Kazdopadne 19. zari bych se mohl prijdu podivat, coz by mohlo byt poradny nakopnuti alespon na chvili
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kazdopadne 19. zari bych se mohl prijdu podivat, coz by mohlo byt poradny nakopnuti alespon na chvili
seš pusinka :) budu se na Tebe moc těšit, když tam budeš tak budu mín nervozní :D :D a delat větší blbiny
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
30.8. Legday
tak zapíšu trošku se spožděním, byla jsem ted fkt v jednom kole neschopna pořádně se kouknout na net. Shanění bydlení, příprava na stěhování, řešení všeho možného, tak trochu nestiham.
dřepy
15x 30kg
12x 45kg
10x 55kg
8x 65kg
6x 70kg
4x 80kg
3x 85kg
15x osa
no smrt. pauza mezi seriema 40s musim makat na intenzitě....fakt jsem se zas kousla a chci byt nejlepší co jen pujde :) Dam zas do toho všechno a ted když se s přítelem připravujeme na stejné závody tak to musí bejt top :)))
superserie předkopy/výpady s osou
15x 70lbs/ 30x 20kg
15x 90lbs / 30x 20kg
15x 105lbs/30xc 20kg
15x 120lbs/ 30x 20kg
u tohodle jsem brečela hodně...strasna bolest a nakrvenost v nohách, peklo :D
donkey kicks
20x
20x
20x
20x
20x
vždy s podržením, zadek na kašičku :D šílenost..zachvaty smichu jak to tahalo a nohy už nešly ani zvednout, třásla jsem se jak ratlík :D ale chci mit vyštípany nožky a zadek :)) u se mi nelíbí moje zaliťouše
kadio 20min schody
10min kolo
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
večeře: mega burger, velky hranolky, velká ananasová pizza, kola
2. večeře: medovník, míša řezy
mezi jídly vždy hodina spánku a prohlídka bytů a domů psycho... poklad statečně vše baštil se mnou :D nevěřil, že vše s nim...asi jsem udělala dojem.
Tlaky s jč za hlavou
10x 12,5kg
8x 17,5kg + 5x 12,5kg
10x 15kg
nadherna napumpovanost :))))) zas mě to šíleněě baví....nahecovaný trénink hned je to trenovani jiny proste, ano sama se dokazu odrovnat nelidsky :D kdo mě někdy viděl trenovat tak ví, ale když za mnou stojí někdo, z koho mam respekt a nekonecne si jej vážim tak je to zas jina dimenze uplně :D ty benche dneska mě hodněě mile překvapily,..šlo to pěkně..rameno nezlobí už tolik, loket taky za se ze chvilku dal pokoj tak snad uz bude jen dobre :)
Asi vděčim i včerejšímu cheatu :D:D :D sice jsem oteklina jak čuně :D 4 kila nahoře :D ale síla byla brutalní....
2.9. volno
válení v posteli, doktoři, vyřizování ohledně bytu a práce až do pulnoci
No a dozvěděla jsem se zajímavou informaci, že zkraje příštího týdne budu natáčet video s Vladkou Krásovou, Daliborem Hájkem a Lukášem Osladilem....což je mi obrovskou ctí, tak se nemůžu dočkat...a zároven mam nerva :D dneska mi jeden pán ve fitku řekl, že vypadám jak Kyborg :D .... hm takže do pondělka mám cíl shodit 3 kila a zbavit se vody a loje, at vypadam na videjkach hezky :D
Naposledy upravil Zlata dne st září 02, 2015 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Probuzeni polibkem a zaseptani do ucha "bre ranko zlato...je cas na tvy ranni kardio..." usmeju se a s jiskrnym pohledem se podivam na sveho mileho v ocekavani neceho velmi prijemneho... i on se usmal...spis usklibl a stejne sladce zaseptal "sup oblec se bez behat... aspon na 40minut..."a zas se zachumlal do perin :D grrrrr !!!!!!!!! Fajn! A sla jsem... tepovka v rozmezi 170 - 195 ... urazena nasupena ...namotivovana... misty fakt zurivy sprinty ...
Po 45minutach jsem byla zpet a cekala me nejlepsi odmena...luxusni snidane na stole, pripravene krabicky do prace a ... dokonaly... takhle ta priprava pujde jedna basen ...
3.9. Záda, Biceps, Kardio - 2.fáze
Kubík mě fakt nešetří.... neexistujou pochyby, že bych třeba nedala tolik opáček s danou vahou, kratoucky pauzy, silena intenzita a procítění svalů, dopomoc je hrozně znát....
Mrtvolky
10x 70kg
10x 70kg
10x 70kg
10x 70kg
10x 70kg
psycho, od 7. opáčka to bylo ukrutně těžký, řezaly mě dlaně, odrbali se mi mozoly, který mám ted ve dvou řadách ... fakt poslední serie šla jen silou vůle
STahování kladky na hrudník
13x 55lbs
13x 70lbs
13x 85lbs
(zas ten jeho ušklebek...)
10x 100lbs ! tolik jsem ještě naloženo neměla, záda natlakovaný, dbání na techniku a procítění, kňourání, moc to pálilo.....a musim znova
10x 100lbs uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffff !!! pálí pálí pálí !!! Ale co., chci bejt dobra, tak musim makat :)
Hammer lat pull down
další peklo, pocit, že dokážu chodit už jen v základnim postoji :D oteklý a překrvený latty :D bomba pocit
10x 50kg
10x 50kg
8x 50kg
8x 50kg
Přítahy spodní kladky jednoruč
12x 50lbs
12x 60lbs
10x 60lbs
scottowka na stroji
15x 10kg
15x 15kg
15x 15kg
vždy s podržením, pomaličkým spouštěním a dynamickou aktivní fází... nakrvenost
chvilka blbnutí a pozování před zrcadlem :D a kardio 15min eliptical
5.9. Ramena, kardio
jsem malej ňouma V OBJEMU
Zase spinkačky v Eagle fitness. Zavirala jsem fitko v 0:30, s šla si lehnout do lifterny, prislo mi, že tam nekdo je...cinkani kotoucu a divnej pocit :D sakra...šla jsem ve 3 ráno nahoru spat na gaučiky :D kurna ve 4 mě vzbudili komáři..tak jsem se odebrala do zrcadlovýho sálu na podložku a v 6 už řval budík :D paráda....rozlámaná a poštípaná jsem na sebe navlíkla mikču a hurá na trenink předtim, než mi přijde klientka a než odstartuju svou další 12ctku směnu
Tlaky s jč
15x 10kg
12x 12,5kg
10x 15kg
8x 17,5kg !!!
8x 17,5kg !! PR oh yea
Na plný pecky Disturbed zpívání a řev nahlas..miluju ten pocit mit fitko sama pro sebe....vypustit ten vnitřní tlak, přepnou se do modu, kdy existuje jen muj vnitřní svět :)
Upažování v sedě
12x 6kg
12x 6kg
12x 6kg
12x 6kg
12x 6kg
podržení v kontrakci a pomaličké spouštění, vychutnání si toho jak to zatraceně pálí, kratičké pauzy
Upažování v předklonu na spodní kladce
10x 20lbs
10x 20lbs
10x 20lbs
10x 20lbs
Zapažování v předklonu s opřeným čelem o lavici
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
hezky do procítění
hahah dukaz misto slibu, nemam perfektni makeup :D nemam dokonaly vlasy, nechodim furt ve věcech od labella mafia (bohužel) , musim využit kazdou volnou chvilku k treninku, stejně se mi nejlíp trénuje "na hulváta" :D ve vytahaných teplákách, rozervané pánské mikče s kapucí na hlavě a pocitem absolutní svobody...
Disturbed je super ja pomaly na nic ine ani necvicim
Drzim palce a super log
hihi super, je fajn že nás s dobrým vkusem ještě pár je
Juuuu děkuju mocko, opravdu :)))))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru