Ektomorf - hubené trápení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ektomorf - hubené trápení  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Ektomorf - hubené trápení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diamond jako zkušený kultutista má námitky:D
Blackoff

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TimeIron napsal:
Wondra: no, na tobe je presne vydet ta hloupost. Prispevek nebyl urcen pro tebe a presto reagujes. Nekomu, kdo jde do posilovny poprve nebudu radit, aby delal nizka opakovani. Rozmezi 10|15 je dobre. Jestlize se Pavel boji, ze tam všichni budou zvedat velké váhy, tak mu radim, at na to kasle. Ego kdo zvedne vice nechame pro jine borce. Tady jasne vidis, ze je lepsi mlcet. Ja to uz pochopil a koncim. Radeji se sem uz ani nepodivam, protoze tech dementnich prispevku je tu dost. Jdu na trenink.

Málem jsem zkolaboval
DeathFish

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diamond ano za tim si stojim :) proste 10-15 reps pro ektomorfa je picovina samozrejme natty

a jak rika vlkisekk urcite se najde nekdo komu to fungovat bude ale naprosta vetsina nas neprilis obdarenych genetikou to proste nesedi a spis nez narostes budes 75 kg slachac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeathFish napsal:
diamond ano za tim si stojim :) proste 10-15 reps pro ektomorfa je picovina samozrejme natty

a jak rika vlkisekk urcite se najde nekdo komu to fungovat bude ale naprosta vetsina nas neprilis obdarenych genetikou to proste nesedi a spis nez narostes budes 75 kg slachac

Zrovna jsem rozjel trénink, kde nejmenší počet op. je 6, ale většinou se pohybuje v rozmezí 8 - 12, tak ti za dva měsíce dám vědět, jestli jsem uspěl nebo ne
Tom3

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamante on mluvi ale o naturalech
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Diamante on mluvi ale o naturalech

Sakra neprozrazuj mě takhle
DeathFish

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nebavi me se o celozivotnim cviceni s opackama 10-15 :D jasne ze to clovek muze zaradit nejaky ten cas na ZMENU a sokovani.... a jak pises 8-12 je porad jeste ok :)

myslim ze se ale bavime o progresivnim rustu par let dopredu kde proste udelas odost lepsi formu z vetsima vahama nez z mensima a pumpovanim ..
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
DeathFish napsal:

Zrovna jsem rozjel trénink, kde nejmenší počet op. je 6, ale většinou se pohybuje v rozmezí 8 - 12, tak ti za dva měsíce dám vědět, jestli jsem uspěl nebo ne

Odkedy si ektomorf, ty mezomorfný šťastlivec?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pan Provázek tvrdil, že jsem mezomorf a chvíli jsem tomu i věřil, ale nakonec jsem dospěl k tomu, že já mám vždycky pravdu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ektomorf - hubené trápení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: