|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: st srpen 19, 2015 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nejde, je mrtve... no porad doufam , ale uz pocitam s tim horsim Jsem proste idiot,muzu si za to sam. Ono celkove mam ted velmi plodne obdobi a vsechno se mi strasne dari |
No, blbá zpráva je, že pokud se zkrat neodstranil vysušením (tj. dostala se tam nějaká nečistota nebo tak), tak pomůže jen vyčistit komponenty alkoholem, což se u NB dělá docela špatně. Ale v tomhle případě je asi opravdu dead no, tak RIP
Takovýhle období má holt občas každej, já jsem zase na novým autě udělal škrábanec po celý délce kapoty, když jsem si nevšimnul keře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
Problem s notasom - niektore klavesy nepisu. Problem je v tom, ze stale ine.
Niekedy nereaguje R a K, inokedy zasa V a E....a pod. Nenapada Vas, co by to mohlo byt? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
Skusil by som klavesnicu vybrat, vyfukat prach co je pod nou a nasadit naspat. Ak to nepomoze tak kup novu, vacsinou to je otazka par desiatok ojro. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
beckytine31
|
Zaslal: st září 16, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud potřebujete obejít Windows 7 přihlašovací heslo, tady je článek o tom.
Jedná se o software Password Recovery SmartKey Windows.
recoverlostpassword.com/article/bypass-win7-password.html
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: st září 16, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
Je lepsie si spravyt stojan na drepovanie a tak...Rovno, alebo sikmo?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 3:39 pm Předmět: |
|
|
Od včerejška mi tady na stránkách ronnie nejdou zobrazovat profily a nemůžu se také dostat do soukromých zpráv.
Hlásí mi to:
Smyčka při přesměrování-Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.
Používám mozillu a zkoušel jsem i jiný prohlížeč a je to pořád stejné. Tak nevím, jestli je chyba u mě nebo u Vás.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
Zaslal: pá říjen 09, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
cca před týdnem se mi hrozně zpomalil net. Dříve jsem měl klidně přes 40 Mbit/s, v současnosti mám cca 10%, ale jen na DS. US zůstal na cca 10 Mbit/s. Už jsem čistil ccleanerem, teď projíždím antivirem. WiFi i router jsou v pohodě, když se chytím nečím jiným na domácí síť, tak je rychlost OK. Má někdo tipy, čím by to mohlo být? Nechce se mi přeinstalovávat OS... : (
Díky za rady a tipy.
P.S: Asi dle info, co jsem poskytnul je těžké radit, určitě dodám info, které poptáte, nevím, co je rozhodující a podstatné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so říjen 10, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
Kde měříš rychlost?
Stahuješ přes torrenty? Jsi na desktopu nebo na laptopu? Jak dlouho to trvá? Nějaké aplikace na pozadí které by mohly využívat připojení?
|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
Zaslal: so říjen 10, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
Je to PC, cesta dat je zeď, modem, wifi router, PC. Wifi OK, když změřím rychlost jinde (tablet, mobil, ntb), chová se normálně. Měřím na www.lupa.cz, když jdu na speedtest.cz, ukáže mi 120Mbit/s na DS, což je nesmysl. Stahovat jsem nezkoušel, možná zkusím... V mezidobí jsem přišel na to, že když vypnuty štíty avastu, vrátí se net do starých kolejí a lupa ukáže 42Mbit/s...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
Prisel jsi na zpomaleni i nejak jinak nez na lupe?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Prisel jsi na zpomaleni i nejak jinak nez na lupe? |
Ano, celkove i streamování je pomalé a zlepší se opravdu jen když vypnu webový štít Avastu... Co s tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
| Misa napsal: | | Gohan napsal: | | Prisel jsi na zpomaleni i nejak jinak nez na lupe? |
Ano, celkove i streamování je pomalé a zlepší se opravdu jen když vypnu webový štít Avastu... Co s tím? |
To je na 99% tím antivirem
Antivirus je k ničemu, to odinstaluj, pokud si blbej uživatel tak ti nepomůže a pokud si poučený uživatel, tak tě bude jenom otravovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Misa

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Misa napsal: | | Gohan napsal: | | Prisel jsi na zpomaleni i nejak jinak nez na lupe? |
Ano, celkove i streamování je pomalé a zlepší se opravdu jen když vypnu webový štít Avastu... Co s tím? |
To je na 99% tím antivirem
Antivirus je k ničemu, to odinstaluj, pokud si blbej uživatel tak ti nepomůže a pokud si poučený uživatel, tak tě bude jenom otravovat. |
Řadím se mezi průměrné uživatele, leccos si dokážu udělat sám, i přes to mě už AV párkrát zachránil od návštěvy infikované URL. Tím pádem se ho nechci zbavovat... Je to prostě další ochrana navrch. Přemýšlel jsem přesedlat na AVG, ale mám s ním špatné zkušenosti z dřívějška... Pravděpodobně se hádá FW a webový štít Avastu. Pokud by měl někdo jiný nápad, sem s ním... ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|