Tak tento týden se nese ve znamení odpočinku, jen lehké tréninky, ani to nemá smysl nějak rozepisovat. Ale řekl jsem si, že si dám deload před začátkem silové přípravy, který jsem si naplánoval na příští týden :)
Hlavně teď ještě předělávám trénink do silovky a vrátím se k tomu co loni, jen to lehce upravím. Původně jsem chtěl jet kompletně těch 12 týdnů Norského programu, ale chtěl bych jít jak závody RAW tak dresy a úplně se to nehodí. Ale určitě ten trénink dám při přípravě na jaro.
Co jsem si tak nějak předsevzal pro nový trénink:
- přinutit se opravdu omezit opakování a budovat sílu
- stupňovat intenzitu a zařazovat Deload týdny/tréninky
- Tahy střídat po týdnu s dotahy
A stejně jako příprava tak začne pomalu i zvýšená suplementace se začátkem přípravy. 1kg Creatinu už je ready :) Protein ani nepíšu, to jedu pořád.
A hlavně se začnu trochu krmit, mám asi 5-7 kg rezervu do kategorie tak se zkusím trochu čistě vykrmit. Je zbytečný být lehký :D
Jinak k tomu tréninku tento týden:
Dřepy byly jen do 170 kg zlehka
Bench do 145 kg
Tahy - plán jít zítra klasiku na protažení a váhy podle pocitu.
Benchpress
5x70 kg
5x70 kg
3x100 kg
3x110 kg
3X120 kg
3x130 kg
3x140 kg
Rozpažky - tlaky s jednoručkami
4x3x3 - 30kg
Dřepy - dynamicky
5x3 150 kg
Břicho
- sedy lehy
- zkoušel jsem poprvé Plank ze všech stran a nějak nechápu co na tom všichni maj, ještě na to dělaj výzvy, jel jsem to poprvé a jako dobrý, zabírá to ale co je za problém vydržet v něm 30s? Nechápu
Mrtvý tah
5x70 kg
5x70 kg
3x120 kg
3x170 kg
3x200 kg
3x220 kg
2x240 kg - dres
2x250 kg - dres
1x260 kg - dres
- původně jsem plánoval víc opakování s 260 ale nějak je mi dres těsný a nejsem na něj ještě zvyklý takže víc bolest v hlavě než opravdu soustředění na techniku. Snad to příště bude lepší. Na druhou stranu první pokusy v dresu tak to přežiju :) Věřím tomu, že jak se do toho dostanu tak to bude lítat.
Shyby
3x vlastní váha
3x +10 kg
3x +15 kg
2x +20 kg
Dotlaky - Box Benchpress se stopkama
5x70 kg
5x70 kg
3x120 kg
3X135 kg
3x145 kg
3x155 kg
3x165 kg
Tak SBD neopreny na kolena objednány, zároveň s tím jsem objednal i bandáže na ruce od nich tak uvidíme jaké to bude. Potřebuju si to trochu odzkoušet než v tom pojedu na RAW závody
Dřepy
5x70 kg
5x70 kg
5x120 kg
3x150 kg
3x180 kg
1x200 kg
- Dres:
- 2x225 kg - moc lehký nedokázal jsem se s tím dostat vůbec dolů :D
- 2x235 kg - taky moc lehký opět daleko od hloubky, ale pocitově lehký :D
- 1x235 kg - utrpení směrem dolů posláno na fest a stejně jsem to nedostal dolů
Takže poučení pro příště sehnat si sparinga, zkoušet to sám je na prd. A poučení číslo dvě: je potřeba si pořádně naložit :D
Jinak stejně jako tahový dres tak i ten dřepací se prostě srazil, rvu se do něj jak cvok. Ale zase kope no :)
Zákopy
ve stroji taková pocitovka
Přítahy v předklonu - delty
3x70 kg
3x100 kg
3x110 kg
Rozpažky s kotoučema v každé ruce
4x3 - 15, 20, 20, 20
Břicho
Škoda, že jsem byl dneska ve fitku úplně sám. Všichni regenerujou po závodech. Býval bych zkusil na ten dřep víc. Docela jsem se cítil.
Minulý týden nebyl vůbec čas tak dnes více tréninků najednou
Trénink 16.9.
Benchpress
5x70 kg
5x70 kg
3x120 kg
3x140 kg
Dres - nejdřív jsem zkoušel menší starý dres a šlo to následovně:
160 jsem nedostal dolů
170 jsem nedostal dolů
175 už šlo dolů a zatlačeno
180 zatlačeno
- tenhle starý mrňavý dres mě málem totálně zmrzačil a cítil jsem se fakt strašně, tak jsem se oblíknul do většího co mám na závody a najednou to šlo úplně jinak :)
První jsem dostal dolů taky až 175 ale s ukrutnou námahou.
A pak hezky zatlačeno 180. Vtipný je, že je to 5 kg pod maxem a to na prvním tréninku. Nakonec ten Bench třeba prolomím :)
První trénink kdy jsem se přifařil k DE reprezentačnímu trenérovi a lidem z repre a zkoušel Equip dřepy.
Dojmy jsou veliké, hlavně ty, že jsem totálně slabej, když jsem viděl co tam kluci ze 105 dřepovali.
No k pokusům - Závodní dres, tréninkové bandáže
2x235kg - vůbec jsem to neprosednul
2x250kg - lehký ale pořád jsem se nedostal na hloubku
1x260kg - tohle mi totálně nesedlo, špatně položený na záda atd. dal jsem jeden a radši toho nechal.
Na druhou stranu hrát si první trénink s váhou 5kg pod osobním rekordem je dost vtipný.
Jestli se mi to nakonec podaří ukočírovat tak by z toho dresu mohly vyjít docela slušný váhy, tak se nechám překvapit. Už jsem si domlouval další tréninky, aby mi trochu pomohli s technikou.
Po dřepech následovala pro mě totální novinka a to bench v kleci s dopomocí flexbandů z vrchu, prý je to podobné benchi s RAM. Tady jsem překvapil sám sebe.
3x60kg
3x120kg
3x140kg
3x160kg
3x180kg
3x190kg
Plus jsem dostal hromadu nových tipů k benchi s tím, že když to zvládnu tak prý do 3 měsíců benchuju přes 200 :)
Omlouvám se za trošku jiný zápis z tréninku, ale jsem z toho průběhu docela potěšený a vyplesklej jak malý dítě.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru