Po dlouhé době ve fitku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Po dlouhé době ve fitku  Úvodní stránka -> Trénink -> Po dlouhé době ve fitku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honzazzz

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2015 10:44 pm    Předmět: Po dlouhé době ve fitku Odpovědět s citátem

Ahoj, je mi 30 let, měřím 183 cm a vážím nyní 82 kg, zhruba měsíc chodím cvičit 3 krát týdně a to kruhový trénink (jedu hlavně prsa, záda, břicho a nohy, nicméně i nějaký ten cvik na ramena a ruce dám). Za tento poslední měsíc, kdy chodím cvičit jsem přibral cca 6 kg (velmi dobrá strava, 5 kg gaineru a 2 kg 65% whey proteinu), tělo se mi zpevnilo. Ještě dodávám, že chodím cvičit po 5 leté pauze, kdy jsem dříve chodil cvičit poctivě (žádné týdennÍ přestávky apod.) cca 3-4 krát týdně a podařilo se mi moji váhu dostat až na 110 kg. Nebyl jsem nějak vyrýsovaný, ale myslím si, že tělesný tuk jsem měl do 20 %. Mám následující dotazy: 1.) Jak dlouho mám ještě jet kruhové tréninky 2.) Za jak dlouho si myslíte, že bych mohl mít 90 kg (nemusím být přímo vyrýsovaný, ale aby bylo vidět, že to co mám na sobě jsou svaly a ne tuky:-) ). 3.) Za jak dlouho byste nasadili kreatin (mám v plánu nasadit ho v listopadu). 4.) Jak máte zkušenosti se svalovou pamětí. Děkuji moc za odpovědi. Honza
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2015 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

celkem bych předpokládal že po pěti letech cvičení a 110kg hmoty budeš mít dost zkušenosti. Svalová paměť funguje mě se vždycky podaří během cca 3 měsíců nabrat okolo pěti kilo hmoty na váhu kde jsem byl naposled. nejlíp je to poznat na nohou které vbc necvicim a přitom rostou (jasné že ne kvalitně, ale ty svaly tam prostě přibývají). tělo si jednoduše pamatuje jak vypadalo.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2015 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

frei měl progres tehdy, když tu jel nějákou dobu a svalová paměť zapracovala jak měla... sám otom psal, takže neplacam
když budeš mít volnou chvíli, přečti si jak cvičil: https://forum.ronnie.cz/freimen-navrat-t28174.html
..používal tam i nějákou suple kterou propagoval nenucenou formou
..postupně vidíš v tom logu jak tam měl podseklé váhy, jak se pak i vracel k nižším, když se necítil se zdravím uplne ok.... vždycky jezdil rozumně žádné selhávací série.. proste rozumný objem a intenzita.. ten člověk mě hodně inspiroval, co se týče pohledu na cvičení, stejně tak i Širůčkovi články, prostě všecko věci ze kterých si můžeš něco odnést trošku.
ten log Freimena je vlastně dukazem toho, že svalová paměť funguje.
honzazzz

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2015 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi.

Rychle na stránku:

Přejdi na: