| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maaartinkaa
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 6:52 am Předmět: Jak ztratit svalovou hmotu. Prosím o radu. |
|
|
Ahoj, moc prosím někoho zkušeného, kdo by mi poradil, jak se co nejefektivněji zbavím svalové hmoty. Jsem transsexuálka a jako kluk jsem dost cvičila a teď ještě stále mám větší ruce atd. Jakým způsobem by bylo co nejefektivnější všechno to shodit? Momentálně chodím běhat + jóga + omezený jídelníček s mnohem menším příjmem bílkovin (1/5 toho co dříve). Děkuju moc za radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 7:37 am Předmět: |
|
|
Co takhle navstivit doktora a nrchat si napsat par toho estrogenu nebo ceho :)))
Taky doporucuju cvicit na abdukcich a addukcich, to jsou stroje co "zmensujou penis" _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Maaartinkaa
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že hormony beru, ale tak je vždy lepší, když se člověk snaží také sám. A chci udělat pro sebe maximum :)
PS: Zmenšení penisu není nej řešení, protože mi z něj udělaj pak vagínu :-D
Jinak díky za info :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Kulíšek sundávala svalovou hmotu, můžeš se obrátit na ni. Jinak je to ale jako s každým hubnutím, potřebuješ deficit, aerobní pohyb, zvedání jen lehce.
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
Tak vacsiu uspesnost ma v tomto Draper, ale ten ma na bicepsoch vytetovane TOHLE DOMA NEZKOUSEJTE
Martinkaa by si mohla zalozit treningovy log a postovat fotky aktualnych foriem,
dokumentacia svalovych ubytkov sa tu tak casto nevidi :)
Inak suhlas s tym, co napisal eSko. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maaartinkaa
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
Njn, mohla bych to vzit vazne, jako kdyz jsem cvicila :) Ono uz dost hmoty ubylo za tech 7m na hormonech :), ale porad chci vic dat dole. A dalsi problem pribyl. Mnohem jednoduseji se mi nabira tuk :-D
Ale asi to bude chtit vetsi systematicnost a mene chodit s kamarady vecer ven :)
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 10:47 pm Předmět: |
|
|
Také se přimlouvám za založení logu =)
a navíc mimo řečené mě napadá zařazení potravin, které přirozeně obsahují hodně estrogenu..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 7:09 am Předmět: |
|
|
| DolceGusto napsal: | Magumi: jeji snazeni, ale moc uspesny nebylo.. co by za to jini dali |
Fakt? Mně připadá pořád menší a hubenější. :)
Jinak souhlas s ostatními, tohle by byl zajímavý blog.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |