|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 8:27 am Předmět: 2+1 alebo FB |
|
|
Čaute.
Nemáte niekto nejaký zaujímavý tip na FullBody tréning? Dlhú dobu plánujem nejaký zaradiť ako zmenu po rôznych variáciách 2+1/3+1. No musí to byť niečo mimo klasiky ako sú korte, bear, či fest. Nemôžem robiť deadlift, takže tieto tréningy strácajú význam.
Prípadne vami obľúbené (podľa vás najlepšie) rozdelenie partií do tréningu 2+1 aj so stručnou schémou cvikov pre inšpiráciu, keďže som išiel snáď všetky možné kombinácie.
Diky moc vopred.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeathFish
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
pokud opravdu nemuzes delat DL tak nevim prco by treningy stracely vyznam ...v kazdem FB najdes DL .. takze bych si proste dal jeden s KORTE ,bear,fest,HST a proste jen DL nahradil necim co muzes jet tomu nejblizsi treba GM nebo hyperextenze
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 10:48 am Předmět: |
|
|
ja jel 2-3 týdny toto:
pondeli:
drep
goodmorning
kliky na bradlech
veslovani dolni kladka
tlaky na ramena velka cinka/jednorucky
+bricho
streda:
benchpress
mrtvy tah
shyby
upazovani+upazovani v predklonu
+bricho
patek:
legpress
zakopavani
sikmy bench s jednoruckama
pullover
bicepsovy zdvih
francouzsky tlak
+bricho
DL pryč když nemůžeš a dej přítahy v překlonu?
napsal to cizo
a mě to bavilo ty 2-3 týdny, pak jsem dal zas podle mě nejlepší -> split.
(jen návrh, jak si napsal...pochybuju, že by tě bavili toto jak mě, ale tak mrkni) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| DeathFish napsal: | | pokud opravdu nemuzes delat DL tak nevim prco by treningy stracely vyznam ...v kazdem FB najdes DL .. takze bych si proste dal jeden s KORTE ,bear,fest,HST a proste jen DL nahradil necim co muzes jet tomu nejblizsi treba GM nebo hyperextenze |
Ten HST ma zaujal. Nahradenie DL niečim iným (? hyperextenzia/ zhyby ? )nebude až také citeľné ako pri Korte či Bear.
Pravdepodobne idem do toho... dik
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
HST je opravdu super :) nelekej se poctu serii (jen 2) makacka to je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | DeathFish napsal: | | pokud opravdu nemuzes delat DL tak nevim prco by treningy stracely vyznam ...v kazdem FB najdes DL .. takze bych si proste dal jeden s KORTE ,bear,fest,HST a proste jen DL nahradil necim co muzes jet tomu nejblizsi treba GM nebo hyperextenze |
Ten HST ma zaujal. Nahradenie DL niečim iným (? hyperextenzia/ zhyby ? )nebude až také citeľné ako pri Korte či Bear.
Pravdepodobne idem do toho... dik |
Rozhodně bych nenahrazoval DL hyperextenzemi, radši ty přítahy v předklonu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Endo napsal: | | DeathFish napsal: | | pokud opravdu nemuzes delat DL tak nevim prco by treningy stracely vyznam ...v kazdem FB najdes DL .. takze bych si proste dal jeden s KORTE ,bear,fest,HST a proste jen DL nahradil necim co muzes jet tomu nejblizsi treba GM nebo hyperextenze |
Rozhodně bych nenahrazoval DL hyperextenzemi, radši ty přítahy v předklonu. |
Príťahy činky v predklone už v HST sú zakomponované, no dokonca aj tie dlhodobo nahradzujem za príťahy JČ v ľahu na lavičke ktoré sa mi aj osvedčili, keďže klasické príťahy dávajú mojim platničkám dosť zabrať.
Tak čím by potom podľa teba bolo dobre nahradiť DL? Napadajú ma momentálne len zhyby, ktoré mi tam trochu chýbajú.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Endo napsal: | | DeathFish napsal: | | pokud opravdu nemuzes delat DL tak nevim prco by treningy stracely vyznam ...v kazdem FB najdes DL .. takze bych si proste dal jeden s KORTE ,bear,fest,HST a proste jen DL nahradil necim co muzes jet tomu nejblizsi treba GM nebo hyperextenze |
Rozhodně bych nenahrazoval DL hyperextenzemi, radši ty přítahy v předklonu. |
Príťahy činky v predklone už v HST sú zakomponované, no dokonca aj tie dlhodobo nahradzujem za príťahy JČ v ľahu na lavičke ktoré sa mi aj osvedčili, keďže klasické príťahy dávajú mojim platničkám dosť zabrať.
Tak čím by potom podľa teba bolo dobre nahradiť DL? Napadajú ma momentálne len zhyby, ktoré mi tam trochu chýbajú. |
Já neznám teda ten trénink HST, ale pokud bys chtěl nahradit DL z hlediska rozvoje zad, asi bych radši bral veslování, než shyby. Ale nevím, jak je ten trénink rozvrženej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
| DeathFish napsal: | | HST je opravdu super :) nelekej se poctu serii (jen 2) makacka to je :) |
Coze ? chces nekomu namluvit, ze odcvicit 6 serii na partii za tyden kilometr od selhani je makacka? Je to asi tak velka makacka jako si dat nohy na stul a zrat u toho bramburky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | DeathFish napsal: | | HST je opravdu super :) nelekej se poctu serii (jen 2) makacka to je :) |
Coze ? chces nekomu namluvit, ze odcvicit 6 serii na partii za tyden kilometr od selhani je makacka? Je to asi tak velka makacka jako si dat nohy na stul a zrat u toho bramburky. |
pro me celkem byl .. i kdyz sme to jezdil blizko k vycerpani a objem prvniho dne dokopy serie cca 24x15 coz je pro nekoho kdo nejezdi nad 10 reps bych rekl celkem sok :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|