Islamizace Evropy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Islamizace Evropy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Islamizace Evropy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Ronnie napsal:
Průměrný důchod v Německu je kolem 1000 € pro muže a 600 € pro ženy, doplatky na léky jsou 10 % z ceny (minimálně 5 € a maximálně 10 €).

Martine vždyť nejde o to kolik berou,základ mé odpovědi je,že oni dostanou vše a a nedaly těm lidem nic víc než strach a násilí...............Lidi by se měly dívat a číst něco jiného než blesk a hrom...

Docela typický. O ty prachy, co dostanou uprchlíci, vůbec nejde. I kdyby ty náklady byly první rok či dva pár miliard EURO, je to úplně jedno. To, o co jde, je asimilace a omezení migrace na rozumnou míru. Tj. dlouhodobé cíle. Krátkodobě, pár miliard EUR není pro Německo moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
arkan

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LINEC (RAKOUSKO) V nedělních regionálních volbách v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy získala pravicově populistická Svobodná strana Rakouska (FPÖ) přes 30 procent hlasů a skončila druhá hned za vítěznou Rakouskou lidovou stranou (ÖVP). Ta však oproti předchozím zemským volbám prudce oslabila, stejně jako až třetí Sociálnědemokratická strana Rakouska (SPÖ) kancléře Wernera Faymanna.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/v-hornich-rakousech-vyrazne-posilili-narodovecti-svobodni-p4n-/zpravy-svet.aspx?c=A150927_164317_ln_zahranici_ELE

Jak to že posilují svobodní když u nás v masmédiích ukazují ,že je (uprchlíky) Rakušané vítají klobáskami apod.?

http://www.lidovky.cz/v-hornich-rakousech-vyrazne-posilili-narodovecti-svobodni-p4n-/zpravy-svet.aspx?c=A150927_164317_ln_zahranici_ELE

Naposledy upravil arkan dne ne září 27, 2015 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do starověké Tróje se nepřátelští bojovníci dostali lstí. My jsem zřejmě první civilizace v dějinách lidstva, která si nepřátelské bojovníky vědomě a dobrovolně zve a krmí.

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14735-tohle-vam-zaprodana-media-neukazou-podarilo-se-nam-ziskat-sokujici-fotografie-zen-a-deti-prchajicich-do-evropy-nekteri-z-nich-maji-vousy-foto-od-18-let-.aspx

O současné situaci nejvíc vypovídá poslední fotka až dole, kde pomatená sluníčkářka, zřejmě studentka nějakého humanitního oboru, upřímně vítá otrlého bojovníka a těší se ním na lepší zítřky
cipinek

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však až jich bude trochu více, stačí pár desítek, zformují se, vyzbrojí se, tak si půjdou ven někam z nějakého důvodu zastřílet a užít, vzpomeňte si na Francii, kvůli dvěma šulinkům po střelbě v té redakci byli všichni policisté z Francie na nohou, až jich bude několik desítek nebo stovek, co pak budou dělat? povolají armádu, tu skupinku neschopných, obtloustlých záložáků?
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
však až jich bude trochu více, stačí pár desítek, zformují se, vyzbrojí se, tak si půjdou ven někam z nějakého důvodu zastřílet a užít, vzpomeňte si na Francii, kvůli dvěma šulinkům po střelbě v té redakci byli všichni policisté z Francie na nohou, až jich bude několik desítek nebo stovek, co pak budou dělat? povolají armádu, tu skupinku neschopných, obtloustlých záložáků?

Problém je to samozřejmě složitý, ale mě přijde lepší skupina obtloustlých záložáků, co zažili dril a disciplínu, než facebooková skupina moderních nagelovaných narcisů v růžových tričkách, kteří řeší příchuť proteinu a internetové "celebrity". Bohužel...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, protože všichni muslimové jsou vrazi, teroristi a zloději. Ne, fakt nechápu, jak někdo může mít v 21. století tak omezený vnímání světa.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Jasně, protože všichni muslimové jsou vrazi, teroristi a zloději. Ne, fakt nechápu, jak někdo může mít v 21. století tak omezený vnímání světa.

Jednou si prosím vzpomeň na tuto větu,možná jí v budoucnosti budeš litovat..
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Maerlyn0 napsal:

Já už toho lituju teď, že tady musím žít s takovýma lidma. Tak nějak jsem myslel, že od 19.-20. století se lidi poučili, že lidí žádné rasy a vyznání nejsou méněcenní a že ať se narodíš jako černoch, cikán, věříš islámu, judaismu, automaticky to z tebe nedělá zločince. Fakt je hodně smutný, že dneska takhle lidi ještě uvažují. Ale už to tu nehodlám rozebírat. Pro mě za mě si házejte vinu za svoje nespokojený životy na koho chcete.
Royi

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

Já už toho lituju teď, že tady musím žít s takovýma lidma. Tak nějak jsem myslel, že od 19.-20. století se lidi poučili, že lidí žádné rasy a vyznání nejsou méněcenní a že ať se narodíš jako černoch, cikán, věříš islámu, judaismu, automaticky to z tebe nedělá zločince. Fakt je hodně smutný, že dneska takhle lidi ještě uvažují. Ale už to tu nehodlám rozebírat. Pro mě za mě si házejte vinu za svoje nespokojený životy na koho chcete.

Naprosto souhlasím, ale mohl bys to vysvětlil i muslimům, že lidé jiného vyznání nejsou méněcenní, díky ;)
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Irminsul napsal:
Maerlyn0 napsal:

Žiješ ve vesmíru?Nikdo zde nemluví o rasách...Tvá výmluva na nějakou rasu je ubohá a chceš poukazovat na nás že jsme špatní co se bojíme o naši budoucnost?Podívej se na země jako je holandsko například,kde už nyní se musí ve veřejných bazenéch odlišovat pohlaví,islamizace zde je,akorát někteří jí nechtějí vidět a vymlovají se že ostatní kdo o tom mluví jsou rasisti a xenofobove...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

S tou poslední větou dost souhlasím, z mého pohledu to přesně takhle řada lidí postavené má (myslím, že jsem to tu už někde výše i psal). Plus je ale podle mého i skupina lidí, která je jen čistě zmanipulovaná. Tím, jak se na ní informace v tomhle ohledu hrnou ze všech stran, jim podlehla a je z nich v totálním strachu. Což je tedy dost nezáviděníhodná situace (kde mi přijde řešení dát si prostě na pár měsíců od médií oddech, člověku to může jedině prospět:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy, ty sa prosim ta do diskusie nezapajaj, to ide mimo teba

PS: poprosim aj Kirsten aby sa zdrzala

Naposledy upravil Petey dne po září 28, 2015 9:53 am, celkově upraveno 1 krát
Royi

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Maerlyn0 napsal:

S tou poslední větou dost souhlasím, z mého pohledu to přesně takhle řada lidí postavené má (myslím, že jsem to tu už někde výše i psal). Plus je ale podle mého i skupina lidí, která je jen čistě zmanipulovaná. Tím, jak se na ní informace v tomhle ohledu hrnou ze všech stran, jim podlehla a je z nich v totálním strachu. Což je tedy dost nezáviděníhodná situace (kde mi přijde řešení dát si prostě na pár měsíců od médií oddech, člověku to může jedině prospět:).

Jinými slovy, všichni ostatní mají nějaký problém jen vy máte pravdu?! A co když je ten tvůj pohled zmanipulovaný?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Jinými slovy, všichni ostatní mají nějaký problém jen vy máte pravdu?! A co když je ten tvůj pohled zmanipulovaný?

Všimni, že kde mohu, píšu "podle mého názoru" (nebo něco významově podobného), nepíšu, že to tak na 101 % je, protože si moc dobře uvědomuji, že to tak být může, ale i nemusí. Ostatně to platí pro jakékoliv téma, myslím, že je jedině dobře, když člověk ví, že neví zdaleka všechno. O to víc se pak snaží o předkládaných "faktech" přemýšlet a nepřebírá je slepě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Islamizace Evropy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: