|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RichardL
|
Zaslal: po září 28, 2015 8:50 pm Předmět: Kolik tělo naráz straví bílkovin ? |
|
|
Čaute chtěl jsem se zeptat kolik tělo stráví bílkovin najednou ? Věk 18, váha 76, výška 184.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: po září 28, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že to je individuální
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 28, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
Já mám jako měřítko prdy. Pokud je po porci bílkovin bezvětří, všechno jsem strávil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 28, 2015 9:16 pm Předmět: . |
|
|
Mně přijde vtipné, jak se v literatuře (např. od českých autorů) udává 30, resp. 40 g bílkovin pro jednorázový obsah bílkovin v jídle...
Přitom je to extrémně individuální a záleží na počtu odcvičených let, somatotypu, věku, hmotnosti, tělesném složení, někteří by možná řekli, že i na krevní skupině (množství pankreatických enzymů apod.). Určitě to není 30, ani 40, ani 35 :) Nicméně to, co napsal moocha a může to na první pohled vypadat vtipně, je velmi blízko pravdě, jak to poznáš.
PS: není kvůli tomu třeba zakládat dva topicy, ne
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: po září 28, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
tipuju, že to taky závisí na tom, jestli je to oběd nebo snídaně, jaká byla poslední jídla atd. atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út září 29, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
Já prdím docela dost. Mohly by tomu pomoci nějaká probiotika nebo trávicí enzymy?
PS. Před pád týdny jsme byli přes víkend v horách (Alpy, pohoří Rax) na feratách a kámoš si udělal vynikající večeři - rýže + 2 vajíčka, tuňák a fazole - spočítali jsme 85g bílkovin v jednom jídle :D taky další den stál za to, dom jsme jeli s otevřenýma oknama i když jela klima :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: út září 29, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Já prdím docela dost. Mohly by tomu pomoci nějaká probiotika nebo trávicí enzymy?
PS. Před pád týdny jsme byli přes víkend v horách (Alpy, pohoří Rax) na feratách a kámoš si udělal vynikající večeři - rýže + 2 vajíčka, tuňák a fazole - spočítali jsme 85g bílkovin v jednom jídle :D taky další den stál za to, dom jsme jeli s otevřenýma oknama i když jela klima :D |
Prdeli ste nie preto, že to bolo 85g bielkovín, ale preto, že tam boli fazule, a tie sú veľmi ťažko stráviteľné...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|