|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JIM

|
Zaslal: čt září 24, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, doporučil by mi nekdo nakopávač na airobní aktivitu, která trvá po celý den. Není to jednorázová námaha, ale třeba 8x30min výkonu. Když si něco vezmu ráno, kolem oběda už nic necítím. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt září 24, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Ahoj, doporučil by mi nekdo nakopávač na airobní aktivitu, která trvá po celý den. Není to jednorázová námaha, ale třeba 8x30min výkonu. Když si něco vezmu ráno, kolem oběda už nic necítím. Díky. |
Perník:)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt září 24, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Ahoj, doporučil by mi nekdo nakopávač na airobní aktivitu, která trvá po celý den. Není to jednorázová námaha, ale třeba 8x30min výkonu. Když si něco vezmu ráno, kolem oběda už nic necítím. Díky. |
Zkus kopanec do prdele, to pry funguje zarucene
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 24, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | JIM napsal: | | Ahoj, doporučil by mi nekdo nakopávač na airobní aktivitu, která trvá po celý den. Není to jednorázová námaha, ale třeba 8x30min výkonu. Když si něco vezmu ráno, kolem oběda už nic necítím. Díky. |
Perník:) |
Ten by asi fungoval ...jen aby pak nevynechal tu aerobní aktivitu:o)
Dnes se lidi bez nakopávače ani nevyserou
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
má nějakej smysl si dát před tréninkem místo 200mg koffeinu 400mg? má to nějakej aspoň trochu pocitelnej účinek?  díky
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út říjen 06, 2015 5:42 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | má nějakej smysl si dát před tréninkem místo 200mg koffeinu 400mg? má to nějakej aspoň trochu pocitelnej účinek? díky |
pokud na tom nejsi závislej, tak určitě, poletíš do nebes...
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmicz1
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
Kolik kofeinu obsahuje jedna cajova lzicka kavy robusta nebo arabica?.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 14, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
Tak k Agrezzu ... zařadil bych ho k tomu lepšímu, co se dá u nás koupit. Nakopnutí super - z práce jsem šel bez energie a po odcvičení bych si šel klidně dát ještě jednu partii. :)) Soustředění na trénink taky super, cvičilo se moc dobře. Chuť ok, připomnělo mi to trochu tang. Jediné co mi vadí je pro mě docela nepříjemný "crash", který nastal, když jsem dojel domů.
Dal bych 7-8/10. Koupím balení a uvidím jak dlouho to bude šlapat.
/edit..."crash" dlouho netrval.
Naposledy upravil Chadzi dne st prosinec 16, 2015 6:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
Tak při tréninku jsem různým nakopávačům ještě nepřišel nachuť. Nějak to neocením, ale ronnie má pravdu, že by se to dalo využít třeba při brzké ranní jízdě autem. Aplikace vlastně nemusí být nutně jen na trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Já si dal před chvílí taky a co je super, že z naprosté nechuti "dneska rozhodně nejdu běhat" je najednou "fakt se na to těším". A stejné to bylo už před pár dny u prvního zkoušení.
...doplněno po chvíli: A to nemluvě o koncentraci na práci, z polozavřených očí (vstával jsem po páté:) jsou najednou oči naprosto otevřené a práce zase odsejpá. :) :) |
Nevím, proč, ale nějak mi to přípomíná první dojmy člověka na perníku
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s Levropump?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|