_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Grimley: 2 skoro stejny nic nerikajici fotky , na kterych neni nic videt, skoda zes nedal front. Ale alespon ty ruce vypadaji, ze se po tom whey core 100 trochu prifoukly
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska to stálo za starou belu už mě zase bolí v krku, ale nic tam nemám, už mě to nebaví... zejtra si asi skočím na výtěr z krku a uvidím co dál... do toho se ještě učím jak šulin,takže celkově nálada pod psa ....
Čím ti pomůže ten výtěr? Spíš se zamysli, co ti tělo říká, když se takto ozývá. Zamysli se, co děláš špatně, opakovaně špatně. Co jsi v posledních dnech dělal, jedl, pil. Jak jsi žil. Jak žiješ a jak se ke svému tělu chováš.
Výtěr to nevyřeší. Výtěrem převádíš moc nad svým zdravím jinam, na doktora. Jakmile nemáš tu moc, je tu ne-moc, nemoc. Zamysli se nad tím.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
mám spíš podezření na streptokoka .... od tý doby, co jsem se vrátil z dovči a udělaly se mi ty čepy to je furt takový nějaký nijaký.... už to bylo skoro dobrý, ale teď zas pro změnu levá mandle, takže si říkám, jestli by nezabraly ty antibiotika na tejden a byl by snad klid. Špatně snad nic nedělám, celej tejden minulej jsem nepil nic studenýho, spánek taky dobrej... v průvanu nejsem :))
EZ zdvihy
8x37.5kg
8x37.5kg
8x37.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
JČ kladiva
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
Dneska jsem to odmakal na jedničku :) Sice ze mě celej trénink lilo jak z konve, tilko po treninku jsem mohl ždímat, ale ten pocit je k nezaplacení :) ... Na benči bejvalo šlo 2x115 a možná bych hecnul 1x120, ale cvičil jsem sám a v posilce byl jenom nějakej 40kg pavouk, tak jsem to zbytečně nehnal do extrému, však kdo si počká, ten se dočká :)
Stravu už mám konečně vychytanou, teď už jen vydržet a nevymejšlet pičoviny, od zejtra tam možná začnu prát lehce aerobku, do těch 150bpm.
Tak a teď mám trénink splněnej a můžu se jít ponořit do ekonomie :/ :D ...
Dneska skvělej trénink, poslední tejden byl nějakej útlum, trochu krizovka, hlavně kvůli tomu posranýmu vedru, nemohl bych žít někde u moře, nebo vlastně mohl, tam je moře, tady je jen hnusný vedro a není kam utýct....
Jinak koupil jsem si za pětikilo folii Screenshield na telefon, na předek i zadek a vepředu to sedlo tak kreténsky, že jsem spodek musel ustříhnout, takže sice to mám na displej a všde, ale cca na jcm odspodu není :D
Dřepy s VČ
- 60.0 kgs x 10 reps
- 90.0 kgs x 6 reps
- 90.0 kgs x 6 reps
- 90.0 kgs x 6 reps
- 90.0 kgs x 6 reps
- 90.0 kgs x 6 reps
- 60.0 kgs x 8 reps
Předkopávání
- 37.5 kgs x 10 reps
- 47.5 kgs x 8 reps
- 47.5 kgs x 8 reps
- 47.5 kgs x 8 reps
- 47.5 kgs x 8 reps
- 37.5 kgs x 10 reps
Leg Press
- 100.0 kgs x 12 reps
- 140.0 kgs x 10 reps
- 140.0 kgs x 10 reps
- 140.0 kgs x 10 reps
- 180.0 kgs x 8 reps
- 180.0 kgs x 8 reps
- 180.0 kgs x 8 reps
- 180.0 kgs x 8 reps
Výpony na lýtka na stroji na hackeny
- 40.0 kgs x 10 reps
- 60.0 kgs x 8 reps
- 60.0 kgs x 8 reps
- 80.0 kgs x 8 reps
- 80.0 kgs x 8 reps
- 80.0 kgs x 8 reps
Zakopávání
- 27.5 kgs x 15 reps
- 27.5 kgs x 15 reps
- 27.5 kgs x 15 reps
- 27.5 kgs x 15 reps
Dneska jsem už nohy odjel ve vyšším nasazení, než minulý týden, doufám, že ta svalovka už bude menší :D Začal jsem si zapisovat tréninky do FitNotes, protože jsem zjistil, že jediný místo, kde mám tréninky je tady, tak pro jistotu ať je mám i jinde, kdybych se někdy chtěl zpětně podívat :D
Benchpress
- 70.0 kgs x 10 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 110.0 kgs x 3 reps
- 115.0 kgs x 2 reps
- 120.0 kgs x 1 rep
- 60.0 kgs x 10 reps
Horní protisměrky se stopkama
- 22.5 kgs x 12 reps
- 22.5 kgs x 12 reps
- 27.5 kgs x 10 reps
- 27.5 kgs x 10 reps
- 27.5 kgs x 10 reps
- 32.5 kgs x 8 reps
- 32.5 kgs x 8 reps
JČ tlaky decline
- 20.0 kgs x 10 reps
- 30.0 kgs x 6 reps
- 30.0 kgs x 6 reps
- 30.0 kgs x 6 reps
- 35.0 kgs x 5 reps
- 35.0 kgs x 5 reps
JČ rozpažky na rovné lavici
- 15.0 kgs x 10 reps
- 15.0 kgs x 10 reps
- 15.0 kgs x 10 reps
- 15.0 kgs x 10 reps
EZ zdvihy vestoje
- 27.5 kgs x 10 reps
- 37.5 kgs x 8 reps
- 37.5 kgs x 8 reps
- 37.5 kgs x 8 reps
- 37.5 kgs x 8 reps
JČ kladiva vestoje
- 15.0 kgs x 6 reps
- 15.0 kgs x 6 reps
- 15.0 kgs x 6 reps
- 15.0 kgs x 6 reps
- 15.0 kgs x 6 reps
Tak dneska mega super trénink (Turakame, já vím, že to nestálo za nic ). Jedu bez sparinga, ale dneska jsem už od rána věděl, že těch 120 tam naperu. V půlce se mi to zaseklo a dost ve mě hrklo, ale vytlačil jsem to a pak endorfiny stříkaly ušima, ještě se mi nestalo, že bych se nekontrolovatelně musel usmívat a nevědět co s rukama Zbytek tréninku odjetej taky na max, odpoledne si ještě možná podle nálady dám inlajny lehce na vyjetí včerejšího tréninku nohou a jinak učení ekonomie :/ :D
Odpolední inlajny
No, pomalý tempíčko, pohoda klídek, ale budu muset začít tu aerobku víc drtit :)
Ale ono by to aj stalo, keby si mal tak o 20kg nenej, no:). Uprimne, co sa tyka sily, tak u mna to aj tak silovo v súčasnosti nestoji za veľa.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To je mozna pravda, ale ja mam ve zvyku se porovnavat hlavne sam se sebou ( ) a mam 96kg, coz je tak nejak konstantni, kdyz nepocitam vystrelek v 18ti, kdy jsem mel 69. Respektive mivam od 88-99.... a 120kg na benci jsem dal poprvy v zivote dneska.... na chlubeni to podle me je , respektive na pochlubeni se ve svym logu, nikam jinam jsem to necpal
Tak je na čase se do toho zase dostat, pupíček je už moc velkej, tak to zas trochu zredukovat Jsem rozlámanej jak cikánský hračky, takže zejtra buď hecnu ramena/triáky, nebo bude day off.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru