Michalův deníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Michalův deníček  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Michalův deníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal96

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale tak víš jak to je při rozcvičce se nic nechce :D ono včera jsem měl takový den, že jsem se nezastavil, a bez jídla potom do posky takže to nebylo ideální.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michal96

PříspěvekZaslal: po září 07, 2015 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 12

3. den (2. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Vůbec jsem nestíhal, musel jsem mít za 45 minut odcvičeno i s rozcvičkou, takže jsem to hodně hnal. Mrtvola s rozcvičkou byla hotova za 15 minut :D Bohužel jsem nestihl doplňky, aspoň ale hlavní cviky.

Pátek - píšu jen pracovní série (jiné nebyly :D )

Mrtvý tah
8 x 4 x 124 kg - pauzy minimální, zadýchaný jak prase, ale šlo to pěkně. Poslední dvě série nebyl pevný úchop. Vyřešil jsem to trhačkama. Musím na něm zapracovat :D

Čelní dřepy
6 x 6 x 62 kg - hotový z mrtvého tahu, ale šlo to

Bench-press hlavou nahoru
4 x 8 x 56 kg - začal jsem hned po dřepech. Ramena ztuhlé, ale dalo se to.

Bez doplňků

Pocity:

Trénink celkem fajn, až na to málo času co jsem měl. Váhy zatím sedí pěkně, mělo by to jít zvedat tak jak doteď. Snad.
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 5:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera měl být trénink, ale padlo to. Dával jsem do kupy byt, dneska stěhuji. Včerejší trénink úplně vypustím a půjdu v klidu zítra na středeční trénink s tím, že v sobotu si dám aspoň ten pondělní bench. To už by měl být klid a čas. Zdar a sílu
Michal96

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 13

2. den (3. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Včera konečně trénink, nebyl jsem moc najezený, během dne chabé jídlo, energie moc nebylo. Chtěl jsem si dát kafe před trenalem ale nebyla možnost. Ty tréninky bez kafe nebo něčeho mi přijdou takové jako bych tam ani nešel :D divný pocit v hlavě. Nejhorší je to rozcvičení.

Středa - píšu jen pracovní série

Dřepy
8 x 4 x 106 kg - přidal jsem jen 2 kg nahoru, příští týden dám 4. Měl jsem totiž takový slabší den. Celkem náklad, unavená nálada, přišel jsem si slabý. Oproti minulému tréninku jiné pocity :/ Ale šlo to, co by néééé

Tlaky s JČ na rovné lavici
6 x 6 x 34 kg - ty tlaky s ''větší'' váhou se mi jedou fakt lépe, i technicky než když bych si naložil méně :D Nechápu. Krásně ta váha drží dráhu, nijak se to nevybočuje. Paráda. ''Prsa'' třináctileté holky děkovala :D

Shyby
4 x 8 x já - největší kámen úrazu :D cítil jsem to pěkně, ale nechápu tu ''sílu'' na shyby. Přijdu si u hrazdy jak kdybych nikdy nic nedělal. Slabý na hrazdu jak čajíček. Zkusím zařadit hrazdu dvakrát týdně, ať se to trochu zlepší

Doplňkové cviky 1b
Všechny cviky jsem dal do jedné supersérie. Mě ty doplňky prostě odděleně nebaví, tak to tlačím vše za sebou. 3 kola po 10 opakování. 4. kolo na 10 opakování a potom hned po sérii s menší váhou do maxu. U zdvihu nohou prostě do doby kdy ruce držely hrazdu :D

Bicátkový zdvih s VČ
Francouzský tlak s VČ
Zdvihy nohou ve visu

Pocity:
Super, trénink bavil. Cítil jsem vše krásně. Nejhorší je ten rozjezd, potom už je to pohádka.
Michal96

PříspěvekZaslal: so září 12, 2015 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č.14

3. den (3. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Včera jsem vynechal, klasicky jsem nestíhal (poslední dobou toho mám fakt dost). Trénink odložen na dnešek. Super odpočatý, sice ne moc najezený ale těšil jsem se na mrtvoly moc.

Sobota (páteční trénink) - píšu jen pracovní série

Mrtvý tah
8 x 4 x 128 kg - super, ze začátku to bylo hard, ale potom to krásně tahalo. U třetí série jsem si myslel, že mám styl srací pes, parťáka jsem neměl.. nezbývalo mi nic jiného než si 4. sérku natočit a posoudit. Byl jsem mile překvapen. Během série jsem si zase nalhával, že mám křivé záda ale omyl! Byly hezky rovné, nakoplo mě to do dalších sérií a šlo to hladce! Poslední série taky natočená a paráda

Bench-press na rovné lavici
3 x 4 x 86 kg , 1 x 4 x 90 kg - dal jsem si dneska i bench klasicky, protože jsem pondělní vynechal. Zkusil jsem si váhu se kterou jsem měl jet v pondělí ať nejsem na další bench zaskočený a celkem to pěkně šlo. Na to, že jsem to jel po mrtvole tak krása.

Čelní dřepy
6 x 6 x 66 kg - u 4. série jsem si nebyl jistý kolik jsem jich měl, tak jsem si dal radši jednu navíc (celkem teda 7 sérií). No tyhle dřepy s nimi teda zápasím, ale dneska už to šlo i technicky dobře. Naučil jsem se dobře pokládat činku na ramena. Super

Bench-press hlavou nahoru
4 x 8 x 58 kg - už vysílený, ale dal jsem si jak jsem měl. Celkem jsem to dobře procítil

Doplňkové cviky 2b
Přítahy VČ k bradě 4 x 10 op.
+
Výpony na lýtka na legpressu 4 x 20 op.

Pocity:

Super trénink. Na to jak nemám rád dlouhé tréninky, tak mi to dneska krásně vyhovovalo. Nadšený z mrtvoly a z benche. Divím se, že síla jde celkem nahoru s tou mojí životosprávou v posledních dnech (týdnech). Lýtkům jsem dal co si zaslouží ty svině tenké :D Hořely mi, nevěděl jsem, jestli je lepší v sérii pokračovat nebo to skončit. Pálelo to totiž více při odložení než při sérii :D A mezitím co tu píšu, tak mi vystydlo jídlo super :D Zdar.
Draper

PříspěvekZaslal: so září 12, 2015 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hod sem ty videa, celkem by me to zajimalo. Nebo alespon soukr :)
Michal96

PříspěvekZaslal: so září 12, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tričko mám dole kvůli tomu, abych tu techniku viděl :D nosím totiž velké tričko hovno bych poznal.

Odkaz na youtube :

Jinak je to ta poslední série
Draper

PříspěvekZaslal: so září 12, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dik, docela dobry, za sebe bych jen rekl pokladat cinku, ale kdyz nepokladas, tak to vicemene neni zadna technicka chyba, jen by ti to mohlo v budoucnu pomoct v te spodni rozezjezdove fazi.

Makej dal

Btw ty navleky na kolenach (hadam ze jsou to ty za 20ku od tamanu :D ) uz mas pekne jety a seprany, ty uz ti jsou celkem k nicemu :D ale kdyz jsou nove (sam je pouzivam), tak je to za ty prachy vyborna vec
Michal96

PříspěvekZaslal: so září 12, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo když byly nové tak super :D teď je to spíš jen psychické :D ale hřeje to kolena pěkně, jsou dokonce dvoje na sobě :D díky moc cením si toho. U takové váhy si to nepokládám :D u nižších vah to položím a 2s počkám cca.
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 15

1. den (4. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Na trénink jsem šel dobitý, celý ztuhlý. Chtělo by to ten jeden den ještě regen, ale to bych měl zase celé posunuté a to jsem nechtěl. Dlouho mi trvalo se zahřát, už je čas na mikinu při tréninku :D

Pondělí - píšu jen pracovní série

Bench-press na rovné lavici
8 x 4 x 86 kg - Zatím se furt daří přihazovat, sice málo ale jde to :D Síla roste, před tímhle tréninkem jsem vytáhl 90 kg jako maximálku :D Na poslední sérii jsem si dal 88 kg ať vím, že si můžu přihodit příští týden. Šlo to

Přítahy v předklonu s VČ
6 x 6 x 66 kg - záda odrovnané ještě ze soboty, ale dalo se to. Nejhorší je vždycky ten začátek.

Leg-press svislý
4 x 8 x 163 kg - tady jsme museli přitopit více. Na minulém tréninku jsme jeli se 140 kg a na poslední sérii padlo 20 opakování, takže byla povinnost to zvednout. Super procítěné

Doplňkové cviky 1a
Bicátkové zdvihy s JČ - 3 série x 8 opakování
+
Bench-press úzkým úchopem - 3 série x 8 opakování
+
Břicho kladka - 3 série x 15 opakování

Klasicky supersérie. Nebaví mě ty doplňky, takže to ženu a házím to do jedné velké série.

Pocity:

Trénink ušel, byl sice takový chcíplý ze začátku, ale nakonec to nebyla taková hrůza. Dneska to cítím krásně všechno :D Začátek 4. týdne a váhy jdou nahoru furt. Jsem zvědavý kdy se to sekne.
Michal96

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 16

2. den (4. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Konečně jsem se dostal k zápisu :D trénink ve středu proběhl. Dolámaný, ale proběhl. Po dlouhém přemýšlení jsem si uvědomil, že by asi bylo vhodnější začít se shyby.

Středa - píšu jen pracovní série

Shyby na široko
4 x 8 x já - už to bylo lepší hned ze startu. Aspoň více procítěné a s lepší technikou.

Dřepy!
8 x 4 x 110 kg - moc jsem si na první sérii nevěřil se 110 kg. Slabučká váha, ale i tak jsem si nevěřil. Na moje poměry a výkonu v dřepech je to celkem slušné pro mé nožičky :D Potahal jsem 8 sérií. Super nohy odrovnané.

Tlaky s JČ na rovné lavici
6 x 6 x 36 kg - super, váha sedla, kozy brečely, takže paráda

Doplňkové cviky 2a
Upažování s JČ
+
Upažování s JČ v předklonu
+
Výpony na lýtka na legpressu

Zase supersérie, parádní

Pocity:

Trénink super. Už ale cítím, že ten freimen mi dává zabrat :D 4. týden je nějaký kritický. Konečně ale začínám zase nějak normálně jíst a odpočívat. Dneska mě čeká mrtvola, celkem se těším, ikdyž nohy ještě bolí. Uvidíme
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Dik, docela dobry, za sebe bych jen rekl pokladat cinku, ale kdyz nepokladas, tak to vicemene neni zadna technicka chyba, jen by ti to mohlo v budoucnu pomoct v te spodni rozezjezdove fazi.

jak píše drejpr... tohle nejsou mrtvoly, ale spíše rumumi, ve stoje to rozdýcháváš, pak jdeš dolů a ještě ve "streči" to odrazíš nahoru. při mrtvole je to opačně - dole nádech, pak probíhá vlastní tah a pokud tam máš naloženo, tak ve stoje nic nerozdýcháváš, ale držíš pevný střed.

ale jinak šlapeš pěkně, cviky dobré, techniku časem vyladíš, jsi mladý, čeká Tě pěkný progres ;)
Michal96

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak píše drejpr... tohle nejsou mrtvoly, ale spíše rumumi, ve stoje to rozdýcháváš, pak jdeš dolů a ještě ve "streči" to odrazíš nahoru. při mrtvole je to opačně - dole nádech, pak probíhá vlastní tah a pokud tam máš naloženo, tak ve stoje nic nerozdýcháváš, ale držíš pevný střed.

ale jinak šlapeš pěkně, cviky dobré, techniku časem vyladíš, jsi mladý, čeká Tě pěkný progres ;)[/quote]

Super, díky za upozornění. Ono při nižších vahách to pokládám a čekám do úplného klidu, potom nahoru. Teď si to trošičku klepnu, ale ne zase že třískám :D Díky moc, uvidíme co se bude dít dál :)
Michal96

PříspěvekZaslal: ne září 20, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 17

3. den (4. týden) tréninku FREIMEN'S FEST!

Spontánně jsem se rozhodl jít v pátek do fitka s bývalým sparingem a s kamarádem, který mi ukázal posilovnu :D Věděl jsem hned, že nebude chtít jet freimena, takže jsem šel o půl hodiny dříve než on, a odjel jsem si aspoň silově mrtvolu.

Pátek

Mrtvý tah
Nevím kolik sérií x nevím kolik opakování x jak jsem chtěl kg - začal jsem na 60 kg, jel jsem asi 10 opak., potom jsem přihazoval vždycky deset kil a dostal jsem se na 150 kg, odjel jsem s tím 2 série po 3 opakování a potom na dojezd 15 opakování s 60 kg. Super, rozdíl oproti ose ve sklepě.

Začátek tréninku podle kámoše
Rozhodl se pro prsa a biceps. Nebyl jsem proti :D

Začínali jsme na Hammer pressu vrchnim , dali jsme dvě série po 20 opakováních na rozjezd. Úplně něco nového, změna oproti volným váhám ke kterým se dostanu. Super procítění po váze pro holky :D

Tlaky s JČ na rovné lavici - tady jsme váhu střídali cik cak, začali jsme na 20 kg 12 opakování, potom jsme si vzali 26 kg, 28 kg, u toho jsem se sekl :D nebyl jsem schopný vytáhnout 12 čistých opakování :D u 8 op. jsem to odhazoval :D Čuměl jsem jak blázen, říkal jsem si, že to není možné. Kamarád se smál :D V hlavě jsem si to urovnal, a držel jsem tempo. Vzal 34 kg, a najednou 10 krásných opakování, potom další série s 36 kg, a hop. 12 opakování jak víno. Dali jsme dvě série a potom jsme to shodili na 20 kg a 15 opakování. Kozy řvaly.

Bench-press na multipressu s hlavou nahoru - masakr, úplně něco jiného, kozy braly jak nikdy.

Hammer press stylem na spodní kozy :D - vychytávka od kamaráda, našlapané, v životě jsem takhle neprocítil prsa. Super, nemám slov

Protisměrné kladky na středy - nechápu, bomba cvik

Cvik na středy s dvěma kotouči na rovné lavici - cvik na rovné lavici, vzali jsme dva kotouče, a dlaněmi drželi k sobě a pomalu pokládali na kozy (mezi) :D paráda

Pumpovačka na biceps - 3 cviky, kladka, a jednoručky

Pocity:

Trénink našlapaný, motivace jak blázen, ke konci mě i pochválil, že v tom sklepě přeci jen něco děláme, ale kdybych s ním chodil do fitka, tak jsem uplně někde jinde :D pěkné to slyšet :D Dám ještě 5. týden freimenu a najedu na nějaký split asi vrchní+spodní polovina těla.
Michal96

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink č. 18

5. týden freimenu odkráčel do teplých krajin :D rozhodol jsem se pro nějaký split, ještě nevím přesně jaký, ale dal jsem si včera prsa+záda (lehce :D ) + triceps. Musím ještě promyslet jak to poskládám. Vidím to na tréninkové dny Po, Út, Čt, Pá, zbytek volno. Předtím mi to sedělo parádně.

Mišmaš split by me

Pondělí - Prsa (''těžce''), záda (''lehce''), triceps (pumpička)

Prsa

Bench-press
Začal jsem na 54 kg, ať se rozcvičím nějak, během toho jsem se rozhodl, že si zkusím sáhnout po dlouhé době na stovečku. Přihazoval jsem po 10kg, a ejhle. Stovečka už tam byla, naposled jak jsem zkoušel tak to dopadlo špatně :D Jel jsem to bez sparinga, rolovat se mi nechtělo. S překvapením jsem to vytlačil 2x! Zkusil jsem tam hodit ještě 104kg, a hurá. Zvládl jsem to! :D
Potom následovaly série 3 x 10 x 70 kg - pomalinku, procítěně.

Tlaky na rovné lavici s JČ
1 x 12 x 24 kg
3 x 10 x 32 kg
1 x 8 x 24 kg - taková poslední série, co následovala hned po poslední těžší
Super, kozy braly parádně.

Peck-deck
4 x 10 x nevím, tam je to takové nespočítatelné :D
Pěkně pomalu, plný záběr, dvě sekundy podržené při maximální kontrakci. Líbilo se mi to

Cvik na středy s dvěma kotouči na rovné lavici
4 x 10 x 10kg
Tenhle cvik je parádní, středy jsem takhle nikdy necítil, paráda.

Potom následovalo přemýšlení, co zvolím na ty záda.

Záda

Dotahy
Takové to dlouhé ošahávání vah, zkoušení té ideální, začal jsem na 60 kg :D
3 x 5 x 120 kg
Nešlo pořádně odložit, bál jsem se o lavičku, ať nepraskne nebo něco. To by byl kartáč od pana Táty :D Takže pomalý pohyb, přidržené nahoře, bralo to pěkně. Jel jsem to poprvé v životě tak snad jsem nedělal něco špatně no.

Přítahy JČ v předklonu s oporou
4 x 8 x 32 kg
Co nejpomaleji, koncentrovaně, plynulý pohyb s podržením nahoře. Bralo to dobře. Po dlouhé době.

Triceps

Francouzské tlaky s JČ
4 takové supersérky. Nejdříve 10 opakování s 12 kg, potom hned 12 opakování na prokrvení s 8 kg. Triceps k prasknutí :D

Horní kladka s uchopením lana
4 x 12 x 10 kg
Ideální váha, pomalu, mírně pokrčené kolena, podsazená pánev, a čistě tricepsem. Hodně dlouho jsem to tam nenapumpoval.

Strečink

Pocity:

Bomba trénink. Dneska budu mít nohy+ramena. Teď pojedu na pořádné procítění, ne silově, dbát na techniku. Ať to roste. Regenerace bude stačit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Michalův deníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: