|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
hele tuhle: ...........
3tí disciplína budou shyby... ale bez pomoci nohou a bradou nad... a do uplnyho proveseni... proste klasika shyby regulerni
si myslim, ze by se ti tam něco libilo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
peter kolik das shybu ty?
kdyz treba vemu v uvahu stejne jako flew.... ani ne kulturisticky ani ne krosfitacky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | toš taky se dnes pochlubím nové pr ve shybech..
22x při 96kg BW
|
"Shyby" Sorry, ale ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 9:06 am Předmět: |
|
|
kip tam je teda viac ako dost  shyby ano, ale kipping _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 26, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
Po několika měsících KONEČNĚ ve fitku. Karpály nejsou nic moc...ale uvidíme. Sezona na MTB se pro mě blíží ke konci-tak můžu ty čtyři hodiny týdně věnovat něčemu jinému:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 26, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
ti konci prazdniny bo co? :)
na MTB je jeste cely podzim
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 26, 2015 9:11 pm Předmět: |
|
|
Dávám tomu tak do října...v Beskydech. Na víc nemám:o) Taky bych rád se spolehnutím na svoji svalovou paměť něco málo nalepil, protože vypadám jak necvičící člověk a s tím jsem se ještě doposud nevyrovnal:o))
Jinak - nechcete někdo v neděli na Lysou horu na kole? Poruba - LH - Poruba? Zatím se mi neozval kamarád a samotnému se m celý den šlapat nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
Mam radost z toho, ze jsem byl vcera presne o 30kg tezsi, nez kdyz jsem zacal cvicit (63->93kg).
Endomorfove se mi vysmejou, ale kolegum ektomorfum bych chtel ukazat ze to proste jde _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
Hele presne ani nevim, ale kolem 5-6 let. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
Konecne jsem rozbehl novou sablonu na svym foru a povedlo se snad i logo, aby to melo nejakou uroven :))
Www.hcpcefans.cz/forum
(Snad to nebude jako reklama, zadny poplatky na webu nejsou, ani reklama tam neni :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Konecne jsem rozbehl novou sablonu na svym foru a povedlo se snad i logo, aby to melo nejakou uroven :))
Www.hcpcefans.cz/forum
(Snad to nebude jako reklama, zadny poplatky na webu nejsou, ani reklama tam neni :D) |
Vypadá to pěkně
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po srpen 31, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Mam radost z toho, ze jsem byl vcera presne o 30kg tezsi, nez kdyz jsem zacal cvicit (63->93kg).
Endomorfove se mi vysmejou, ale kolegum ektomorfum bych chtel ukazat ze to proste jde |
na ektomorfa je to úctyhodný výkon...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|