|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
patent na rozum nema, ale sem tam pri cviceni zapoji mozog  tak potom staci ze budem nosit vsade opasok a budem ako Zane? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 24, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Taky si myslím, že trénink bez pásku pas rozšíří. A přijde mi to jako přirozená věc. |
Hypertrofie vzpřimovačů logicky přidá pár cm v pase. Ale kdybys měřil jen vzdálenost od pravého k levému šikmému břišnímu svalu - ta se snad nezvětší - proč by měla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Moocha napsal: | | Taky si myslím, že trénink bez pásku pas rozšíří. A přijde mi to jako přirozená věc. |
Hypertrofie vzpřimovačů logicky přidá pár cm v pase. Ale kdybys měřil jen vzdálenost od pravého k levému šikmému břišnímu svalu - ta se snad nezvětší - proč by měla? |
V pase silovým tréninkem hypertrofují jen vzpřimovače?
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Taky si myslím, že trénink bez pásku pas rozšíří. A přijde mi to jako přirozená věc. |
S tímhle souhlasím. Bude to lehce individuální, ale obecně si myslím, že při dlouhodobém cvičení těžkých cviků bez pásku se pas rozlejzá.. ale zase na druhou stranu byste museli nosit 24 hodin denně korzet, aby se pas zúžil.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 24, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Hulkie napsal: | | Moocha napsal: | | Taky si myslím, že trénink bez pásku pas rozšíří. A přijde mi to jako přirozená věc. |
Hypertrofie vzpřimovačů logicky přidá pár cm v pase. Ale kdybys měřil jen vzdálenost od pravého k levému šikmému břišnímu svalu - ta se snad nezvětší - proč by měla? |
V pase silovým tréninkem hypertrofují jen vzpřimovače? |
Spousta svalů hypertrofuje a nezáleží na tom, jestli cvičíš s páskem nebo bez...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
Ked drepujem bez pasku tak sa predklanam znatelne viac ako ked drepujem s paskom, nic ine by som v tom nehladal. Ake svaly potom z toho vacsieho predklonu rastu je jasne.
Kazdopadne pas viac rozsiri krabica koblih od Monkey Doughnuts, ako nepouzivanie pasku. Tripping Over Dollars Picking Up Pennies... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|