| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 10:19 am Předmět: Neoprenová bandáž na koleno při dřepu |
|
|
Cau nekdy mi pri drepu dreba u 4 pracovni serie krupne v koleni, chtel bych si koupit pro prevenci urazu pro sychr neoprenovou bandáž na kolena videl jsem treba Eleiko ale ta je teda zbytecne moc draha, jestli nekdo pouzivate nemohl by jste mi prosim hodit odkaz? chci aby v balicku byly 2. u nas ve sportu maj vsude po 1kuse a hrozne drahe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2015 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-5198-bandaz-na-koleno-knee-support.html
bohatě stačí tyto |
Používáš je?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | DiamonD123 napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-5198-bandaz-na-koleno-knee-support.html
bohatě stačí tyto |
Používáš je? |
jo jo
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 10:36 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | CharlesWood napsal: | | DiamonD123 napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-5198-bandaz-na-koleno-knee-support.html
bohatě stačí tyto |
Používáš je? |
jo jo |
cena je příjemná
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Jeste mi rekni jakou velikost mas? protoze jsem si ted meril kolik mam nad kolenem a pod kolenem a to mi proste nesedi. tesne nad kolenem mam 39,5cm a tesne pod kolenem mam 35cm tak ja nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
XL, ale stahují minimálně a to bych řekl, že stehna nemám zrovna nejmenší.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 09, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
Taky používám tyhlety. Používám to jak na kolena občas, tak na lokty...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 09, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
a jak silně stahujou? uvažuju teď nad nějakýma a díval jsem se spíš po neoprenových, ale najít levné a kvalitní není lehké..
/////
tyvole po těch nočních asi fakt dementním...:D tak aspoň řekni kolik máš přes koleno nad a po, já mám víc než píšou pro to XL tak ať vím. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
Naposledy upravil wondra dne st září 09, 2015 11:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 09, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
edit _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 09, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | XL, ale stahují minimálně a to bych řekl, že stehna nemám zrovna nejmenší. |
no ja si teda objednam M protoze to chci zase stahnout co nejvic...viz pod tema bandazema na obchod.ronnie tak pise nejaky pan co ma podobne miry jako ja ze ma velikost M a vyhovuje mu to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: st září 09, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
Nikdy titan,je to sracka,roztrha se a nereklamuji ti to s tim,ze si to neumíš navlekat,mas je male. ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 09, 2015 2:30 pm Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | DiamonD123 napsal: | | XL, ale stahují minimálně a to bych řekl, že stehna nemám zrovna nejmenší. |
no ja si teda objednam M protoze to chci zase stahnout co nejvic...viz pod tema bandazema na obchod.ronnie tak pise nejaky pan co ma podobne miry jako ja ze ma velikost M a vyhovuje mu to. |
Tak na zkoušku .. proč ne. Ale obecně hadrové prd vydrží a ten support je dost nevýrazný, spíše psychologický. Je to lepší než nic a drží dobře teplo, takže taky podobné mám, ale pokud chci aby to fakt drželo, tak neoprén je neoprén. Mám od Ortiky a přijdou mi slušné....fakt je, že jedna stojí 400, ale za neopren je to slušná cena.
Ale jak již bylo řečeno, nejsou to pwl bandy!
EDIT .... když si koupíš hodně malé, tak sice budou hodně stahovat...dokud se nerozervou:-)...ale budou krátké, což třeba já nesnáším. Fakt je, že bez zkoušení bych si nekoupil žádné. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |