Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Biceps / Triceps

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
1x1x82,5kg
2x0x85kg ale do *#$!@!!!!
1x1x85kg Balbi mode ON!
2x1x80kg

Tlaky JČ v sede:
3x5x30kg
1x4x30kg a už to ide doprdele
1x3x30kg a je to v prdeli

Upažovanie v stoji:
5x8x12kg + 1x30x2kg

Upažovanie vleže na lavičke:
5x6x12kg + 1x30x2kg

Close grip benchpress v MP:
5x6x70kg + 1x20x20kg

Kliky na bradlách:
5x10xCarabas

Biceps s JČ v sede na šikmej:
5x6x12,5kg každá

Biceps s rovnou nadhmatom:
5x10x15kg

Sťahovanie kladky - lano:
1x50x15kg

Biceps - kladka vleže:
1x50x10kg

Hodnotenie tréningu: Horúčava a páľava... Rozlúčte sa, milé deti, nielen s ľadovými medveďmi, ktoré to už prakticky majú za sebou, ale aj s ťavami, ktorým sa rozpúšťa piesok pod nohami a hrby sa im na slnku vyparujú Teplota, pri ktorej by krovácky lovec levov vyliezol z hlinenej chatrče, pozrel na slnko, povedal "čo ti je*e?!" a zaliezol nazad dovnútra.
Military celé dobre, až kým som sa nedostal k váhe 85 kíl. Dva faily, po každom som si schuti kopol do stojanu, našťastie som bol v gyme sám a môj malý sopečný výbuch zlosti nikto nezaznamenal Ale pretože som fanatický buldog, vbehol som na činku ešte raz.
MORFUJEME!
A šlo to nad hlavu

Tlaky s jednoručkami celkom prekvapili, aspoň prvé tri série. Predpokladám, že som vládal kvôli tomu, že som nedával zhadzované pumpovačky na military. Po prvých troch sériach vyprchal gumidžús a bolo po srande. Ale upažovačky so záverečnoým vypálením boli dobré a fakt to chvíľami vyzeralo, že aj mám ramená.
Triceps už klasika close grip bench + kliky na bradlách. Zvýšená váha na tlakoch, pekná pumpa. Na záver nejaké ohýbanie rúk akože biceps.

Niekedy ku koncu môjho tréningu sa zjavil vysoký chudý chlapec s vysokým chudým otcom. Nevidel som ich už dlho, ale nič moc sa nezmenilo, snáď len to, že v tom teple vyzerali ešte utrápenejší než inokedy.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvá fáza nedeľného tréningu - váľanie pri vode. Pár aktuáliek s normálnym svetlom.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že se moje hláška s Balbi modem docela chytla . Btw taky mi vždy pomůže, je to neco jako beast mode, ale lepší !
balbi

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tak pročítam logy, tak na tomto modu frci polovina fora
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
decarabas

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x5x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg
1x1x160kg
3x1x165kg

5x4x140kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
5x4x100kg pohodová rezerva

Protismerné kladky zdola:
5x10x15kg pekne podržané

Legpress každá noha zvlášť:
5x8x150kg

Výpady s VČ:
5x ... x45kg

Predkopávanie každá noha zvlášť:
5x20x30kg

Zakopávanie každá noha zvlášť:
5x20x15kg

Lýtka v MP:
5x8x160kg

Lýtka v stroji:
5x10x40kg

Hodnotenie tréningu: Veľká časť dneška strávená na šialenom úpeku, ktorý mi varil mozog a maľoval bledé stehná do červena. Našťastie sme mali so Sorayou dobrý nápad zbaliť deky a opaľovací krém a psa a vyraziť k vode
Tak či tak ma to slnko unavilo a zmohlo príšernehrozneúdesne a na tréning som šiel hodne opatrne - v gyme bolo horúco a dusno, ale našťastie už to nebol taký des ako včera. Alebo som si zvykol a na púšti v Afrike sa znudene obzeral, kde je to sľubované teplo
Drepy sa trochu natiahli, ale šlo to parádne, všetky poctivé a hlboké, žiadna dopomoc, aj keď v posledných sériách už to bol boj.
Paradoxne najväčší masaker bola záverečná vypaľovačka na predkopávaní a zakopávaní. To som sa medzi sériami pridržiaval stroja, aby som nepadol medzi jednoručky

Smutní chlapci stále korte. Ten vysoký šušťákový dnes potvrdil to, čo som predpovedal, keď som ho videl drepovať prvýkrát. V šatni sa totiž zveril parťákovi: "Ale dnes ma kurva bolia kolená!" No prekvapenie preveľké, s jeho technikou môže byť rád, že do toho gymu dôjde sám po schodoch Nehovoriac o mŕtvole, pri ktorej má opasok, striedavý úchop a pre istotu aj háky a to má naložených 60 kíl... Stred má pevný ako mokrý toaleťák, úchop žiadny a raz sa mu pri drepoch tie kolená zbortia dovnútra a dokopy ho už nezošije ani Dr. Frankenstein - a to je iný macher!

Pridávam fotku mojich žien, tá malá biela sa pri neustálom aportovaní a plávaní nachlemtala vody, až bola ako balón a čúrala každých 5 minút a ešte sa aj pobľula, tá dvojnohá si len spiekla chrbát

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník smrť s Ottom/ Biceps a triceps

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x1x120kg
5x 5-8 x100kg + 1x6x60kg + 1x10x20kg každá séria do zlyhania, ultrakrátke pauzy, krik, rev, slzy, pot, fľaky na trenkách Zvnútra.

Tlaky incline v MP:
4x5x70kg
1x3x70kg totálna zlyhávka už

Kliky na bradlách:
5x6xCarabas pomalé negatívky, podržané, brutál

Rozpažovanie na rovnej lavici:
5x6x15kg

Tlaky JČ na rovnej lavici:
5x6x15kg ťažšie, než to vôbec malo byť!

Biceps - kladka, každá ruka zvášť:
5x10x20kg

Triceps - kladka, každá ruka zvášť:
5x10x20kg

Hodnotenie tréningu: No ci boha Zlo povstalo a v podobe dnešného tréningu sa pokúsi ovládnuť svet!
Benchpress som dnes chcel ísť pôvodne silovejšie, ale už tá jedna smutná 120ka ma utvrdila v tom, že silová hitparáda sa nekoná Takže nasrať, ideme pumpovať!
Každá séria do totálneho zlyhania, neviem ani presné počty opakovaní, zlialo sa mi to do jedného nekonečného utrpenia plného napuchnutých kôz, vytrasenách tricákov, vysilených ramien, zaťatých zubov, neľudského revu, potu na lavičke, tele aj činke aj sparingovi, zapierania nôh do zeme a chrapľavého povzbudzovania. Posledná séria zhodená, ale to už bolo len tak pro forma
Incline tlaky - utrpenie Carabasa, diel druhý. Dnes uvidíte - prvé štyri série vybojované s vypätím posledných síl. Piata bude kritická! Prežije to Carabas? Dokončí tréning, alebo sa stane obeťou celkového fyzického kolapsu? Zachráni ho Otto v poslednej chvíli? To sa dozviete už dnes v pravidelnej relácii Denníček energizera Carabasa!
Prežil som, ale bolo to chlp.
Posledná supersérka rozpažovania a tlakov už bola pomsta sebe samému za všetky hriechy z detstva - za nemorálne pusinky za kočíkárňou so Sandrou, za ukradnutý syr v obchode, za bitku v pieskovisku, za hádzanie jabĺk, za posmievanie sestre, počúvajúcej Celine Dion a ďalších.
Po tréningu som nevedel ani spojiť ruky pred trupom a ľutujem len to, že to hneď sfúkne a po dnešnom podarenom tréningu ostane len tento zápis Inak to vyzeralo v zrkadle fakt mega temne a mäsito.

Dnes bez zaujímavých návštevníkov, len smutní chlapci vytrvalo kortujú a po drepoch ich bolia nohy. A mňa oči.

EDIT: pri čúraní som práve schytal príšerný kŕč do pravého prsného svalu a pri neskoršom pohľade do zrkadla som zistil, že mám pravé oko červené od rozpraskaných žiliek Dobrý tréning!

decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko

Sumo mŕtvola:
1x3x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x1x160kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x3x160kg
3x2x160kg absolutny vypinak uz

Drepy:
1x6x70kg
1x6x110kg
5x2x150kg + 1x6x110kg + 1x6x70kg

Zhyby na kruhoch:
5x6xCarabas

Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
5x8x102kg

Krčenie ramien s kotúčmi:
5x10x25kg podržané, masaker ku koncu

Silové premiestnenie + military press:
5x5x60kg toto bol brutal

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x10x50kg

Hodnotenie tréningu: Aaaah, smrť a hrôza. Som rád, že sa mi už blíži dovolenka a trochu vypadnem z toho kolotoča a zregenerujem pri mori. Síce ma nič nebolí, ale uťahaný som z tepla, tréningov, low carb jedálnička... Proste ideálne podmienky na ťažšie sumo deadlifty
To sumo, no, stále ešte hľadám ideálny setup. Pri tej 200ke bola rezerva maximálne tak 5 kilo, čo by bolo zopakovanie súčasného maxka. Chce to ešte potrénovať, hádam sa to poddá a posuniem váhy trochu vyššie. Ale cítim z toho lepšie medzilopatkové svaly ako z klasiky, na konci samozrejme odchádzali už aj vzpriamovače. Celkovo pri tom cítim chrbát viac a lepšie zapojený, ako pri klasike, čo som nečakal, ale som rád
S drepmi sa mi nechcelo veľmi šaškovať, tak som tam dal rovno 150 kilo a šupol som nejaké dvojky, nech to zrýchlim na viac nebolo síl, CNSka zdevastovaná ako byty na Luníku 9. Zhyby na kruhoch celkom zloba, rozdiel oproti hrazde, bralo inak, ale dobre.
Zvyšok tréningu bohapustá pumpa chrbta, až kým nedošlo k premiestneniu. S utavenými vzpriamovačmi a totálne vyflusaný to už bol boj s egom, ale dal som to stále pekne a technicky. Lialo zo mňa na všetky strany a vrčal som pri každom opakovaní, chvíľkami kvôli teplu a námahe hmla pred očami, ale nasrať, dokončil som to!

Slečna trénerka s obeťou stále to isté - kecy aj "tréning". Našťastie končili, keď som ja začínal, takže som sa nestihol dozvedieť veľa o chorobách zo sedavého zamestnania, odčervovacích tabletkách pre psov a dovolenkách v Turecku, ktoré šli teraz cenovo dolu
Kubo drtil základné cviky, robí mi radosť, chlapec ušatý!
Akurát som odchádzal, keď som sa stretol s legínovou blonckou! Žeby sa tam zas začala ukazovať a zvyšovať prítomným testosterón? Kiežby!

Autor výroku Sigmarsson: On 16 January 1993 Jón Páll Sigmarsson suffered a cardiac arrest. He was deadlifting in his gym.
Posraná irónia

Johnbear

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Autor výroku Sigmarsson: On 16 January 1993 Jón Páll Sigmarsson suffered a cardiac arrest. He was deadlifting in his gym.
Posraná irónia

Jde vidět, že tenhle výrok myslel smrtelně vážně
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jako vazne?
Johnbear

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak Měl vrozenou srdeční vadu a doktoři mu zakázali cvičit těžké tréninky, ale jak sám řekl, nemá cenu žít, když nemůžeš cvičit mrtvý tah, tak v tom pokračoval.
wondra

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo ví kde je pravda. to jak umřel a co řekl asi.jo, ale co mu k tomu pomohlo...Sílu měl parádní a ještě víc se mi líbil na strongman soutěžích. cisila z něho radost a energie, jak z decarabasa.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sigmarssona do huby nebrat, to je modla! Velky viking a legenda sportu.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2015 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo, bol to bijec Odisiel tak, ako sa na strongmana patri, stale lepsie, ako keby ho je*lo po dvanastke v zeleziarnach pri cakani na autobus (real pripad v Kosiciach).

Tak, v utorok letime - tak ako pred 2 rokmi to bude Primorsko v Bulharsku, tentoraz sme si na cestu pribalili aj moju malu neter. Takze pocitam, ze ranne behanie/treningy s vlastnou vahou budu jediny kontakt s normalnou realitou a chvilkou pre seba. Takze radost a energia bude zo mna prskat na vsetky strany pocas treningov nadalej, pretoze pri tom aspon trochu zrelaxujem a nebudem musiet stavat babovicky z piesku na plazi A spamata sa aj telo, CNS uz ani nevie, ako sa funguje bez mrtvych tahov, drepov a tlakov, pocitam, ze prve dni bude mat sok a potom sa rozplace ako ked v 45tom konecne oslobodili Ceskoslovensko. Ale viem, ze po troch styroch dnoch mi uz bude brutalne chybat zelezo.

No, ale este tam su samozrejme dva treningy - ramien a NOHY Rozluckova zabijacka, uz teraz ma vsetko boli.

decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Bicepsos a tricepsos

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
1x1x82,5kg
1x5x70kg
1x4x70kg
2x5x60kg

Tlaky v MP za hlavou:
5x6x40kg položené na trapéz a stopka

Upažovanie v stoji:
5x6x12kg + 1x40x3kg

Upažovanie vleže na lavičke:
5x6x12kg+ 1x40x3kg

Príťahy k brade:
5x6x25kg + 1x40x10kg

Close grip bench v MP:
3x6x75kg
2x5x75kg

Kliky na bradlách:
5x10xCarabas

Biceps s JČ v sede:
5x12x12,5kg

Biceps s kotúčom:
5x6x20kg

Hodnotenie tréningu: Ách ako sa mi nechcelo Mysľou som už na pláži Nevadí, šiel som k večeru, aspoň nebola taká príšerná horúčava.
Military výborné, ale od štvrtkových mŕtvol neustála svalovka na celý chrbát, tak som to nehnal do váh, chýbala tam opora a šiel som do záklonu. Tak som zas pokorne zhodil váhu a šiel to dopumpovať. Po skončení som vedel, že nebude treba ďalší ťažký cvik a po sto rokoch som sadol do multipressu a dal tlaky za hlavou Parádne precítené a kontrolované každé jedno opakovanie. Po tomto som sa už nezmestil do zrkadla, ramená siahali od úrodných plání západu až po vyprahnuté púšte východu, kadiaľ tiahnu karavány obťažkané hodvábom, korením a kadidlom...
Ale aj tak som tam šupol ešte upažovania a príťahy, dokonca aj s vypaľovacími sériami.
Záverečná pumpovačka už len taaaak, biceps sa mi desne nechcelo, ale čo neurobím pre fanúšikov!

K večeru v gyme skoro nikto nebol, len legínová bloncka, celé dobre, pretože hip thruster! Odišla práve pred mojím bicepsom, to už som fakt nemal motiváciu a len to odšmrdlal

Zajtra tréning toho, čo mi trčí zo zadku smerom k zemi!

decarabas

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2015 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Ľahký hrudník / Funkční síla

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x100kg
1x5x130kg
1x2x150kg
1x1x160kg
1x1x165kg
1x1x170kg
3x1x150kg
1x14x100kg za 34 sekúnd

Benchpress:
1x6x100kg
1x7x100kg
2x6x100kg
1x5x100kg

Čelné drepy:
5x1x120kg
1x2x100kg a skĺzla mi činka po upotených ramenách až na bicák, tak som sa na to vysral

A začala "strongmanská časť"

Dumbbell press za minútu (zakaždým zhodené na zem):
8 opakovaní so 40kg činkou

Príťahy saní v sede (zapreté nohy):
3x ale nemám šajnu o váhe saní. Vidieť ich na fotke nižšie. V tej pneumatike su nahádzané kotúče, ktoré samé osebe mali 160 kilo.

Ťahanie saní čelom k saniam:
2x a spomínaná fotka

Ťahanie saní za sebou štýlom chromý pes:
1x a s 2 pauzami, pri ktorých mekáč hrozivo nastúpil na cestu von z môjho tela smerom hore vďaka tomu, že sane sme mali upevnené o opasok okolo pása, žiaden popruh

Hodnotenie tréningu: Stále utavený spodok chrbta, ale nechal som sa zlomiť na kamarátove šaškovanie v 300 aréne (čo bolo, ako sa neskôr ukázalo, veľké šťastie. Môj gym bol dnes zatvorený ). Kamoš sa zamiloval do strongmanov, tak teraz sa vkuse snaží o nejaké variácie ich disciplín... Prepína mu, ale čo neurobím pre detskú radosť v jeho žiariacich modrých očičkách...
Dumbbell v pohode, jakživ som to nešiel, ale 40kg je hovno váha, takže no problem. Opakovaní mohlo byť viac, ale jedno som nelockol a začínal odznova.
Príťahy saní takisto luxus, spodok chrbta ešte podržal a rval som to tam ako blesk. Najväčšia zloba bolo ťahanie saní akýmkoľvek spôsobom. Mojich 88kg proste nestačilo na to, aby som nabral poriadnu rýchlosť a keď sa potom veselo ozval Mekáč, že "Týýý vole, hore je párty, mrknem sa tam!", musel som aj pauzovať, čo mi tiež na výkone nepridalo. Rovnako tak predpokladám, že ťažké drepy pred niečím takým nie sú najlepšia rozcvička ale aby som sa nevyhováral: nabudúce mi to určite pôjde lepšie, už budem vedieť čo a ako. Žiaľ sme nestihli kufre, kde by som mohol ešte zamiešať karty

Oh, áno, 14 drepov za 34 sekúnd Začal som robiť klasicky strojovo, pôvodne to mala byť challenge - max drepov so stovkou za minútu. Po 34 sekundách robotickej hydrauliky v mojich nohách ktosi z parťákov okolo mňa vyhlásil "Ešte jednu a máš koniec!", tak som dal jednu a mal koniec a zložil činku a to som bol cca v polke času Tak som mávol rukou, že nasrať a šiel robiť čelňáky... Mohlo to byť nakoniec pekné číslo, čo už, keď som mal takúto podporu, pche.

Nasledujúca zastávka World strongest man!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: