Už když jsem šel do garáže, tak mě bolely stehna. Zajímalo by mě z čeho, neboť jsem včera celý den jen žral a koukal na přednášky z astrofyziky (a dozvěděl jsem se sakra zajímavé věci!). Pistols nebyly vůbec zadarmo, hlavně pravá noha kvůli kotníku (horší mobilita, před dvěma léty jsem si přetrhal nějaké vazy), takže na tom zapracuju. U pozvedu nadhmat s přehledem, rezerva v úchopu je ještě značná, což mě těší.
Jinak teď jsem poslední dobou dost pracoval na mobilitě ramen a mám z toho takovou radost, že jsem se musel natočit a podělit se o to.. ještě tomu dám pár týdnů a začnu pomalu přihazovat..
Každej den se snažím pracovat na mobilitě hlavně co se týče ramen, kotníků a kyčlí.. chtěl bych to dopracovat na takovýto "jerk" (samozřejmě, že váha tak poloviční ). Řekl jsem si, že až to dopracuju na rozumnou mobilitu, abych to zvládl, tak začnu dojíždět do Teplic na vzpírání.. soukromý odhad je únor příštího roku. Mezi tím bych mohl přihodit i něco na dřep, alespoň deset kilo, aby 150 na atg se stopkou padlo a měl jsem nějaký silový základ.
Pozved měl být 4x4, ale docela jsem cítil, že spodní záda jsou unavená a zítra potřebuju dělat dřevo, tak jsem to raději vzdal Jinak další ležérní tréning..
Trh silou + trh do polo:
1+1 x 30,30,40,40,50,55kg
0+2 x 60kg
0+1 x 65,65,65kg + 4x65kg výtah
3+0 x 50,50,50kg
OHS: trhovým úchopem, atg, stopky (nějak jsem zapomněl, jak je to těžké )
3x3x40kg
Dřep: vzadu, atg, stopky
5x2x120kg
Ringrow + kliky na nadstavcích:
10
5x5 +18kg vesta
Kolena k bradě: ve visu na hrazdě
4x10
Masakér Dnes mě to hodně bavilo. Trh silou je poslední dobou cvik číslo jedna na žebříčku popularity Nezbývá než si dát nějakou výzvu, třeba v září 60kg! Ta padesátka lítá hezky dynamicky, samozřejmě bez kopnutí..
U OHS to bylo nějaké téžké, ale třetí série kupodivu nejlehčí, dlouho jsem jezdil jen s osou, takže začnu pomalu přihazovat..
Našel jsem doma starou vestu z dob, kdy jsem ještě hrál soft, tak jsem do ní nacpal nějaký železa a dal se na přítahy na kruzích a na úzké kliky na bradýlkách.. 5x5 docela maso
včera jsem zrovna psal kámošovi, že letos padne 100 na benč a 70 na tlak vstoje.. tak jsem tam dnes střelil těch 70.. ale zatlačil jsem si, né, že né Takže kdyby letos padlo 80 bylo by to fajn Jinak parádní tréning.. ale trochu cítím lokty.. už asi tři týdny.. žádná bolest, nic takového, jen o nich trochu vím a snažím se je šetřit, asi budu muset dát loktovou pauzu..
Trhy od z visu od kolen v září tam musí padnou na silový trh šedesát minimálně!
Čína vládne.. jejich technika vzpírání je naprosto dokonalá!
10
5x5 +18kg vesta
Byl jsem trénovat broky, tak jsem se k železu dostal docela pozdě, tudíž jen rychlovka.
Pozved byl lehký, ale u posledního opáčka se 150 už nadhmat přestával stačit, příště asi tu nejtěžší pojedu přes palce.. Jinak budu muset přikoupit nějaké kotouče
Lokty dnes úplně cajk, ale ještě je budu šetřit.
Jinak se u nás ve vsi dává dohromady mašaft, takže asi začnu hrát fotbal, abych nemusel cvičit nohy
Výtahy: trhové, k bradě
3x30,30,40,40,50,50,50,50kg
2x60,60,60,60kg
Pozved: trhový úchop, stopka u kolen
3x60,80,80,80kg
Dřep: zadní, atg, stopky
5x3x110kg
4x10
Bictric:
3x10
Moc se mi nechtělo, byl jsem docela zabitej.. navíc mě bolí od středy zápěstí, takže dnes nic, kde bych ho musel klopit. Nic hrozného, jen je tam asi něco skřípnutého, v pindělí to bude určitě v pohodě..
Dřep vpředu: atg, stopky
3 x20,60,80, 90,95,100,105 kg
Nohy na hrazdu:
5x10
5x5 +18kg vesta
Dnes mi přední dřep pěkně seděl, a to doslova. Vždy hrůza, než jsem to nějak narovnal na ramen a dnes na pohodu. Lehké PRko, chtěl jsem dát jen něco jako 3x3x90, ale když to celkem šlo, tak jsem přihodil. Letos by to chtělo alepoň 120, lépe 130.. než rozjedu vzpírání, ať tam je nějaký, alespoň lehký, silový základ.
Masakér.. snažil jsem se běžet dost "měkce", tak to kolenům doufám problém dělat nebude. Jinak teď dávám pauzu, kvůli těm loktům.. respektive jen kvůli pravému, protože není oukej
Nohy asi budu cvičit, ale vrchní polovinu těla vynechám, protože ten loket dostává už tak. Teď hodně makám na baráku, ale snažím se ho šetřit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru