koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 16, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 930 by byla pro mě jejednodušší varianta z pohle, že bych ušetřil nervy při nastavování apod. Je to pro mě známý systém. Druhou variantou, kdy bych měl klid by byl IP...tam by to nějak pořešila dcera. Android jsem v životě neměl a tak bych tomu musel asi nějakou tu minutu dát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) LG; kvuli fotaku (foto i video), rychlosti a originalnim zadum (pro me na nic, vzdycky mam flip pouzdro)
2) Huawei P8, Hezky design, spolehlivost, dobry fotak (video ovsem jen 1080p@30fps), vydrzi - kov + gorilla glass.

Ta Lumia ma sice super fotak, ale za me je windows nejhorsi system pro telefon. Android uz davno neni ze kdyz telefon koupis, musis nastavovat 50 veci. Ja jsem nemusel nastavovat naprosto nic.
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 5:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CowsGiveUsMilk napsal:

video ovsem jen 1080p@30fps)

Používáš vyšší kvalitu videa? Já osobně mám nastaveno 720p, protože 1080p jsou obrovský, 3minutový video má extrémní velikost, proto jsem snížil. Lepší kvalitu než 1080p bych určitě nevyužil.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CowsGiveUsMilk napsal:
1) LG; kvuli fotaku (foto i video), rychlosti a originalnim zadum (pro me na nic, vzdycky mam flip pouzdro)
2) Huawei P8, Hezky design, spolehlivost, dobry fotak (video ovsem jen 1080p@30fps), vydrzi - kov + gorilla glass.

Ta Lumia ma sice super fotak, ale za me je windows nejhorsi system pro telefon. Android uz davno neni ze kdyz telefon koupis, musis nastavovat 50 veci. Ja jsem nemusel nastavovat naprosto nic.

Díky...mě zase win vyhovují-asi je to člověk od člověka.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak vybráno. Nechám to na říjen a bude to Lumia 950.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...tak vybráno. Nechám to na říjen a bude to Lumia 950.

At slouzi :)
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi, prosím o radu. Rozhoduju se mezi iPhone 5 a Huawei P8 Lite. Fotek a videí dělám celkem dost v posilce, plánuju si pořídit data a brouzdat na netu - číst články a koukat na youtube videa. iPhone 5 seženu za 6700 s 2-letou zárukou, P8 Lite se dá sehnat do 6000 Kč. Někdo nějaký postřeh? Jde mi o to, jestli třeba za rok prodám iPhone 5 za nějakou slušnou cenu, abych "neprodělal" tolik...
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to deadlift: Lumia 830 by nevyhovovala? je to fajn telefon, navíc nový lumie maj bejt dost drahý (blázni, chtěl jsem si taky jednu koupit, ale víc jak 13 bych za ní nedal), případně android LG G2/G3

Ilikebike - z cenový pohledu určitě Iphone pro zbytkovou hodnotu, ale skor 5s, ale to nevím jak to teď stojí. Osobně bych si nic co má v názvu lite, neo, mini nekoupil
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
to deadlift: Lumia 830 by nevyhovovala? je to fajn telefon, navíc nový lumie maj bejt dost drahý (blázni, chtěl jsem si taky jednu koupit, ale víc jak 13 bych za ní nedal), případně android LG G2/G3

Ilikebike - z cenový pohledu určitě Iphone pro zbytkovou hodnotu, ale skor 5s, ale to nevím jak to teď stojí. Osobně bych si nic co má v názvu lite, neo, mini nekoupil

Jakou myslíš, že bude třeba za rok 5 hodnotu? Nejsem si jistej, jak dlouho bude ještě podpora od Applu na iP5.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsem věštec :), ale 4s se pořád prodává kolem 5K v závislosti na velikosti paměti a stavu...ale fakt bych spíš šel do 5s
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice v ČR tato značka moc známá není, ale doporučuju ji - Xiaomi.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Sice v ČR tato značka moc známá není, ale doporučuju ji - Xiaomi.

Jo to je výborná značka - rok jsem s tím házel o zem a až po roce prasknul displej. Nicméně s tím házím o zem dál, a displej stále funguje a mobil taky Když ještě rok vydrží, tak to budu považovat za velmi výhodnou koupi
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to o přístupu, já mám přes rok a něco oneplus one, a jeden miniaturní ťukec v rámečku, jinak nic :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

Mě by vohovovala, má vyndávací baterku a slot na micro SD, ale slabší foťák, proto vypadla z výběru.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně se chci pokud možno vyhnout IP 6S. Zase dvacítku za telefon se mi zdá dost....tedy zbytečně dost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: