Kolik tělo naráz straví bílkovin ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik tělo naráz straví bílkovin ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kolik tělo naráz straví bílkovin ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RichardL

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:50 pm    Předmět: Kolik tělo naráz straví bílkovin ? Odpovědět s citátem

Čaute chtěl jsem se zeptat kolik tělo stráví bílkovin najednou ? Věk 18, váha 76, výška 184.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že to je individuální

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Moocha

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám jako měřítko prdy. Pokud je po porci bílkovin bezvětří, všechno jsem strávil.
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:16 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Mně přijde vtipné, jak se v literatuře (např. od českých autorů) udává 30, resp. 40 g bílkovin pro jednorázový obsah bílkovin v jídle...

Přitom je to extrémně individuální a záleží na počtu odcvičených let, somatotypu, věku, hmotnosti, tělesném složení, někteří by možná řekli, že i na krevní skupině (množství pankreatických enzymů apod.). Určitě to není 30, ani 40, ani 35 :) Nicméně to, co napsal moocha a může to na první pohled vypadat vtipně, je velmi blízko pravdě, jak to poznáš.

PS: není kvůli tomu třeba zakládat dva topicy, ne
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tipuju, že to taky závisí na tom, jestli je to oběd nebo snídaně, jaká byla poslední jídla atd. atd.
Dave1913

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já prdím docela dost. Mohly by tomu pomoci nějaká probiotika nebo trávicí enzymy?

PS. Před pád týdny jsme byli přes víkend v horách (Alpy, pohoří Rax) na feratách a kámoš si udělal vynikající večeři - rýže + 2 vajíčka, tuňák a fazole - spočítali jsme 85g bílkovin v jednom jídle :D taky další den stál za to, dom jsme jeli s otevřenýma oknama i když jela klima :D
Som_v_nutricnej_ketoze

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Já prdím docela dost. Mohly by tomu pomoci nějaká probiotika nebo trávicí enzymy?

PS. Před pád týdny jsme byli přes víkend v horách (Alpy, pohoří Rax) na feratách a kámoš si udělal vynikající večeři - rýže + 2 vajíčka, tuňák a fazole - spočítali jsme 85g bílkovin v jednom jídle :D taky další den stál za to, dom jsme jeli s otevřenýma oknama i když jela klima :D

Prdeli ste nie preto, že to bolo 85g bielkovín, ale preto, že tam boli fazule, a tie sú veľmi ťažko stráviteľné...

Rychle na stránku:

Přejdi na: