Bosi - zoufale pokusy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bosi - zoufale pokusy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Bosi - zoufale pokusy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bosi

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2015 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ut 4.8.
Obyvak

mobilita
Hardstyle prkno 3x20s
Duta pozice v leze (ruce na hrudniku) 3x10s - nakoukano ve Skole Sily

OTM 11min : 20kg KB pozved jednoruc 10x + pistole 4x (2/2)

paka v leze 6kg KB
2 min Japonec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosi

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2015 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ct 6.8.
Obyvak

mobilita
Hardstyle prkno 3x20s
Lezeni dopredu a dozadu 50 kroku (10/10/10/10/10)

OTM 10min : 16kg KB swing 12x + klik 7,6,6,6,6

Stojka o parapet okna 2x5 kliku + 1x10s vydrz
2 min Japonec
Bosi

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V nedeli mi odletela manzelka i se synatorem na 5ti tydenni dovolenou do CR. Rozhodnul jsem se je tam vyslat beze mne, abych nasbiral nejakou dovolenou a pracoval na nasich vizech, ktere jsou ted zasekle nekde na imigracnim (Hadam, ze napriklad Lada Plihalova ci Pakosta a urcite par dalsich o tom vi svoje). Uvidime jak moc tohle prestavku vyuziji a co tak dlouhe odlouceni bude i pro nas vlastne znamenat ...

Po 10.8.
Obyvak

mobilita
Hardstyle prkno 3x20s
Duta pozice v leze (ruce na hrudniku) 3x10s

OTM 11min : 20kg KB pozved jednoruc 10x + pistole 4x (2/2)

nacvik TGU bez vahy
2 min Japonec
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 3:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu o co jde, manzelku s deckem jsi poslal do cr a ty jsi v australii, oni se ted nemuzou za tebou vratit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 3:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosi napsal:

... nakoukano ve Skole Sily ...

Vida! Doporučuji mrknout i na ostatní díly, a najet z miš-maš "programu" na něco konkrétnějšího a měřitelného.
Bosi

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 4:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Bosi napsal:

... nakoukano ve Skole Sily ...

Vida! Doporučuji mrknout i na ostatní díly, a najet z miš-maš "programu" na něco konkrétnějšího a měřitelného.

SAKRA! Odhalil jsi mne, jedu miš-maš. Dily jsem videl vsechny. Myslim, ze konkretni program tam jeste neprobehnul, teda samozrejme krome tech, ktere mas v soucasnosti na webu. Chci neco minimalistickyho, co se da odcvicit za 40min. Snad v sobe najdu dostatecne moralky a na neco konkretniho brzo najedu.
Bosi

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
nechapu o co jde, manzelku s deckem jsi poslal do cr a ty jsi v australii, oni se ted nemuzou za tebou vratit?

Nehledej v tom zadne slozitosti. Proste jsou na dovolene a chybi mi.
Kazda dovolena v CR ale vetsinou konci pro manzelku zaverem, ze se chce vratit a ze nechce zustat v AUS na trvalo. Jsem zvedav jak to dopadne tentokrat, protoze po tom co se narodil syn, se uz i me chce kvuli jeho bratrancum, sestrenicim a prarodicum vratit na trvalo do Cech.

PMKB5

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konkrétní program proběhnul, Škola síly má za sebou 2 bloky (Základy, Nahý bojovník), rozjíždíme třetí (kettlebell), chystáme čtvrtý (velká činka).
Bosi

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Konkrétní program proběhnul, Škola síly má za sebou 2 bloky (Základy, Nahý bojovník), rozjíždíme třetí (kettlebell), chystáme čtvrtý (velká činka).

Program/program. Nevim jestli vyznam toho slova chapu dobre, ale v kazdem dilu mas sice "program" pro jednotlivy cvik (napriklad u mostu 3-5x 20s rozdelenych dle potreby), ale nepamatuji si, ze by nekde byl "program" (=workout?), ktery by kombinoval vsechny cviky do jednoho ci vice treninku (bloku). Muzu sice cvicit vsechny cvicky podle jejich jednotlivych "programu", ale mam pocit, ze by to zabralo nekolik hodin. Treba jen lezeni by mi melo sezrat 10minut kazdy den.
Normalni smrtelnici jsou radi, ze maji cas na cviceni treba 5hodin tydne, takze by mozna bylo uzitecne rozhodit cviky, ze kterymi jsi nas seznamil do nejakych workoutu, ktere by se daly stridat v prubehu tydne (ci roku). Otazkou je jestli to nebude za ramcem tveho online serialu, ci jestli jsem vyjadril pochopitelne o co mi jde.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bosi: nemusis predsa cvicit vsetko kazdy trening. Napriklad lezenie ta len ma pripravit na dalsie veci. Ak si naozaj videl vsetky casti, tak len dvom cvikom, ku ktorym si obcas mozes obcas pridat most, sa Skola sily venovala vo viacerych castiach. Cize drep, klik , most su len tri cviky, ako zaciatocnik cvicenia s vlastnym telom viac nepotrebujes. Ak mas 5x tyzdenne hodinu na precvicovanie troch cvikov + nejake to lezenie a resety, si stastny clovek. Ak si to nevies z uvedeneho dat dokopy, asi si fakt beznadejny.
Bosi

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
bosi: nemusis predsa cvicit vsetko kazdy trening. Napriklad lezenie ta len ma pripravit na dalsie veci. Ak si naozaj videl vsetky casti, tak len dvom cvikom, ku ktorym si obcas mozes obcas pridat most, sa Skola sily venovala vo viacerych castiach. Cize drep, klik , most su len tri cviky, ako zaciatocnik cvicenia s vlastnym telom viac nepotrebujes. Ak mas 5x tyzdenne hodinu na precvicovanie troch cvikov + nejake to lezenie a resety, si stastny clovek. Ak si to nevies z uvedeneho dat dokopy, asi si fakt beznadejny.

Mam sice v nazvu logu napsano slovicko zoufaly, ale jsem si temer jist, ze na tom nejsem zas tak spatne. Takze nevim jestli si tvou poznamku nemam vzit osobne...

Vim, ze nemusim a take necvicim vse kazdy trenink. Ja to "dal nejak do kopy" (jak vidis v logu, jestli jsi se na nej vubec podival) a Pavel mi tu pise, ze cvicim miš-maš, takze vam oboum pekne dekuju....
Asi specialne pro klid vaseho spanku vypisu, co vse delam v "mobilite" nebo to rovnou prejmenuju na resety :).

Popravde, mam za normalnich okolnosti spise cas tak 4-5x 40minut.
PMKB5

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Projdi si Xman.cz - jsou tam clanky shrnujici dosavadni bloky. Ctenarum naseho webu budeme zasilat i prehledne shrnuti programu v .pdf.
Bosi

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Projdi si Xman.cz - jsou tam clanky shrnujici dosavadni bloky. Ctenarum naseho webu budeme zasilat i prehledne shrnuti programu v .pdf.

Oka, dam si druhe kole. PDF se bude hodit. Diky

Kazdopadne, tu predchozi pripominku beru. Mel bych si vybrat jeden program a ten cvicit a prestat kombinovat tri veci dohromady (i kdyz me pistols bavi, ale zase zaroven nemuzu nacvicovat kliky na jedne ruce, protoze mam tenisovy loket).
Kazdopadne musim nejdrive doplnit chybejici zapisy do logu a pak najit neco co se mi bude libit a budou na to podminky (KB rodina se rozrostla na 4, 6, 8, 16, 24kg)
Bosi

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ut 11.8.
Obyvak

mobilita
Hardstyle prkno 3x20s
Lezeni dopredu a dozadu 50 kroku (10/10/10/10/10)

OTM 10min : 16kg KB swing 12x + klik 7,7,6,6,6

Stojka o parapet okna 3x4 kliky
Bosi

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

St 12.8.
Jacob's ladder

5 kol
v mezicase pokus o takticky shyb 3x2

Ct 13.8.
Obyvak

mobilita
Hardstyle prkno 3x20s
Duta pozice v leze (ruce na hrudniku) 3x10s

nacvik TGU bez vahy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bosi - zoufale pokusy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: