Islamizace Evropy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Islamizace Evropy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Islamizace Evropy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bolgi

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak mi skus povedat co sa v tych krajinach take deje. Co take sa deje napriklad v Indonezii, Turecku, alebo Albansku co s nasim stylom zivota nejde dohromady?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:
Já bych Vám někdy fakt přál, abyste si pokecali s člověkem, co vyznává islám.

Měl jsem tu jednoho takového na návštěvě na konci minulého týdne, řešili jsme obchod, jeho cestu nedávno domů a zase návrat sem, neviděl jsem žádný problém. Stejně tak když jsem byl v Maroku (pracovně, ne na dovolené u moře), tak moje trochu obavy z neznáma před odjezdem vystřídalo příjemné překvapení z chování lidí na místě. Tím s Tebou ale nepolemizuju, sám jsi napsal "neříkám, že jsou všichni stejní", tak já to ze svého pohledu potvrzuju, protože paušalizování (které tu už někde taky zaznělo) mi přijde i v tomhle ohledu nesprávné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marky V.

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
No tak mi skus povedat co sa v tych krajinach take deje. Co take sa deje napriklad v Indonezii, Turecku, alebo Albansku co s nasim stylom zivota nejde dohromady?

Trochu pohledej na netu a budeš toho mít tolik, že tě to nebude bavit číst. Dokonce i ti "civilizovaní" Turci žijící v Německu celá desetiletí jsou obrovským problémem.

Je známo, že muslim musí ctít korán, takže i tohle: http://www.koranoislamu.cz/tema/nenavist-k-nemuslimum/
bolgi

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
bolgi napsal:

Trochu pohledej na netu a budeš toho mít tolik, že tě to nebude bavit číst. Dokonce i ti "civilizovaní" Turci žijící v Německu celá desetiletí jsou obrovským problémem.

Je známo, že muslim musí ctít korán, takže i tohle: http://www.koranoislamu.cz/tema/nenavist-k-nemuslimum/

ja nemam preco hladat na nete, moj nazor je, ze vacsina moslimov je normalnych, polosekularnych ludi, ktori chcu zit slusny a kludny zivot a podlozil som to pripadom velkych krajin, kde to tak naozaj je a kde moslimovia neodrezavaju hlavy neveriacim ani neznasilnuju kazdu zenu, ktorej vidno viac ako oci. ty tvrdis opak a vravis, ich sposob zivota je nezlucitelny s nasim uz principu ze su moslimovia, tak by si to mohol skusit nejak dolozit.

to co je v korane je mi uplne ukradnute, rovnako ako to co je biblii. ked niekto chce byt dobry, bude sa riadit tym dobrym co tam najde a naopak. ak si taky znalec islamu, tak iste vies, ze medzi piatimi piliermi viery nie je uctievanie koranu, ani stinanie hlav neveriacich.
Royi

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Nikdo z nás, kdo má trochu rozumu, asi nebude mluvit o odsunech, koncentrácích či potápění lodí i s lidma. Jisté ovšem je, že tu máme velký problém, který nepůjde vyřešit našimi civilizovanými přístupy. Zkusme diskutovat s někým, kdo žádnou diskusi nepřipouští a jiný názor rovnou trestá. To samozřejmě nejde. Hlavním problémem je korán, tedy kořen všeho zla. Nedělám si iluze o tom, kdo ho četl, já to zkoušel už cca před 6-7 lety, ale nedal jsem to protože se to číst nedá. Ale dá se na netu najít jakési percentuální vyhodnocení koránu a když v tý knize je drtivá většina súr o násilí, rozšiřování islámu a ponižování nemuslimů, tak vidíme, že samotný zdroj islámu je špatný. Na rozdíl od bible, která je o zcela jiných hodnotách. A ať už křesťané v historii páchali jakákoliv zvěrstva, tak to rozhodně nebylo podle bible, bylo to účelové násilí a zvěrstva, které bylo v rozporu s biblí. V islámu je to naopak - kdo páchá zvěrstva a násilí, tak jedná podle koránu, takže vlastně umírněný islám nemůže existovat. Jsi umírněný muslim? Tak jsi špatný muslim! Šup, nůž a hlava pryč.
Tzv. radikálové a teroristi jednají podle koránu a nemají slitování s nikým. Dá se s takovými lidmi koexistovat? Nedá. Osobně se bohužel shodnu s Konvičkou, který říká, že islám je nenávistná, totalitní filozofie (islám není pouze náboženství, je to celkový styl života ve všech směrech), na kterou by mělo být pohlíženo jako na nacismus. Zakázat podle trestního zákoníku - propagaci, schvalování atd.
Absolutně nechápu všechny ty humanisty, když vidí, jak se žije v muslimských zemích, tedy v těch, kde nemají ropu, jak se žije v muslimských lokalitách v Evropě atd. Nejsem žádný nácek a moje filozofie je, ať si každý žije, jak chce, ale ve své zemi a ať se jinde přizpůsobí nebo se může vrátit.

Jen se ještě vyjádřím k tomu, jak tu zaznělo, že islám nemůže za naše zpackané životy nebo tak nějak. Znám hodně lidí, kteří žijí spokojené životy, nejsou to žádný frustrovaný blbečci a přitom islám tvrdě odmítají. Frustrovaní jsou naopak muslimové, když vidí vyspělý svět, s jeho klady i zápory, a oni musí žít ve středověku a odpírat si mnoho z radostí života. Takový frustrant má pak už jen krůček k tomu, aby se realizoval alespoň tím jediným možným způspobem - šíření islámu všemi způsoby. A já jsem přitom přesvědčen, že i ten mladý muslim ví, kde je pravda, jak by chtěl žít, jak by si chtěl užívat, budovat vlastní život atd, ale on nemůže, protože je svázán středověkými sadistickými pravidly devianta a násilníka Mohameda. A když by ta pravidla porušil, tak s ním nebude nikdo diskutovat - nůž, v lepším případě bič.

TAK TOHLE TU PŘÁTELÉ NECHCI A ROZHODNĚ TO NECHCI PRO SVÉ DCERY!

souhlas
Marky V.

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
Marky V. napsal:
bolgi napsal:

ja nemam preco hladat na nete, moj nazor je, ze vacsina moslimov je normalnych, polosekularnych ludi, ktori chcu zit slusny a kludny zivot a podlozil som to pripadom velkych krajin, kde to tak naozaj je a kde moslimovia neodrezavaju hlavy neveriacim ani neznasilnuju kazdu zenu, ktorej vidno viac ako oci. ty tvrdis opak a vravis, ich sposob zivota je nezlucitelny s nasim uz principu ze su moslimovia, tak by si to mohol skusit nejak dolozit.

to co je v korane je mi uplne ukradnute, rovnako ako to co je biblii. ked niekto chce byt dobry, bude sa riadit tym dobrym co tam najde a naopak. ak si taky znalec islamu, tak iste vies, ze medzi piatimi piliermi viery nie je uctievanie koranu, ani stinanie hlav neveriacich.

Kéž bys měl pravdu, ale já se obávám, že brutální idiot s nožem nakonec zvítězí nad tolerantním a slušným muslimem (i když se domnívám, že to samo je protimluv - viz množství článků na netu na téma "umírněný islám neexistuje") minimálně v tom, že ten slušný muslim bude raději mlčet.

A jak dobře víme, k vítězství zla stačí, když dobro mlčí.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je mi platné, že je 99% muslimů umírněných, když jeden z nich vezme kalacha a rozstřílí 40 lidí na pláži, nebo se vyhodí do vzduchu uprostřed tržnice? Ani 50% čechů není v pohodě, ale tohle nedělá prakticky nikdo z nich:)
Study

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ačkoliv se furt tvrdí, že isis nemá nic společného s islámem, tak já jsem stále nevidel zadnou demonstraci, nebo neco takového, kde se muslimové v evropě či jinde ve světě distancují od islámu, který isis prezentuje. Co si mám pak myslet? Logicky mi z toho vyplívá, že s nimi souhlasí, jen to nemohou dát najevo.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Hulkie

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.ecn.cz/index.stm?apc=zkgx1--&sh_itm=0e2d80ee1e8db9f546a67cbab5226638&x=1900814&nocache=1&all_ids=1

...umírněný, albánský islám
jo, muslimové jsou tady v pohodě, protože vědí, že by jim to moc sympatií nepřineslo, kdyby prezentovali naplno svoje názory a životní styl. Ale proboha kolik vyšlo knížek o tom, co takový pašák udělá, když si přivede evropskou ženskou domů...
maxpoint97

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
maxpoint97 napsal:
Já bych Vám někdy fakt přál, abyste si pokecali s člověkem, co vyznává islám.

Měl jsem tu jednoho takového na návštěvě na konci minulého týdne, řešili jsme obchod, jeho cestu nedávno domů a zase návrat sem, neviděl jsem žádný problém. Stejně tak když jsem byl v Maroku (pracovně, ne na dovolené u moře), tak moje trochu obavy z neznáma před odjezdem vystřídalo příjemné překvapení z chování lidí na místě. Tím s Tebou ale nepolemizuju, sám jsi napsal "neříkám, že jsou všichni stejní", tak já to ze svého pohledu potvrzuju, protože paušalizování (které tu už někde taky zaznělo) mi přijde i v tomhle ohledu nesprávné.

A nebude to právě ten zakopanej pes? Že ty jsi byl v kontaktu s takovou tou "vyšší vrstvou"? Respektive s člověkem, který je movitý a nejspíše je v častějším kontaktu se západní civilizací, resp. musel si osvojit způsob, jakým se to tu vede, aby taky mohl šířit obchod?

Já se bavím o těch, co sem jdou co nic jiného než islám prakticky třeba ani neznají.

Furt tu sice odkazuju na toho jediného s kým jsem se potkal, ale přesně jak píše Hulkie, já už jsem se potkal s pár idiotama, ale z žádnýho z nich tolik nebylo znát, jak moc opovrhuje ženským postavením. To, že se mu po týdnech snahy podařilo najít práci, ve který vydržel měsíc, protože ho přestala bavit, a raději chce pobírat dávky, to sice češi taky dělaj, ale u něj mě to vzhledem ke všem dalším okolnostem n*sralo dvojnásob :D
drlift_

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:

... ale já se obávám, že brutální idiot s nožem nakonec zvítězí nad tolerantním a slušným muslimem (i když se domnívám, že to samo je protimluv - viz množství článků na netu na téma "umírněný islám neexistuje") minimálně v tom, že ten slušný muslim bude raději mlčet.

A jak dobře víme, k vítězství zla stačí, když dobro mlčí.

Tohle je bohuzel podle mne realita.

O jejich smysleni dost napovida to, jak "ostre" vystupuji proti ISIS. Sem tam nekdo neco rekne, ale nejake vetsi vlny odporu jsem si nevsiml. Nekdo tu zminoval Turecko, coz je taky skvelej pripad. ISIS tam ma podle vseho dost velkou podporu mezi lidmi. Podle kroku Turecka mi prijde, ze je to spis partner, ktereho tise podporuji.

Nelibi se mi, ze Evropa ma pocit, ze musi zachranit celej svet. Na to podle mne jaksi chybi kapacity. Pritom se ani nedokazeme poradne postarat o vlastni lidi (seniory, postizene atd.) a poustime se do neceho takoveho.

Neverim, ze utecenci budou mit pro Evropu nejaky prinos. Neznaji jazyk, o jejich kvalifikaci si nedelam take iluze (i kdyz podle zprav to vypada, ze maji vsichni univerzitni vzdelani). Na to, ze by se chteli integrovat do spolecnosti moc neverim. Spis bych si tipnul, ze budou vytvaret gheta, ktera budou zdrojem problemu.
Petey

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift - to ze budu vytvarat ghetta a problemy nemusime tipovat ani odhadovat, vo svedsku alebo francuzsku to uz maju davno takze to nie je IF, ale WHEN
bolgi

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
O jejich smysleni dost napovida to, jak "ostre" vystupuji proti ISIS. Sem tam nekdo neco rekne, ale nejake vetsi vlny odporu jsem si nevsiml. Nekdo tu zminoval Turecko, coz je taky skvelej pripad. ISIS tam ma podle vseho dost velkou podporu mezi lidmi. Podle kroku Turecka mi prijde, ze je to spis partner, ktereho tise podporuji.

Stale tu vladne predstava ze my (Europa) sme hlavni nepriatelia IS. Ale tak to nie je. Oni nemasakruju krestanov ani zidov na pockanie. Naopak, kedze uznavaju tieto nabozenstva ako monoteistickych predchodcov islamu (uznavaju napriklad Jezisa ako jedneho z prorokov svojho boha, aj ked nie posledneho) tak voci nim maju respekt a tito ludia dostavaju moznost konvertovat na islam, odist, alebo platit dan za zivot. jasne, nie je to ziadne terno, ale lepsie ako u ostatnich. hlavnym protivnikom IS su moslimski Siiti. pre nich su to odpadlici vo viere asi ako boli protestanti pre nasich katolikov. A prave fakt, ze IS je sunitska organizacia ktora prave uspesne rozvracia 2 z 3 najvacsich siitskych statov je dovod, preco ho ticho toleruju (pripadne podporuju) dalsie sunitske staty (Turecko, staty Perzskeho zalivu). Je pre nich nastrojom boja proti siitskemu vykladu islamu. Rovnako ako su napriklad ukrajinski "sepratisti" nastrojom v mocenskom boji Moskvy proti Ukrajine. Cize nemozno sa na obycajnych ludi v tychto statoch pozerat ako na zaslepene fanaticke islamisticke hordy, ktore len cakaju kedy budu moct znasilnit vase dcery za to, ze ich vlady vedu nejaku mocensku politiku.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
Marky V. napsal:

Stale tu vladne predstava ze my (Europa) sme hlavni nepriatelia IS. Ale tak to nie je. Oni nemasakruju krestanov ani zidov na pockanie. Naopak, kedze uznavaju tieto nabozenstva ako monoteistickych predchodcov islamu (uznavaju napriklad Jezisa ako jedneho z prorokov svojho boha, aj ked nie posledneho) tak voci nim maju respekt a tito ludia dostavaju moznost konvertovat na islam, odist, alebo platit dan za zivot. jasne, nie je to ziadne terno, ale lepsie ako u ostatnich. hlavnym protivnikom IS su moslimski Siiti. pre nich su to odpadlici vo viere asi ako boli protestanti pre nasich katolikov. A prave fakt, ze IS je sunitska organizacia ktora prave uspesne rozvracia 2 z 3 najvacsich siitskych statov je dovod, preco ho ticho toleruju (pripadne podporuju) dalsie sunitske staty (Turecko, staty Perzskeho zalivu). Je pre nich nastrojom boja proti siitskemu vykladu islamu. Rovnako ako su napriklad ukrajinski "sepratisti" nastrojom v mocenskom boji Moskvy proti Ukrajine. Cize nemozno sa na obycajnych ludi v tychto statoch pozerat ako na zaslepene fanaticke islamisticke hordy, ktore len cakaju kedy budu moct znasilnit vase dcery za to, ze ich vlady vedu nejaku mocensku politiku.

Dobře, že jsi to nakousnul. Ateista je pro ně ještě horší, než žid s křesťanem dohromady. Proto jejich oslovení "nevěřící pes".
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Trošku extrém nemyslíš Krokodyll? Věřím, že spousta těch co opravdu potřebuje pomoc a jsou ochotni se přizpůsobit, by tu pomoc měli dostat. Zbytek (což je bohužel většina) by se měl poslat zpátky. Ono stejně nejlepší řešení je jim pomoc na jejich území, ale to než se papaláší z USA a Ruska dohodou jak to bude v Sýrii tak kdoví co bude.

Ono bohužel pokusy o "záchranu" země v nejbližší minulosti vždy selhaly a obávám se, že teď by tomu nebylo jinak. Ono totiž mimochodem mocnostem nikdy nešlo opravdu o záchranu ale o ropu, peníze,....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Islamizace Evropy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: