|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olejnas

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
Desitky jsou vyrazne rychlejsi, ale vyrazne rychleji take snizuji zivotnost baterie. Urcite bych je nedaval do pocitace bez SSD disku. Libi se mi jejich rychla odezva a minimalisticky design oproti 8.1. Nefunguje tam dost veci (kvuli ovladacum tretich stran), ale to je klasika a neni to chyba Microsoftu. Velmi hezky je udelane zalohovani a propojeni s cloudem. Osobne me nejvic mrzi nefunkcni Cisco klient, takze je zatim hromadne nasazovat nebudem. Na doma pro mamku ideal.
Jinak pozor, pokud udelate upgrade z 8.1 na 10, mate mesic na downgrade, pak uz to nema jit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Sakra, Mrkvosoft odhalil, že jsem si dělal srandu z jejich novýho produktu a zmizela mi ikonka "přechod na Windows 10"! Fakt! |
ona vždycky zmizí, ale když budeš hodný, tak se zase po pár dnech objeví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:13 am Předmět: |
|
|
tak po 4 dnech používání jsem musel provést downgrade zpět na windows 8.1 pro
Plus na windows 10 profesional
+ grafický vzhled a celkové prostředí
+ zpátky nabídka start a možnost nastavení (i metro)
+ přidání pracovní plochy (u linuxu běžná věc)
+ jednoduchost
+ nízké HW požadavky
mínus
- ještě neodladěné prostředí
- občasné lagy a bugy
- největší problém mi dělal ovladač na grafiku Nvidia (GT 745M)
- často spadlo .. ani né modrá smrt ale prostě blik.. smutný smajlík.. a restart PC
Doporučení..
pokud nepracujete s grafikou a nepaříte HW náročné hry.. na testování win 10 jste ideální..
pro ostatní doporučuji počkat 6-10 měsíců, než vyjde SP1 ..
Celkově
win 10 se mi líbí.. uvidíme jak se k tomu microsoft v budoucnosti postaví ..
Testováno na Lenovo ideaPad
CPU - Intel Core i7 4700MQ
RAM - 8 Gb - DDR3
Graphics - Nvidia GeForce GT 745M
HDD - 2x SSD 128Gb @Sandisk _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
Pockam veru. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st srpen 05, 2015 10:36 am Předmět: |
|
|
Mne se ty 10 zamlouvaj, ale taky jsem na NB narazil na problemy s grafickou kartou. NB se mi restartoval stale dokola. Pomohlo az odinstalovani karty a pouzivani jen integrovane.
Na stolnich pocitacich, kam jsem 10 daval, zatim absolutne bez problemu.
Naposledy upravil drlift_ dne st srpen 05, 2015 1:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
ale tak tie nastavenia nevyzeraju  to si niekto hodne vylepsil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
je to pouze o uživateli :) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
Část věcí NEJDE vypnout .. ano, je to o uživateli .. radši neinstalovat. I když si nedělám iluze o tom, že takovej chrome a cokoliv společnýho s google nedělaj to samý ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
to ano, ale ten obrazok je cisty photoshop, tie nastavenia su uplne ine _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
To tedy nejsou, sám jsem se zarazil nad tím, když jsem asi 10 různých nastavení o zasílání dat (včetně třeba psaní na klávesnici) musel vypínat...
Jinak na notebocích Lenovo to dělá strašný problémy, na většinu to ani nejde nainstalovat. Na desktopu to jede bez problémů, tam můžete beze strachu upgradeovat, na NB počkat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 06, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
Mám W10 na asus notebooku. Pc používám jako sekundární stroj a sledují mnohem rychlejší boot. Zytek oproti sedmičkám tak nějak podobný. Oproti osmičkám je to ale alespoň pro mě lepší varianta. Tj. zůstávám než bude vše vychytáno na svém X240 na W7 pro a desítky na sekundárním PC (beru pod stan, na kolo, kamkoliv mimo zaměstnání - je za pár šupů a když se rozbije/ukradne), tak je mi to fuk - data jsou šifrovaná a železo snadno nahradím).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|