci jednorucny swing z ruky do ruky. k metodike swingovania - kvoli udrzaniu sustredenia na techniku sa odporuca po kazdych 20 swingoch pauza, aj ked len 5s, urobi to svoje.
- pressy - vidim, ze 24kg KB pressujes na pohodu, ale kedze skok na 32kg je pri presse dost brutal, osobne mam aj 28kg.
Trosku som sa rozpisal (beh, zhyby a kettlebells su moje srdcovky), neber moje poznamky ako kritiku. robis co robis a vies preco, ale na druhu stranu obcas nezaskodi pohlad "z vonku". Good luck! |
-ad. Fighters Pull up - mám pocit, že tam bylo omezit hlavně cviky na záda a na ruce, během toho programu. Což jsem dodržel. On to neni špatnej program, ale spíš mi přijde výbornej pro začátečníky a lidi kolem +- 10-12 shybů, což já nejsem. Byly doby kdy jsem dokázal 25 striktních (ale na to potřebuju bejt ještě těžší - já vim, jsem divnej :o) Nicméně on pokud je člověk řekněme středně pokročilej v nějakym cviku, tak nemůže čekat extra zázraky, pokud samozřejmě všechno nepřizpůsobí tomu cviku, ale zase na úkor ostatního. Neni špatnej program, ale vylepšit začátečníka není nic těžkého, ale vylepšit maximum někomu kdo shybuje docela pravidelně přes deset let a hlídá si i lokty, už neni taková legrace...
-S tim během máš recht. Potřeboval bych tak 3xtýdně, ale fakt je, že mě to i teďka nebaví...Trošku cítím i staré zraněné koleno. Takže zatim jen fakt doplněk abych prostě dokázal pár minut běžet a úplně neumřel. Běhám jako prase, ale snažim se víc přes špičku...o)
-Pistols-vydržím. Nic jiného nezbývá. Jednou to jít musí :o)))
-Swingy- jj ta 24 je prostě fakt moc lehounká. Jednoruční dělat nechci, protože u nich nemám podle mě ok techniku, takže zůstanu u dvouručáků kde jsem si jistej, ale ano, ideálně tak 36-40kg kettlebell. Společně s pressama bych fakt potřeboval 28 i 32. Uvidíme pro co se rozhodnu až budou peníze...
PS: kritika je potřebná :o)) a pohled z venku je vždycky dobrej...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|