Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlevnější srovnatelné Mondeo na mobile.de stojí 14000 EUR, tak bych se měl na pozoru...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no kdyby ten ,,kamarad,, byl bracha nebo nejhur svagr, tak by to mohlo byt i realne :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to každopádně :) uvidím až to prověří a proťukne, dělá jen fordy, převážně mondea a focusy, tak už ví, na co si dát bacha a co poladit, pošéfovat, vyměnit... uvidím :)

Pak je ve hře ještě insignia 2,0 v kombíku a natě s najetejma 120 tisícema a rok 2012 ....
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik najezdíš? koupil bych benzín...
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ted z dvouletýho průměru mi to vychází na 29 tisíc / ročně
denně udělám stovku do práce plus víkendy hodně jezdíme výlety...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak 30 000 km za rok u ojetiny už je na naftu. U nového bych to i s takovým nájezdem zvažoval.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, jenze to je hruza, kdyz jsem pred dvema rokama kupoval auto za 80 tisic, rikal jsem si, ze je skoda ze nemam trochu vic penez.... ted s 300 tisicema si prijdu uplne stejne... sla by treba koupit nova fabka...s motorem 1.0 a s klikama na otevirani oken... super.... sla by koupit hyundai, ale opet zakladni osekana verze.... jenze u ojetin uz je zas loterie co clovek koupi, se servisem nemam problem, do focuse jsem tankoval lepsi naftu... olej jsem kupoval fordackej a kdyz jsem neco menil, tak zadny repliky z ciny, ale fordacky veci.... jenze kdyz ten clovek tu samou peci neda prede mnou, je to k hovnu....
Roumec

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych se na diesel vybodl, sám jsem si koupil volvo s40 2007 rok, nalitano 110 000, ale nabořený z boku. Vyměnil jsem dveře, a nechal to přelakovat. Naschvál jsem šel do 2.4i, velká atmosféra, léty prověřená. Předělal jsem to na LPG a jezdím za 11l/100km. Najezdil jsem už 20 000km bez sebemenšího problému a zážitek z jízdy s velkým benzínem je někde jinde. Hlavně to jezdí za ekvivalent 5l nafty
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak 30 000 km za rok u ojetiny už je na naftu. U nového bych to i s takovým nájezdem zvažoval.

dneska už se u nového s benzínem turbu prakticky nevyhneš... takže je to na zvážení.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt. Nedávno jsem byl v showroomu Škodovky a oni snad nemají benzínový motor bez turba.
sk

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak hondacky Vtec neni spatny motor, kdo chce bez turba a Accord je taky bezva auto
ygg

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
tak hondacky Vtec neni spatny motor, kdo chce bez turba a Accord je taky bezva auto

Pokud se bavíme o nových autech, tak Accordu můžeme tak akorát zapálit svíčku na hrobě. Nebo se odstěhovat z Evropy:-).

Jako ojeté je to samozřejmě velmi dobrá volba.
Petey

PříspěvekZaslal: pá září 25, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
To je fakt. Nedávno jsem byl v showroomu Škodovky a oni snad nemají benzínový motor bez turba.

plus je skodovka suverenne najdrahsia a najdlhsie sa na nu caka pre mesiacom som vyberal auto, a octaviu s benzinom by mi boli schopni dodat az v januari/februari, s tym ze na predajni nebola ani predvadzacka...oni snad chcu aby ludia isli inde
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey...asi tak.
Kdybych si teď kupoval ojetinu do 300 000 Kč tak beru naftové mondeo. Tím, že začínám mít po těch letech strach v zimě, tak bych sáhl po subaru outback nebo legacy.
Judson

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No jo, jenze to je hruza, kdyz jsem pred dvema rokama kupoval auto za 80 tisic, rikal jsem si, ze je skoda ze nemam trochu vic penez.... ted s 300 tisicema si prijdu uplne stejne... sla by treba koupit nova fabka...s motorem 1.0 a s klikama na otevirani oken... super.... sla by koupit hyundai, ale opet zakladni osekana verze.... jenze u ojetin uz je zas loterie co clovek koupi, se servisem nemam problem, do focuse jsem tankoval lepsi naftu... olej jsem kupoval fordackej a kdyz jsem neco menil, tak zadny repliky z ciny, ale fordacky veci.... jenze kdyz ten clovek tu samou peci neda prede mnou, je to k hovnu....

Mel jsem to podobne, fungl nove auto kolem 300k nebo lepsi ojetinu ?
Po 2 letech jsem velmi spokojen, ze jsem se rozhodl pro druhou moznost.
Ford focus kombi, naftak 1,6, tehda 4 roky starej s 100.000 km za 160k kc. Do ted slouzi super, jen vymena baterky a 2x oleje, na zacatku a pak po mich prvnich 20k km. Dalsi velka investice bude vymena rozvodu prej az po ujetych 200k km.
Jinak zadnej problem, a zadna investice (krom tazneho a zimni gumy) do toho nebyla. Co jsem usetril z 300 tisic pekne ceka v teple na ucte na lepsi investice.
Prumerna spotreba jen 4,3, realna do 5l urcite. Mega kufr na kocarek, staveniny atd..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: