Islamizace Evropy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Islamizace Evropy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Islamizace Evropy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
neasi...
ronnie, představ si, že dostaneme kvótu na jednoho imigranta v každém fitness shopu, jak si myslíš, že se bude cejtit člověk kterýho budeš muset vyhodit, hm?

Ok, představuju si to.

Zhruba na stejné úrovni představ, jako že mi na zahradě zítra přistanou Klingoni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

před deseti lety měli i němci představu jako ty, jak vidíš, nic není nemožný
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ale právě ono, já to nevidím. Já jsem jenom četl příspěvek na předchozí stránce, jehož základ může, ale také nemusí být pravdivý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já ti povím ještě jednu informaci, která může nebo nemusí být dle tebe pravdivá, tentokrát jí mám ještě nezávisle potvrzenou od kamaráda, kterej pracuje v Mnichově na letišti. Říkal, že nic podobnýho v životě neviděl.

Takže - každý uprchlík dostane na hlavu 850 euro. Bydlení zadarmo, třikrát denně jídlo zadarmo. Každý další měsíc potom dostane 500 nebo 600 euro, teď si to nevybavuji přesně :)
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro představu, u nás dostanou myslím asi 30 kč na den, teda zhruba 30 euro měsíčně...
cipinek

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Tak já ti povím ještě jednu informaci, která může nebo nemusí být dle tebe pravdivá, tentokrát jí mám ještě nezávisle potvrzenou od kamaráda, kterej pracuje v Mnichově na letišti. Říkal, že nic podobnýho v životě neviděl.

Takže - každý uprchlík dostane na hlavu 850 euro. Bydlení zadarmo, třikrát denně jídlo zadarmo. Každý další měsíc potom dostane 500 nebo 600 euro, teď si to nevybavuji přesně :)

a pak ses probudil zpocenej...
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diskuze se hezky rozjela.Mě osobně by zajímalo proč nějaké čísla, kvóty platí pouze pro Evropu. Ať si je tam nastěhují například Američani co založili IS a opět se jim to vymklo z rukou. Nevím proč ale dostávám na fb pozdravy od cizích lidí (mám profil pouze na kulturistiku a silové sporty a podle toho v něm přátele) a ptají se jak se mám,nebo zdraví ahoj.Moje odpověď je vždy stejná a bude vždy taková.U mě doma bydlet nebudeš.
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
maxpoint97 napsal:

a pak ses probudil zpocenej...

Ha, máš pravdu, volal jsem mu, jestli jsem neplácl pičovinu a těch cca 600 auro bylo počítaný na 4 člennou rodinu, sorry za hoax, každopádně, zbytek, co jsem tu napsal platí.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bydlet v unimo buňce a dostávat 3x denně jídlo kvality školní jídelny za komančů z veřejné vývařovny a k tomu pár drobných, to bude super extra výhra to Německo pro ně...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Ha, máš pravdu, volal jsem mu, jestli jsem neplácl pičovinu a těch cca 600 auro bylo počítaný na 4 člennou rodinu, sorry za hoax, každopádně, zbytek, co jsem tu napsal platí.

Jsi borec (bez jakékoliv ironie), že sis dal práci zkusit informaci ověřit.

Btw. podle Aktuálně.cz je to v přesných číslech takto (což Tebou uvedenému odpovídá): "Každý žadatel dostává na měsíc na další výdaje 143 eur. Příspěvek na dítě je 92 eur. Po třech měsících pobytu v Německu se tato částka může zvýšit až na 216 eur."
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chudáci lidi co tam platí daně a celý život poctivě pracují.Na léky pro důchodce není ale lidem co tam přišly, těm se dá vše zdarma, vždyť pro ten stát, pro tu budoucnost už udělaly hodně.

Naposledy upravil Irminsul dne ne září 27, 2015 3:31 pm, celkově upraveno 3 krát
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Průměrný důchod v Německu je kolem 1000 € pro muže a 600 € pro ženy, doplatky na léky jsou 10 % z ceny (minimálně 5 € a maximálně 10 €).
maxpoint97

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Btw. podle Aktuálně.cz je to v přesných číslech takto (což Tebou uvedenému odpovídá): "Každý žadatel dostává na měsíc na další výdaje 143 eur. Příspěvek na dítě je 92 eur. Po třech měsících pobytu v Německu se tato částka může zvýšit až na 216 eur."

Každopádně, tohle je jen to "kapesný", do kterýho se nepočítá zdarma jídlo a ubytování.

Já si prostě myslim, že tohle je špatně. Ty čísla jsou fakt vysoký a živořit nebudou, jak je to potom chtěji navrátit do vlastních zemí (už se totiž fakt nejedná jen o uprchlíky ze Sýrie), když k tomu nebudou mít žádnou motivaci?

Je pravděpodobnější scénář, že po odejmutí dávek se vrátí do svý domoviny, nebo, že začnou dělat demonstrace za dávky, na který, popravdě, neměli od začátku vlastně žádný právo?

Z tohohle se začíná stávat fakt neřešitelná situace.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Průměrný důchod v Německu je kolem 1000 € pro muže a 600 € pro ženy, doplatky na léky jsou 10 % z ceny (minimálně 5 € a maximálně 10 €).

Martine vždyť nejde o to kolik berou,základ mé odpovědi je,že oni dostanou vše a a nedaly těm lidem nic víc než strach a násilí...............Lidi by se měly dívat a číst něco jiného než blesk a hrom...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Islamizace Evropy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: