BFR - blood flow restriction (Kaatsu trening)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - BFR - blood flow restriction (Kaatsu trening)  Úvodní stránka -> Trénink -> BFR - blood flow restriction (Kaatsu trening)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Endo

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Použije se škrtidlo na dočasné stahnutí (vykonání série u ramene) cca 1série po 12 až 15 opakováních a hned se škrtidlo povolí. Takto se pokračuje v následujících sériích na biceps a triceps. Na youtube jsou videa, kde Marián Čambál takto trénuje. (je vidět jak si je nasadí, utáhne, odcvičí, povolí).

Kde zoženiem také škrtidlo ako používa napr. Marián Čambal? Alebo to ty riešiš s niečim iným? Dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v lekarni
mirus

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
v lekarni

v lékárně je nemají. Obrazil sem asi 6 a nic. Objednal sem je z internetu. Stačí zadat do vyhledávače škrtidlo s plastovu přezkou. Kus stojí 80kč.
Petey

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som len teraz na skusku zadal do googlu a vyhodilo mi x online lekarni kde ich maju skladom ale v kammenej asi kazdej nemaju
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co vím, tak be to neměli být přímo ty lékárenský - ty ve finále nejsou tak pevné,
ale když to vydrží, tak proč ne..
LibovaKruta

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulturistika není uplně můj šálek, ale tuhle metodu úspěšně používá Meadows, z čech vím že to používal Milan Obořil. Nedávno jsem o tom četl hezký článek/studii od Brada Schoenfelda, ten se tím docela zabývá, bohužel ted nemůžu najít. Má to vyvolávat obrovský metabolický stres, který má podstatný vliv na svalový růst. Mám pocit že u hokejistů, kteří pouze chodili (!!) se zaškrcenými kvadricepsy byl zaznamenán nárůst 7,4% svalové hmoty.

Podle mě pro kulturisty, co už mají něco nacvičeno velice zajímavá intenzifikační technika.
DeathFish

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim .... taky me zaujala kAATSu protoze co bych nevyskousel neco noveho pro me holcici ruce , cvicim sice uz par let ale nejsem moc konecetinovy typ+ sem ektomorf takze cokoliv co by trsoku pomolo na rukou a lytkach beru :D

a mam par dotazu
kolikrat doporucujete tydne zarazovat?

je lepsi jet bic tric pospolu a nebo to rozdelit aby se prokrvila vzdy jen dana partie ?

koumal sem to nejak tak ze bych dal vzdy po hlavnim treningu treba 1-2x tydne vzdy

HEAVY (tezsi vaha do 8 op) tric+bic tric pumpa se skrtidlem cca 3x15 a 3x15
HEAVY bic tric +bic

diky za pripadne pripominky hejty a tipy :D
Dark1567

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahojte ludkovia zaujmalo by ma či ste niekto tuto metódu kaatsu niekto skúšali aj na lytka/nohy a či to funguje na tie lytka/nohy Ďakujem za odpoved
Blackoff

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus kouknout na videolog 04/2015 Milana Obořila
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
Zkus kouknout na videolog 04/2015 Milana Obořila

No, tohle, ač dobře mířená rada, nebude to pravé, spíš bych se ptal po někom tady, kdo je čistej, ať je to trochu relevantní
dan007

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

musím říct, že s katsu žádnou osobní zkušenost nemám (jestli se nepočítaj různé omotávky kolen :) ale po tomhle krásném videu:

youtube.com/watch?v=ytkYEjAjEQA&index=51&list=LLuxhn7Jb4MNuwBZQrLEndwQ nemůžu zatím poslat odkaz, takže doplnit na začátku :)

jsem to trošku projel netem a je to zřejmě už ustálená a potvrzená metoda, která má zajímavé účinky. i když se používá převážně při rekonvalescenci, protože nejen umožňuje, ale i vyžaduje používat nízkou intenzitu a váhy. většina zdrojů je bohužel v angličtině, takže pokud někdo nevládne aj, tak má dost omezené informace (to platí o všem). občas jsem u nás v posilce viděl povalovat ty stahováky, ale zatím jsem nikoho s tím neviděl cvičit. takže asi tak, nízké váhy a intenzita. čambal to zřejmě různě kombinuje, kdy se může např. při rozcvičování s nízkými váhami stáhnout ruka a po pár sériích se to perfektně napumpuje a pak se pokračuje. nebo obráceně, dorazit se pár sériema s malou vahou. jako se vším, lidi jsou různí a vyzkouší se snad všechno. zrovna ohledně cvičení, lidi přistoupí na ledascos, pokud chtějí dosáhnout cíle...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - BFR - blood flow restriction (Kaatsu trening) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: