|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
freshman
|
Zaslal: st duben 15, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | freshman napsal: | | Nejvetsi zlo levnych notebooku jsou hdd 5400ot, ktere vyrazne zpomaluji pocitac. Staci koupit ssd hdd. Za 3000kc 250gb a i z takove plecky za 7 tisic ti to udela "raketu". Spousta vyrobcu nabizi delsi zaruku na disk, co me jen tak napada tak intel a samsung davaji 5 let. Kdyz se ti ntb pokazi ssd si predelas do noveho pocitace. Hlavne se ti bude vse rychlej nacitat,myslim tim start treba exploreru. 2Gb pameti jsou na hrane, ale ciste na internet to bude stacit. Bez ssd hdd to bude zasekane... Jinak je potreba pocitat s horsim materialem na sasi, takze bude potreba setrne zachazeni. |
Souhlasim. Problem ale muze byt v predinstalovanych windows 8, ktere z puvodniho disku vicemene nenaklonujes na novy. Takze ackoliv mas legalne porizene Windows, nedaji se pouzit a bud musis zainvestovat do Win8 nebo si je upiratit. Nemluve o vyjebanych biosech v tech novych bookach..des bes. |
Hdd prehodis a nahrajes W8 z dvd-stahnes z netu jako iso. Klic je zapsany v biosu a w8 by se mel automaticky zaktivovat. Pomoci softu lze z w8 vytahnout klic, pro jistotu. Pokud by se nic nepodarilo a presto muselo dojit k tomu ze si tam da piratskou verzi,potom bych to jako problem taky nevidel. W8 pojedou stejne, nejake moralni hledisko ze jsem neco ukradnul taky odpada, protoze on si ty W8 skutecne koupil a dalsi vec je ta ze i pokud ciste nahodou by te nekdo udal (a to jsem jeste neslysel) a prisla kontrola pak nikdo nebude zjistovat verzi W8 ale prokazes legalni nabyti pomoci faktury a stitku w8 ktery je nalepeny na ntb. Kazdeho zajima jen jestli sedi pocet zakoupenych licensi s instalacema ktere mas v dome, nebo firme....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 28, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
snažím se již poněkolikáté synchronizovat data mezi pc a onedrive. Vždy skončím na 1,59 GB na onedrive a šlus.
Mám win7 professional 64 bit. Přesouvaný soubor má 10,28 GB...tedy není to jeden soubor, ale adresářová struktura s podadresáři apod. Na onedrive má 30 GB místa. Volných je cca 19 GB. Vše co je na onedrive je z mobilu, kam se automaticky sypou fotky.
Postupuji tak, že si na céčku v uživateli příslušejícím mě vytvořím adresář a do něj nasypu přes cobian zálohu pracovních dat. Ta záloha se tam sype denně. Předpokládal bych, že když je to v adresáři určeném pro onedrive, že se to tam přesype vše (na net), ale 1,59 GB jde svižně a pak šlus...ani bajt.
Zítra si jdu pro další notebook a nenapadá mě jak jinak udržet data aktuální pro oba NB než přes onedrive.
Za každou (pokud možno rozumnou) radu děkuji.
Teď jsem si všimnul, že mi to při pokusu o manuální synchronizaci (čemuž bych se rád vyhnnul) píše, propojení se nepodařilo vytvořit a že to mám zkusit za pár minut (to píše průběžně těch pár hodin co to zkouším absolutně bez výsledku).
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červenec 27, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
jak je mozne ze muj flash disk ma kapacitu 7.2 Gb, z toho 6.5 volnych a soubor ktery tam chcu zkopirovat ma 5.77 Gb a presto to nejde, pise to: soubor je pro cilovy system souboru prilis velky...?
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: po červenec 27, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
musis flash disk naformatovat na ntfs file system nebo soubor napriklad rarem rozdelit tak, aby kazda cast nebyla vetsi nez 2GB
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
Vylil sem si do PC asi decku vody, PC se automaticky vypnul a uz asi hodinu e mrvej. Je neco, co muzu udelat nebo jen cekat a doufat, ze se probere k zivotu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vylil sem si do PC asi decku vody, PC se automaticky vypnul a uz asi hodinu e mrvej. Je neco, co muzu udelat nebo jen cekat a doufat, ze se probere k zivotu? |
Teď už s tím nic neuděláš, takže leda čekat. Dost záleží ale na tom, na jaký komponenty to nateklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Draper napsal: | Vylil sem si do PC asi decku vody, PC se automaticky vypnul a uz asi hodinu e mrvej. Je neco, co muzu udelat nebo jen cekat a doufat, ze se probere k zivotu? |
Teď už s tím nic neuděláš, takže leda čekat. Dost záleží ale na tom, na jaký komponenty to nateklo. |
Uz jsem prosel nejaky diskuze na netu... fakt je*at, par mesicu starej PC _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
Njn, to je docela na hovno...já naštěstí jen tak 1x za 2 měsíce něco vyleju do klávesnice a ta to snáší mnohem líp než komponenty v PC :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vylil sem si do PC asi decku vody, PC se automaticky vypnul a uz asi hodinu e mrvej. Je neco, co muzu udelat nebo jen cekat a doufat, ze se probere k zivotu? |
Jak si mohl do PC vylít vodu? Skříň je přece uzavřená, pokud nemáš děravý vršek a to moc nebývá.
Jinak při zasažení tekutinou elektroniku okamžitě vypnout a po vyschnutí zkusit nahodit. V případě PC pokud nenaskočí jedině zkoušet které komponenty to odnesly, řekl bych že to může být v lepším případě nejspíše základní deska nebo zdroj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 2:04 am Předmět: |
|
|
do ntb do klavesnice samozreme, spatne jsem to napsal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
Vyndat baterku a kabel, snazit se ho naklonit a vylit vodu a dat do uzaviratelneho sacku s ryzi aby to vytahlo vlhkost alespon 8h. Ale videl bych to na zkrat na desce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
Aha, notebook...tak to je ještě horší. Pokud se ti vypnul sám, tak to je s největší pravděpodbností KO, páč se evidentně někde něco vyzkratovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
No mne uz se do nej predtim vylila voda asi 3x , vzdy se hned vypnul sam automaticky, ale vzdy sel asi po minute zapnout _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No mne uz se do nej predtim vylila voda asi 3x , vzdy se hned vypnul sam automaticky, ale vzdy sel asi po minute zapnout |
A zapnout teda furt nejde? Ještě je malá šance, že furt je jen zablokovanej, protože se zkrat neodstranil vysušením vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Nejde, je mrtve... no porad doufam , ale uz pocitam s tim horsim  Jsem proste idiot,muzu si za to sam. Ono celkove mam ted velmi plodne obdobi a vsechno se mi strasne dari _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|