|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 2:34 pm Předmět: |
|
|
kdyz se vykasles na snidani, pobezi se ti jeste lip! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: so srpen 22, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.8.2015
Dnes ráno další bežecký trening. Stejné jako včera, snídaně a 2h na to už jsem se proháněl po lese. Po včerejších 14,5km jsem tam šel dnes s cílem běžet tak 50min a budu spokojený . Kolečka jsem vyměnil za tvrdý povrch a honil se po lese, kam mě oči vedli. Byl tu i kompromis, když jsem po 30minutách běhu bežel kolem lesního oválu zaběhl jsem si na něj, natočil 4kola a zase se ztrácel někde v lese na asfaltu. Měl jsem štěstí potkal jsem na nich kolegu s fitka a ten mě prohnal, bežel podobným tempem jen maličko rychleji, takže jsem mu vysel na zádech a hodně mě to bavilo.  Jakmile skončil po 4kolech já se zase vydal na kochačku do lesa.  Nemám dnes tudíš ani zmeřenou vzdálenost, jen mohu říct, že jsem za dnešek maximálně spokojený, protože místo 50minut jsem dnes běžel 92min. Což si troufám tvrdit odpovídá asi cca 16km + , -.  Ve dvou dnech mám 30km, za tento týden 60km. Bohužel zítra chci na kolo a od pondělka do soboty jsem v práci, takže to bude zas dost těžké najít si nějakou chvilku na běhání.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
Jelikož tohle je server o cvičení a já díky svým problémum cvičím málo , trochu , vubec.  Rozhodl jsem se to tu psát po týdnu, jen jako shrnutí, toho co jsem třeba dělal.  Tohle byl třeba enormě naročný týden, takže nebylo ani čas sem chodit.
24.8 . Běh ráno po snídani před odpolední směnou. Šel jsem tam opět pro určitou vzdálenost měl jsem na běhání asi 70-80min a chtěl jsem je využít celé. Jelikož to bylo zase po celém lese, tak mám naběháno asi cca 12km za 69,15min. Doma dal sprchu a utíkal jsem do práce , oběd až tam.
25.8. Opět s tím zapasím na doporučení doktora a docela jsem si na to i zvykl, chodím na bazén , takže i dnes opět před odpolední směnou jsem si šel zaplavat. Nemám dnes spočítanou vzdálenost jelikož otočili plavaní v bázeně kvuli tomu, že si pulku bazénu zabraly kroužky. Plavalo se na šířku asi 25metru a tady počítat vzdálenost je na palici ale plaval jsem v kuse, bez zastavení, bez položení nohy na zem 80min, takže v pohodě mohu říct asi 1,5km . Pro info za 80min v plavaní na délku, zvládám asi 1,8km.
26.8. Dnes byl fitnes trening, nebo chcete li fitnes šudlání, vubec mě to nebaví jsem zvyklí na pořádnou dřinu a ne postavaní, omezení v cvikách atd. Ale jo protáhnout jsem se protáhl ,asi 90min jsem tam strávil a začal jsem dnes první dlouhou 12náctku noční , čekali mě tři v řadě.
29.8. Dnes po třech nočních byl běh. Nečekal jsem vubec nic slavného, chtěl jsem vzdálenost ale tělo bylo proti. Mám naspáno za poslední tři dny 15h , každý den o hodinu méně 6h, 5h, 4h. Byl jsem rozsekanej, les si zabral dnes nějaký cyklo závod, tak jsem běhal po kraji skoro po sídlišti. Hruza , nebavka , nemělo cenu to tlačit na silu. Dnes běh cca 8km 45,50min.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
Dne 30.8.2015
Dnes další s bežeckých treningu, do závodu máme přesně týden, ano za týden to budu mít chvála bohu za sebou, at už to dopadne jakkoliv.  Dnes šlo ale o bežecké peklo.  Šel jsem tam na 17h , když jsem vycházel bylo na teploměru 32stupnu, slunečno.  Chtěl jsem dnes bežeckou vzdálenost , bežet do roztrhání těla a mít přehled kolik mám naběháno , takže jsem zustal v lese na kolečkách. První dvě kola super , po dvou kolech čas 8,20. Po 4kolech jsem ale rychle uvadal. Od 10kola už jsem se jen težce trápil, v 15kole jsem se rozhodl, že jich dnes udělám 18. I za cenu toho, že tam skolabuji, nohy jsem vlekl za sebou a po 15kole jsem měl prumer na kolo asi 5,10.  Vypadal jsem politování hodně a měl jsem pocit, že si tam někteří na lavičkách na mě ukazují.  18kol jsem ale udělal. Dnes tedy 18kol (18x900 =16,2km ) Čas 87,20 to jest nějakých 4,51 na jedno kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út září 01, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
Dne 31.8.2015
Dnes další s hardcore bežeckých treningu.  Co na tom, že je to třetí den v řadě, co na tom že počasí bylo stejné jako včera, přes 30stupnu.  Dnes jen malí rozdíl oproti včerejšku, nešel jsem na 17h ale až na 18,30h. Tím pádem, už mě netrápilo v některých místech na okruhu sluníčko. I dnes jsem zustal na lesním oválku a i dnes , ipřesto že mám v nohách za poslední dva dny 24km, jsem chtěl pořádnou dardu.  První 4 kola se mi beželi velice dobře ale po čtvrtém kole mi ztežky nohy, zdálo se že je to dnes už nad moje síly znovu bežet.  Ale pokračoval jsem , bežcu na okruhu bylo také dost.  Nevím kde se to ve mě nakonec vzalo, po pár dalších kolách jsem se uvolnil a pokračoval jsem stále velice dobře, stále další a další kolo. Dnes jsem dokázal udělat 20kol (20x900 =18km ) Čas 92,05 to jest nějakých 4,36 na jedno kolo. Vím že jsem měl dnes po 10kolech čas 45,15. To znamená, že druhá pulka se nesla v podobném duchu. A pro zajímavost, kdyby to byl dneska závod, tak mě čekalo do cíle 3km a měl bych na ně necelích 16min , pokud bych chtěl mít stejné časy, jako každým rokem.  1h 47min (36, 46, 51)
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út září 01, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.9.2015
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten měsíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná 81-82kg abych řekl pravdu ani jsem se nevážil.
Co říci k sportovnímu měsíci srpen. Musím podotknout byl v mnoha věcech velice smutný. Na konci července forma, váhy, odešli záda a srpen po fitnes stránce uplně o ničem.  Mám ušmudlané 4 návštěvy, kdy treningy stály za zlámanou bačkoru. Na doporučení doktora jsem začal plavat , takže mám i nezvykle plavecký udaj. Musím říct, že ve vodě mě to docela bavilo.  Byl jsem třikrát. Jelikož jsem stím začal až na konci měsíce. Pokud jde o kolo, tady je to bída sice něco najeto mám ale na kole mě záda bolí nejvíce , není to ono. Kolo 2x a to nejlepší na závěr.  Jelikož jsem prvních 14dnu zjištoval ,co mi je boleli mě záda i zadní strana stehna, nemohl jsem běhat. Po vyšetření a prognoze s přetažených zad a doporučení plavání mě noha pustila , záda zatím ne.  Tak jsem tento měsíc měl první běh až 16.8.2015, s vidinou toho, že bych možná mohl ještě pokusit se o závod, který se má od prvního běhu uskutečnit za 3týdny. Já jsem v 15ti dnech byl běhat 9x a naběhal jsem 113,5km.
Fitness: 4x , Běh: 9x (113,5km) , Plavání: 3x (5,1km) , Kolo: 2x (137km)
Věk: 30let
Výška:187cm
Váha: 81,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so září 05, 2015 6:15 pm Předmět: |
|
|
Další týden pomalu za náma , pojdme se v rychlosti podívat co se v něm událo.
2.9.2015 Dnes před odpolední směnou další s bežeckých treningu. Koupil jsem si na závod nové bežecké boty značky asics, za nemalé peníze.  Bylo třeba je na rychlo prošlápnout, at vím jestli sedí a jestli se to v ních dá.  Dnes jsem tam šel rozhodně už na tvrdý okruh a byl jsem rozhodnutý, pro 10km časovku napálit to, zjistit si jaké mám na 10km možnosti. Prvních 5km = 22,35 což se mi nezdálo nejhorší ale byl jsem rozhodnutý do druhého jít více tvrdě , udržet stejný čas o lepším jsem si netroufal ani snít.  Druhý okruh i díky zběsílemu finiši 5km = 22,05. Celkově dnes 10km = 44,40 a odcházel jsem maximálně uspokojený.
3.9.2015 Dnes uplně poslední bežecký trening, mám toho tak akorát plné kecky, ten poslední bežecký týden byl maso. A po včerejším výkonu a odpolední smeně dnes značně unavený. Přesto jsem tam šel znovu, na tvrdý povrch a znovu pro 10-15km. S tím že už to nebudu tak hrotit, šlo o to znovu prošlápnout botky, podat solidní výkon. První okruh 5km = 23,40 a bylo jasné že se trápím vleču nohy za sebou . Nechtěl jsem podat svuj poslední výkon před závodem mizerný a proto jsem do druhého vletěl jak urvaná střela, že se musím žvejknout. povedlo se a i díky rychlému finiši mám druhý okruh za 5km = 22,25. Dohromady dnes 10km = 46,05 což je opět velice slušné.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so září 05, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Dovolím si dnes jednu ze svých předzávodních uvah, formou krátkého ohlednutí . Je to TADY, za necelích 15h se postavím na start ostravského pulmaratonu. Bude to už muj 4tý ostravský pulmaraton. (1h 47min (36, 46, 51)) Takové stabilní časy mám za sebou. Myslel jsem, že nebudu nervozní , proč taky , kolega s práce co mě loni o 1minutu utřel nepobeží , brácha se letos taky neodhodlal, takže tam bude asi 650 bežcu a já.  Ale jak se to blíží nervozita síly, ikdyž tam pro mě jsou jen samý neznámý bežci a mohlo by jít jen o to splnit si povinost a vyklusat. Říkám si nenaběhal jsem za poslední 3týdny 140km abych si tam šel splnit povinost a uběhnout to v rekreačním čase 2h. Před 3týdny, když jsem začínal po 14dení pauzy, kvuli zádum a pořád ještě s problémy, které snima mám i ted , tak bych čas 2h bral všemy deseti.  Po naběhaných 140km a zjištění že to jde , ikdyž to hrozně bolí my přidou 2h jako prohra a já vím, že jsem schopný atakovat opět rozmezí 1h45-50. To je cíl do kterého tam jdu. Opravdu by mě potešilo, kdybych to udělal jako každý rokem, ne-li o nějakou minutku rychleji. To co jsem tu loni vykřikoval, že letos do běhání dám vše a pujdu si pro nejlepší čas , nevím do běhání jsem vše dal až ted v závěru. Spousta problému okolo a tak se necháme překvapit.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 06, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
Dne 6.9.2015 Ostravský maraton , pulmaraton (5km , 10km , štafety  )
Tak a je to TADY , mám to za sebou.  Jestli se vám bude zdát, že se dneska chválím , tak se vám to nezdá.  Ráno jsem se probudil , počasí všelijaké, studené, 13stupnu mrholilo , foukal studený vítr.  Cestou na závod jsem promýšlel v čem že to pobežím , zima my byla jak v ruském filmu ale bežet v bundě jsem nechtěl. Uvažoval jsem asi takto, bunda co mám je velká plandavá , brzy se zahřeju, bude mi horko a nejsem zvyklí v ní bežet.  Rozhodl jsem se pro to , pro jednou již osvedčenou klasiku i na treningu a to mít 2krátký trika na sobě.  I na stratu jsem se dnes nechoval nijak jako gentlemant, co by si šel stoupnout do zadu, veděl jsem že prokličkovat se tím davem přes tisíc lidí by stálo hodně sil a dlouho. Veděl jsem že mám kvality, jsem připravený a chci výsledek a tak jsem si stoupl skoro na špičku.  Ne mezi první ale někde u 150ti. Tak mp3jku mám na uších, stojím ve frontě před startem a začíná nám trošku z lehky vylízat sluníčko. Nebudu s toho dělat esej, od začátku jsem držel solidní, tempo, nechtěl jsem ten dav za mnou pustit předemě.  Uznávám po 5km jsem toho měl plný brejle a říkal jsem si v duchu jestli jsem to nepřehnal , nenapálil , nenechal se strhnout davem.  Na 10km jsem měl čas 46,20 a veděl jsem, že dnes si pro ten REKORD dokráčím.  Na první zastávce pitné jsem ještě nepil ale jelikož mě začínalo později sušit , chvilkama jsem litoval i těch dvou trik, tak pak už jsem poctivě bral kalíšek s vodou. Takže na 10km a 15km jsem se to do sebe srknul a makal dále. Neustále jsem se ohlížel a nechtěl moc pouštět bežce za mnou dopředu , spíše jsem chtěl vždy nějakého ještě smáznout.  Na 15km jsem měl čas asi 70min. Veděl jsem tudíš, že když do cíle těch 6km udělám s pruměrem 5min/km, tak jsem v cíli 1h 40min. Kroutil jsem hlavou, neveřil jsem a o to více jsem dřel. Ke konci už mě pobolíval kotník koleno i stehení sval na pravé noze ale to už jsem byl pomalu v cilové rovince a veděl jsem že budu dneska slavit.  Dobehl jsem dnes Ostravský pumaraton v čase 1h 37min 35s skončil jsem na 67místě z 517zavodníku Foto určitě nějaká snad dodám později.
P.S. Aby to neznělo, že jsem se od minulích závodu 1h 47min zlpešil o 10min , musím podotknout , že se říkalo že letos bude trat hodne rychlá. Já s tím souhlasím, byl to tvrdý kvalitní povrch s minimem převíšení . Přesto vím, že za pulku muže dobrá trat a za pulku muj absolutně pěkný výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá září 18, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
Další 10dnu za náma co vše se stalo.
10.9. 2015 Bežecký trening , je to 4dny od závodu ještě mě všecko bolí . Nešlo dnes tedy o nic velkého ani naročného. Pouze 13kol (13x900 =11,7km ) Čas 61,33 to jest nějakých 4,44 na jedno kolo.
11.9.2015 Dnes ráno fitko , už pár dní jsem se tešil, že tento den se pujdu opět protáhnout , ráno jsem se vzbudil a záda mě nepustili do žádného předklonu.  I tak jsem šel, opět na protahovací trening vysel jsem na harzdě , znovu jsem se dal do mrtvého tahu, samozřejmě 40kg víc ne ale tak abych se všelijak uvolnil a protáhl. Byl to dobrý trening splnil učel a na konci jsem se ohýbal už normálně.
12.9.2015 Další s běhu, hádám že bylo venku pěkné počasí a já jsem tam prostě šel opět s tím, že pobežím dokud nepadnu vysílením. V poslední době běhám štreky a baví mě to.  Dnes tedy brutálně krásný běh, 21kol (21x900 =18,9km ) Čas 99,00 to jest nějakých 4,42 na jedno kolo.
16.9.2015 Ráno jsem si byl za plavat asi 65min v kuse , bohužel napříč zase kvuli kroužkum. I tak to cca 1,2km bylo. Po obedě jsem vyrazil si trochu zaběhat s bazénu jsem byl nějaký unavený, trochu mě třeštila hlava ale i tak bylo nádherné počasí a nemělo cenu sedět doma, šel jsem tam pro cca 40minutový lehký běh. Trochu se to zvrtlo a já nakonec udělal 20kol (20x900 =18km ) Čas 93,35 to jest nějakých 4,41 na jedno kolo.
18.9.2015 Dnes další fitnes protahovací trening , narovinu vubec mě to nebaví ale je to duležité, nechci nic zakřiknout ale od poslední mrtvoly se citím trochu lepší a tak i dnes krom všemožného protahovaní , nějakého benchce a bicepsu jsem si dal opět DL podotýkám, že jen nízké váhy 40-50kg. [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne září 20, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
Momentálně nevím je li to log o cvičení nebo oběhání. Snad brzy bude i o cvičení.
19.9.2015 Byl jsem po raní smeně utahaný , nevyspalí měl být jen gaučing ale počasí mě nakonec vytáhlo ven, zaběhat si. Nečekal jsem žádný výkon, od začátku jsem se trápil ale kola rychle přibívala. Nakonec jsem udělal dobrý výkon , dnes tedy 16kol (16x900 =14,4km ) Čas 72,20 to jest nějakých 4,31 na jedno kolo.
20.9.2015 Dnes byl plánován pořádný běh , uznávám nebyl jsem si po včerejšku tím moc jistý.  Dnes jsem zvolil kombinaci, tvrdý vs měkký.  Unavuje mě to počítaní koleček , je to deprimující, když bežíte třetí a víte že jich chcete 15 nebo 20cet udělat.  Proto dnes jsem dal 10km na lesním okruhu (5km= 22,35 , 5km= 23). Trochu mě překvapilo, že jsem do toho moc nedal , nezdálo se mi to ani rychlé a stejně jsem měl docela dobrý čásek. Teprve potom jsem pokračoval na kolečkách s vědomím toho, že mám 10km v nohách a každé další kolečko je jen krásný bonus navíc. Už delší dobu sním o tom uběhnout něco více než je jen 21km , ikdyby to bylo o pouhý kilometr a tak jsem se stím dneska rval , že to snad výde. Vyšlo to.  Udělal jsem ještě 15kol (15x900 =13,5km ) Čas 67,55 to jest nějakých 4,32 na jedno kolo. Popravdě byl jsem šokován mnoha věci , krásným během , za dva dny 38km , tím že na kolečkách i po 10km jsem udržel prumer 4,30a v neposlední řadě tím co jsem dneska dokázal za 1h 53min 30s dnes uběhl 23,5km .
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so září 26, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
Zhruba další týden za namá.
21.9.2015 Další s fitnes trening. Musím říct už to bylo dost dobré, záda se lepší a já konečně zkoušel pořádnější trening. Opět docela dost mrtvého tahu s vahou 40-60kg. Bench byl také dobréj serie po 3opakování tuším 70kg 75kg 80kg. Samozřejmě bez opět bez břicha, to mě ještě dlouho nepustí.
24.9.2015 Mám za sebou 2dlouhé noční v řadě a čekají mě ještě 2krátké. Počasí docela pěkné a já jsem rozhodnutý dnes jít běhat. Jelikož jsem v prostředku pracovního týdne a nechci jít do práce rozlamaný mám uplně jasno 10km , ani o kilometr navíc.
Tím že mám relativně kratší vzdálenost, jsem rozhodnutý opět přitlačit na pilu a bežet to hodně s prudka.  Prvních 5km = 21,50 a já začíná druhý okruh s tím, že se mi v hlavě honí myšlenka, za kolik že mám rekord na 10km. Dokážu ho dnes atakovat , pokud udržím stejně rychlí druhý okruh? Makám na tom, chci dobrý čas a toužím se porvat o rekord. Druhý okruh 5km= 21,37 , je to neuveřitelné ale dokázal jsem to 10km = 43,27. Padl REKORD ze dne 3.5.2015 (43,38)
25.9.2015 Mám za sebou další noční, tentokrát kratkou a vyrážím hned po noční do fitka, chci vyzkoušet uplně nový fitko . Nový fitko se mi nelíbilo , na to že jsem tam byl 7:30ráno bylo velice rychle plno , vubec jsem se tam necítil. Usadil jsem se v rožku, defakto 70min , kolem hrazdy, šikmé lavice at už to byly tlaky na hrudník , ramena nebo biceps. Neco kolem rotací a trochu mrtvého tahu na bnech jsem vubec nešel byl uprostřed fitka.  I tak mě ten trening rozsekal, ono pořád shybovat at už bicepsové nebo klasické dost unaví.
26.9.2015 Konečně poslední 4tá noční za mnou a já si jdu opět zaběhat , uznávám chci dlouhou štreku venku je škaredě, lehce deštivo. Dnes snad po pul roce opět běh v bundě. Rozhodnutý dnes opět trening ,tvrdý vs měkký.  První okruh 5km = 22,50 nasadil jsem ležerní tempíčko mám toho za poslední dny nějak moc za sebou.  druhý okruh 5km= 23 , dohromady mám za sebou 10km = 45,50 a přesouvám se na kolečka s tím, že dám ještě pár koleček a bude to pro dnešek stačit. Na kolečkách se mi beží vyborně, už jsem slušně promočený a říkám si aby ten závěr stál za to, bež to hodně naprudko, jde přecejenom o pár koleček.  Po 4kolech zjištuji, že jsem vážně ve formě a začínám uvažovat, že bych se mohl porvat ještě o 10kolečkový rekord , ikdyž nevím kolik zní, vím že bych byl dneska časově hodně blízko jeho hranici a tak se rázem rodí další výzva a já vím, že neudělám jen pár koleček ale že mě jich čeká rovných 10 na krev.  Udělal jsem tedy ještě 10kol (10x900 =9km ) Čas 42,05 to jest nějakých 4,13 na jedno kolo. Padl REKORD ze dne 4.5.2013 (42,42) Dnes tedy 10km=45,50 tvrdý povrch , 9km= 42,05 měkký povrch. Dohromady 19km= 1h27min 55s
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st září 30, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
Dne 27.9.2015
Dnes ráno další bežecký trening. I po včerejších 19km jsem tam dnes šel s jedním jediným cílem a to uběhnout štreku, na rychlosti a tempu nezáleželo.Rozhodl jsem se opět pro klasiku dát si tvrdý povrch , okruhy po 5km a pak se dorazit na kolečkách , 900metru. Prvních 15km= 70,10 Docela to šlo , ikdyž včerejší běhání bylo rozhodně znát. Jednotlivé časi na 5km jsou : 22,45 , 23,30 , 23,55 . Potom jsem přešel na kolečka a citil že se začínám trápit každé další kolo bylo hrozný muka. Asi třikrát jse chtěl vzdál ale byl jse rozhodnutý bežet skoro 2h a chtěl jsem také něco kolem 23-25km. Prostě jsem trpěl ale musel jsem to vydržet.
Udělal jsem tedy ještě 10kol (10x900 =9km ) Čas 48,55 to jest nějakých 4,54 na jedno kolo . Jaký brutální rozdíl oproti předešlému dnu , na každém kole to dělá 41s.  Dnes ted běh 1h 59min 05s =24km
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.10.2015
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas rakapitulace, co se za ten měsíc vše událo + moje vážení. Pokud jde o váhu, netřeba dlouze rozepisovat pořád stejná, možná při tom všem běhání trošku lehčí. 80-80,5kg.
Co říci k sportovnímu měsíci září. Pokud jde o fitnes byl jsem cvičit 5x , je to neuveřitelné , 3x jsem to počítal ale je tomu vážně tak. Samozřejmě za to mužou ty moje spropadený záda co mě chytli. Chodil jsem tak 1x týdně. Spíše abych uplně nezakrněl. Kolo v září krásná 0  Ze začátku jsem žil jen závodem, po něm se mi už moc nechtělo , potřeboval jsem šetřit záda a na kole to bolelo dost.  plavat jsem byl 1x, k tomu není asi co dodat. Pokud jde o běh, tady to byla bežecká pohádka, asi nejsilnější muj měsíc vubec. Závod proběhl 6.9.2015 , i s tím závodem jsem měl 7.9. na svém kontě 41km. Co se dělo pak mi hlava nebere, ke konci mesíce dva víkendy , 38km pak 43km. Když jsem nemohl moc a pořádně cvičit, tak jsem běhal.
Fitness: 5x , Běh: 11x ( 180,5km) , Kolo: 0x , plavání 1x (1,2km)
Věk: 30let
Výška:187cm
Váha: 80,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 4:51 pm Předmět: |
|
|
Dále mi tu chybí zhruba posledních 14dnu co se vše událo dám to spíše ve zkratce:
Fitness: 29.9. , 2.10. , 5.10. , 7.10. , 12.10. - v dalším příspěvku pohovořím o tom dnešním posledním fitness.
Běh: 3.10. 18km -u našich na baráku po cykloztezce s Pržna na Ostravici
4.10. 18km opět to samé co předešlí den.
9.10. 5,4km - 6kol na lesním okruhu před noční směnou vubec mě to nebavilo , moc času jsem něměl a nechtěl jsem jít rozsekaný na dlouhou noční.
11.10. 18km- 20kol na okruhu , beželo se mi náramně a já už delší dobu snil o jednou mém cílu udělat na jeden zátah 30km , bohužel od běhání u našich mám něco s kolenem a od 15kola to šlo do háje, težce jsem pajdal a nakonec jsem skončil jen kvuli kolenu. Od včerejška na koleno dopadám a dám si s běháním určitě na čas pohov.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|