Islamizace Evropy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Islamizace Evropy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Islamizace Evropy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Maerlyn0 napsal:
Jo, budoucnost ČR vidím dost bídně - vzhledem k tomu, kolik je tady omezených, rasistických a ustrašených lidí, kteří si přečtou pár článků v Blesku apod. médiích a věří populistickým prohlášením lidí jako Okamura. Já tady neříkám, že EU postupuje správně, ale většina lidí by se měla starat spíš o sebe, o to, jak se chovají k druhým oni a potom až soudit někoho, kdo je v mnohem horších podmínkách, než oni sami.

Uvedl si jeden extrém, mě stejně tak děsí ten druhý, kdy si někteří myslí, že všichni jsou hodný a všichni se mají rádi a všechno bude príma :) Jinak populistický je dnes bohužel téměř každý politik : (

Já si rozhodně nemyslím, že jsou všichni hodní, spousta lidí jsou svině, ale kvůli tomu nebudu přece zatracovat i ty normální. Extrémy jsou špatný tak jako tak. Důležitý je řešit věci s chladnou hlavou a nenechat se zblbnout ani jednou stranou. Bohužel tahle uprchlická krize ukázala, jak je EU neschopná cokoliv vyřešit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodyll

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a jeste jedna vec, zdrhaj sami mladi muzi. Kdyby se z nich vytvorili nejaky bojovy jednotky a my jsme je podporili tezkou technikou, tak islamsky stat je porazen v radu tydnu. Ale to ne, bojovat za svou vlast, to urcite, to radsi zdrhnout pro davky do Evropy.
Nasi predci by nechapali, viz treba Československé legie, partizani apod..
Navic co se divim, kdyz sposuta z nich prave naopak byla na strane IS, ale zjistili, ze tam zadarmo nic nemaj a neni to takova pohoda, jak jim slibovali a ze bude lepsi jit tady.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych s klidnou hlavou zavřel hranice a obracel lodě zpět nebo dnem vzhůru. Celkem rychlé a klidné řešení hned na začátku. Pak bych těch pár desítek hodných inženýrů co neserou doprostřed chodby možná přijal...
mikex2

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 6:40 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
S tim, že se kvůli tomuhle bude společnost radikalizovat je uplně jasný.

Jsem z pohraničí a strejda dělá v německý firmě, už říkal, že ví o dvou chlapech z Česka, kteří byli propuštěni a na jejich místo dosazení uprchlíci, na který i firma dostala dotace.

Předejdu tomu, že tu někdo bude psát, že ti Češi byli lemplové - ne, opravdu nebyli, už tak tam Češi dělají práci z prachy, za který by němec ani nezvedl prdel z postele. A kdyby Čech nemakal, tak ho okamžitě vyhodí a nečekaj na nějaký uprchlíky.

Jinak je teď nový nařízení, že každá firma musí na 100 zaměstnanců zaměstnat jednoho uprchlíka. To, že makat neumí je prakticky jedno, protože nějaký prachy na ně dostali.

Jinak, vedle v baráku bydlí muslim, původem Turek. Když opominu všechny masmédia a info, co do nás sypou a odkážu se spíš na blogy lidí, kteří mají s islámskými zeměmi zkušenosti, tak frajerovo chování přesně sedí, bohužel v tom negativním...

Oni jsou prostě jiní, neříkám, že se chovaj všichni stejně, ale ta nátura je ve většině podobná a to si pseudohumanisti a sluníčkáři prostě nechtějí připustit...

Něco takovýho jsem čekal, budou upředňostňovat uprchlíky před pracovníky z EU a ukazovat, jak umí integrovat uprchlíky. Skopčáci jsou prostě pakáž.
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
Já bych s klidnou hlavou zavřel hranice a obracel lodě zpět nebo dnem vzhůru. Celkem rychlé a klidné řešení hned na začátku. Pak bych těch pár desítek hodných inženýrů co neserou doprostřed chodby možná přijal...

Já bych přijal všechny s platným pasem a osvědčením, že nejsou schopni vojenské služby a boje proti IS.
Royi

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

Já si rozhodně nemyslím, že jsou všichni hodní, spousta lidí jsou svině, ale kvůli tomu nebudu přece zatracovat i ty normální. Extrémy jsou špatný tak jako tak. Důležitý je řešit věci s chladnou hlavou a nenechat se zblbnout ani jednou stranou. Bohužel tahle uprchlická krize ukázala, jak je EU neschopná cokoliv vyřešit.

Chladnou hlavu to chce samozřejmě, ale nemůžeš se divit, že je lidi odmítají a hned je nazvat rasisty apod., když jsou prostě s muslimy špatné zkušenosti napříč celou EU. Ale nemá to smysl řešit, myslím že ani jeden z nás na to nejdeme extrémně a ani to nevyřešíme :) Mně hlavně přijde smutný, že EU tu několik měsíců řeší stupidní kvóty, který nikomu nepomůžou, a neřeší jak jím skutečně pomoc.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co říkáte na toho mamrda Sobotku? Musí lozit do prdele negrovi Obamovi (loutka) a teď EU (zbytečný spolek). Ještě nechápu lidi, co sbírají petice .. jako by to mohlo něco změnit.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:55 am    Předmět: Re: Islamizace Evropy Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Jelikož jsem čekal že tohle téma zde někdo založí a nedočkal se,založím ho já.Co si myslíte o islamizaci Evropy?Osobně s tím rozhodně nesouhlasím a bojím se následků....

Já se nedivím, že to nikdo nezaložil, protože tohle téma bylo stokrát omleté ze všech stran.

Máš tady sluníčkáře, kteří si myslí, že peníze rostou na stromech a tudíž bychom měli přijmout všechny, nějaké prachy natrhat a všichni se budeme mít růžově.
Pak tady máš stejné debily, jen z druhé strany, kteři si myslí, že muslimové žerou malé děti, při pohledu na alkohol jim narostou tesáky a a drápy a začnou trhat všechny okolo a že při pohledu na ženu bez šátku mladým muslimům narostou dvoumetrové penisy a znásilní všechny ženy v okruhu pár kilometrů.
A mezi tím máš většinu lidí, v různých barvách šedi, kteří prostě nechtějí mít Evropu (ti méně chápavější nechtějí, aby se počet muslimů v Čechách zdvojnásobil (tj. z 15,5 na 31) ) tolik muslimskou a vidí neschopnost EU a vlád se s vlnou vypořádat, regulovat jí a asimilovat.
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 8:30 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
maxpoint97 napsal:
S tim, že se kvůli tomuhle bude společnost radikalizovat je uplně jasný.

Jsem z pohraničí a strejda dělá v německý firmě, už říkal, že ví o dvou chlapech z Česka, kteří byli propuštěni a na jejich místo dosazení uprchlíci, na který i firma dostala dotace.

Předejdu tomu, že tu někdo bude psát, že ti Češi byli lemplové - ne, opravdu nebyli, už tak tam Češi dělají práci z prachy, za který by němec ani nezvedl prdel z postele. A kdyby Čech nemakal, tak ho okamžitě vyhodí a nečekaj na nějaký uprchlíky.

Jinak je teď nový nařízení, že každá firma musí na 100 zaměstnanců zaměstnat jednoho uprchlíka. To, že makat neumí je prakticky jedno, protože nějaký prachy na ně dostali.

Jinak, vedle v baráku bydlí muslim, původem Turek. Když opominu všechny masmédia a info, co do nás sypou a odkážu se spíš na blogy lidí, kteří mají s islámskými zeměmi zkušenosti, tak frajerovo chování přesně sedí, bohužel v tom negativním...

Oni jsou prostě jiní, neříkám, že se chovaj všichni stejně, ale ta nátura je ve většině podobná a to si pseudohumanisti a sluníčkáři prostě nechtějí připustit...

Něco takovýho jsem čekal, budou upředňostňovat uprchlíky před pracovníky z EU a ukazovat, jak umí integrovat uprchlíky. Skopčáci jsou prostě pakáž.

AMEN

Royi

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Němce fakt lituji, ten příval je ohromný. Ale nechápu proč se naše média tváří, že Němci uprchlíky chtějí, když reality je opačná. Žhářských útoku na ubytovny tam přibývá, několika tisícové (přes 10 tisíc určitě) demonstrace proti příjímání, vyhazování z obecních bytů atd.. Tohle už je podle mě velký problém.
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Němce fakt lituji, ten příval je ohromný. Ale nechápu proč se naše média tváří, že Němci uprchlíky chtějí, když reality je opačná. Žhářských útoku na ubytovny tam přibývá, několika tisícové (přes 10 tisíc určitě) demonstrace proti příjímání, vyhazování z obecních bytů atd.. Tohle už je podle mě velký problém.

To máš pravdu kdybychom to vzali čisté z matematického hlediska.
Do Německa má letos dorazit 800 000 uprchlíků to je 1procento jejich populace.
To je jako by k nám letos přišlo 100 000 běženců

V rámci slučování rodin to číslo musíme vynásobyt x3.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 9:09 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
...jsem z pohraničí a strejda dělá v německý firmě, už říkal, že ví o dvou chlapech z Česka, kteří byli propuštěni a na jejich místo dosazení uprchlíci, na který i firma dostala dotace...

Takových zpráv bude jen přibývat a bude dost lidí, kteří je budou rádi sdílet bez ohledu na to, zda-li budou mít základ reálný nebo totálně vymyšlený (ono je snazší říct „vyhodili mě kvůli tomu, aby mohli vzít uprchlíky,“ než „vyhodili mě, protože jsem byl neschopný a dělal chyby“). Řada lidí v uprchlících najde (našla) to správné zlo, které může za dění v jejich osobním životě, a to je pro šíření zpráv tohodle typu (bez ohledu na jejich ne/pravdivost a mnohdy nulovou ověřitelnost) živná půda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Historie se bude opakovat ... dřív to byli židi a teďkoms ten důvod budou muslimové. Btw. proč se neserou do Saudské Arábie, tam jsou jiní pracháči ... zasranci s ropou.
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:03 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
maxpoint97 napsal:
...jsem z pohraničí a strejda dělá v německý firmě, už říkal, že ví o dvou chlapech z Česka, kteří byli propuštěni a na jejich místo dosazení uprchlíci, na který i firma dostala dotace...

Takových zpráv bude jen přibývat a bude dost lidí, kteří je budou rádi sdílet bez ohledu na to, zda-li budou mít základ reálný nebo totálně vymyšlený (ono je snazší říct „vyhodili mě kvůli tomu, aby mohli vzít uprchlíky,“ než „vyhodili mě, protože jsem byl neschopný a dělal chyby“). Řada lidí v uprchlících najde (našla) to správné zlo, které může za dění v jejich osobním životě, a to je pro šíření zpráv tohodle typu (bez ohledu na jejich ne/pravdivost a mnohdy nulovou ověřitelnost) živná půda.

Klasika, záměrně ještě upozorním hned v dalším odstavci, že se nejednalo o žádný lemply a stejně se najde někdo, kdo záměrně vytrhne větu z kontextu...

Neříkám, že je to nějaký ultra zlo, ale to snad nikdo nevidí, že ten systém je na hlavu postavený? Zaměstnat někoho, kdo jazyk neumí a práci nerozumí namísto zaměstnance, který práci vykonává už několik měsíců??? Stačilo by, aby v prvních třech měsících to dělal nah*vno a ukázali by mu, kde jsou dveře...

Strýc dělá denně v Německu už přes dva roky, takže ano, budu věřit jeho informacím z první ruky, než pseudoinformacím a deziluzím z médií ať už se jedná o tu, nebo druhou stranu...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neasi...
ronnie, představ si, že dostaneme kvótu na jednoho imigranta v každém fitness shopu, jak si myslíš, že se bude cejtit člověk kterýho budeš muset vyhodit, hm?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Islamizace Evropy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: