|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 7:50 pm Předmět: Windows 10 |
|
|
Inštalujete, používate, oplatí sa prejsť z 8. 1ky, tipy, triky, dojmy? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 8:12 pm Předmět: Re: Windows 10 |
|
|
| Turakam napsal: | | Inštalujete, používate, oplatí sa prejsť z 8. 1ky, tipy, triky, dojmy? |
ještě mi nepřišla aktualizace : ( _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 9:00 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si počkal chvíli, než vydají první update, ale pokud na PC nepracujete s hardwarem, případně síťařinou, tak bych se toho nebál, ikdyž netuším, co potřebují dnešní hry _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 10:56 pm Předmět: |
|
|
Co som cital na pc forach tak mensie bugy su, niekto spominal, ze HP zatial nepodporuje (nie su drivery), ale inak je vacsina spokojna...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 4:25 am Předmět: |
|
|
Komunita byla zapojena dlouhé měsíce dopředu. Tento release je v podstatě poslední sestavení z beta testovacího programu Windows Insider.
Ne, nebudu je mít. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 7:59 am Předmět: |
|
|
mam na testovacom pc, zatial sa mi dost pozdava . na svoj ntb a pc si to hodim az ked to bude lepsie odladene a budem mat cas hrat sa s nastaveniami _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 8:13 am Předmět: |
|
|
vďaka, osobne teda tiež počkám, lebo 8.1 som si veľmi obľúbil _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
Máš prázdniny, tak si pohrej :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 9:18 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Máš prázdniny, tak si pohrej :-) |
no práveže rozladiť stroj nepotrebujem, keď fachá jak hodinky:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
urob virtualku,napr. v oracle virtualbox a hraj sa tam, je to safe _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 9:33 am Předmět: |
|
|
Ta desítka vypadá podobně dementně jako 8 (.1) co mám v novém notebooku, takže nevím jestli to má vůbec smysl  ... jsem z toho pěkně nanervy, některé věci na tom rojet je za trest (proto jsem ho během první 4 dní co jsem ho měl 2x přeinstalovával  )
zlaté win7 ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 9:51 am Předmět: |
|
|
mne 8 aj 8.1 sadla, netreba neznasat nieco len preto ze to je ine :) teraz srotim sql 2016 a windows server 2016,to bude maso... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|