|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: st září 16, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
no az si ten trening po cca roce doladis ke sve spokojenosti, tak pak uz to muzes jet vicemene furt :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 16, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
chyba bude v pomeru bilkoviny, sacharidy , tuky. Bilkovim mas zbytecne moc, sacharidu naopak zalostne malo. Drzel bych se pomeru b.s.t 20:20:60. Trenink bych zaradil tento
Po
Bench 5x6-8
tlaky jednorucek na sikme 3x8-10
tlaky jednorucek na ramena 5x6-8
fr. Tlak 5x8-10
pullover 3x15-20
st
Mt 4x8-6
pritahy vc 4x6-8
shyby 4x8-10
biceps vc 5x6-8
bricho
Pa
Drep 5x6-8
leg press 4x8-10
zakopavani 5x6-8
vypony 5x8-20
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: st září 16, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
Díky Viki za tip, jen se mi zdá, není tam málo na bicák, ruce jsou moje největší slabina a chtěl bych na nich rapidně zapracovat, vejdou se tam ještě někam??? Nebo ten princip nechápu a stačí opravdu jeden cvik týdně....
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 16, 2015 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | Díky Viki za tip, jen se mi zdá, není tam málo na bicák, ruce jsou moje největší slabina a chtěl bych na nich rapidně zapracovat, vejdou se tam ještě někam??? Nebo ten princip nechápu a stačí opravdu jeden cvik týdně.... |
Tvoje slabina neni bicak, ale to , ze nemas skoro zadne svaly (promin za uprimnost) . Biceps zatizis pri vsech cvicich na zada, kdyby to fungovalo tak jak popisuj, tak mas biceps obrovsky, protoze ho drtis co to da a sam vidis, ze i pres to to neni nic extra.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: st září 16, 2015 2:35 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Voita napsal: | | Díky Viki za tip, jen se mi zdá, není tam málo na bicák, ruce jsou moje největší slabina a chtěl bych na nich rapidně zapracovat, vejdou se tam ještě někam??? Nebo ten princip nechápu a stačí opravdu jeden cvik týdně.... |
Tvoje slabina neni bicak, ale to , ze nemas skoro zadne svaly (promin za uprimnost) . Biceps zatizis pri vsech cvicich na zada, kdyby to fungovalo tak jak popisuj, tak mas biceps obrovsky, protoze ho drtis co to da a sam vidis, ze i pres to to neni nic extra. |
to je pravda, ale z treningu ktory si mu napisal mu porastu naozaj velmi slabo. opat je to vystrihnute z M&F. nizkofrekvencny split, kde precvici sval raz do tyzdna a potom 6 dni nic. este stastie, ze boh si pohol a stvoril svet za 7 dni a nie 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: st září 16, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
Vlkisekk : plán co si mi doporučil je objemovka Underground od Valiho SK?? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 16, 2015 3:16 pm Předmět: |
|
|
| bolgi napsal: | | vlkisekk napsal: | | Voita napsal: | | Díky Viki za tip, jen se mi zdá, není tam málo na bicák, ruce jsou moje největší slabina a chtěl bych na nich rapidně zapracovat, vejdou se tam ještě někam??? Nebo ten princip nechápu a stačí opravdu jeden cvik týdně.... |
Tvoje slabina neni bicak, ale to , ze nemas skoro zadne svaly (promin za uprimnost) . Biceps zatizis pri vsech cvicich na zada, kdyby to fungovalo tak jak popisuj, tak mas biceps obrovsky, protoze ho drtis co to da a sam vidis, ze i pres to to neni nic extra. |
to je pravda, ale z treningu ktory si mu napisal mu porastu naozaj velmi slabo. opat je to vystrihnute z M&F. nizkofrekvencny split, kde precvici sval raz do tyzdna a potom 6 dni nic. este stastie, ze boh si pohol a stvoril svet za 7 dni a nie 10. |
:)nastesti se objevili ruzni guru, kteri rekli sval roste max. 48 Hodin, proto se musi cvicit vysokofrekvencni treninky, od te doby chodi po posilovnach sami nabouchanci:) Naivni je myslenka, ze kdyz zatizim sval 3x tydne, poroste mi 3x rychleji. Kazdy ma jine regeneracni predpoklady a kazdemu bude sedet neco jineho, ja nenapsal , ze procviceni partie 2x tydne je spatne, ja nabidl jednu z moznosti. Clovek musi vyzkouset a sam zjistit, na co nejlip reaguje. Jen hloupy bude tvrdit, cvic korteho, bera, jen takhle ti porostou svaly. Naopak tyhle treninky jsou pro vetsinu lidi kontraproduktivni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: st září 16, 2015 4:17 pm Předmět: |
|
|
Vlkissekk: mimochodem, ta moje fotka je po dvou měsíčním tréninku ´´nikto ma nezastaví´´ od Valiho :) Vím, že jsem pak ke konci měl pocit, že těch cviků je málo...ale to tvé asi vyzkouším a uvidím:) Myslíš si, že už po měsíci budu moc identifikovat změny? Tím myslím, jestli to jde nahoru nebo ne e
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 16, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
Voito, ja nevim kdo je Vali, ja reagoval na tvuj uvodni dotaz, kde si cvicil split a postoval si nejaky jidelnicek. Napsal jsem ti , jak by jsi mohl cvicit a ze asi bude chyba v pomeru zivin. Pokud ti vyhovuje trenink cesta na vrchol, nebo jak se to jmenuje, ok, ja s tim nemam problem, me nemusis nic vyvracet, ja se ti snazil pomoct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: st září 16, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
Já to tak v žádném případě nemyslel, ani nechci nic vyvracet :) Promiň, jestli to tak vyznělo...
Jen se nemám v mém okolí s kým poradit a zkrátka když střídáš tréninky a snažíš se jít a půl roku, 3/4 roku žádná velká změna se nekoná, tak je to deprimující ....asi víš, o čem mluvim :)
proti mi nezbývá, než-li vést diskusi s váma a mít spoustu možná i pro vás hloupých dotazů....
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: st září 16, 2015 6:48 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | bolgi napsal: | | vlkisekk napsal: | | Voita napsal: | | Díky Viki za tip, jen se mi zdá, není tam málo na bicák, ruce jsou moje největší slabina a chtěl bych na nich rapidně zapracovat, vejdou se tam ještě někam??? Nebo ten princip nechápu a stačí opravdu jeden cvik týdně.... |
to je pravda, ale z treningu ktory si mu napisal mu porastu naozaj velmi slabo. opat je to vystrihnute z M&F. nizkofrekvencny split, kde precvici sval raz do tyzdna a potom 6 dni nic. este stastie, ze boh si pohol a stvoril svet za 7 dni a nie 10. |
:)nastesti se objevili ruzni guru, kteri rekli sval roste max. 48 Hodin, proto se musi cvicit vysokofrekvencni treninky, od te doby chodi po posilovnach sami nabouchanci:) Naivni je myslenka, ze kdyz zatizim sval 3x tydne, poroste mi 3x rychleji. Kazdy ma jine regeneracni predpoklady a kazdemu bude sedet neco jineho, ja nenapsal , ze procviceni partie 2x tydne je spatne, ja nabidl jednu z moznosti. Clovek musi vyzkouset a sam zjistit, na co nejlip reaguje. Jen hloupy bude tvrdit, cvic korteho, bera, jen takhle ti porostou svaly. Naopak tyhle treninky jsou pro vetsinu lidi kontraproduktivni. |
skus mi prosim ta vysvetlit preco v tom co si mu navrhol ma mat 2 dni volno po treningu noh, ked potom ide prsia, ktore uz 3 dni oddychovali? okrem toho ze je vikend a ten ma dva dni? ved aj split je cesta, ale musi za tym byt nejaka logika. precvicit sval 2krat do tyzdna bude vzdy lepsie ako raz, cize ist 3dnovy split stylom 2+1 alebo 3+1 sa da, ale nie takto, ze zaciatocnik, ktory este ani nevie ako sa znicit, tak bude potom 6 dni tu partiu nechavat hnit.
a dalsia vec je technika. ako sa moze niekto naucit techniku drepu, alebo mt, ked ich cvici raz tyzdenne? nema sancu, aby sa mu zafixovali pohybove vzorce, ked ich bude cvicit raz do tyzdna.
Voita: bal si sa, aby ti neslo jedlo do tukov. no tak presne to sa stane, ak budes cvicit 1-2 partie za den a potom den volna. ta namaha a poziadavky na regeneraciu nebudu take, aby to jedlo bolo potrebne.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 16, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ja cvicil vsecko, fullbody, vrsek spodek, korte, a nemuzu rict, ze by mi tyto treninky prinesly nejake zazraky oproti splitovemu treninku. Nedavno radil v poradne Slavek Vinogradov jak na objemovy trenink a hle, jeho rada znela partii jednou tydne, zakladni cviky, nizsi pocty opakovani. Tento trenink prines i me nejlepsi vysledky, proto radim toto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st září 16, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Zkus něco úplně jinýho: vygoogli si trénink nazvaný "objemová rutina 3x týdně". _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|