|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KT
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 9:48 am Předmět: Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím? |
|
|
Ahoj všem, předem prosím osoby bez empatie, aby se nevyjadřovaly , nemám peněz na rozhazování a celkem mě to, že teď nemám své peníze ani protein, dostává do nepříjemné situace. Odpověděla jsem zde na tento bazarový inzerát https://forum.ronnie.cz/prodam-2-proteiny-t36300.html dotyčný bez problému komunikoval, poslal mi fotky produktu a peníze jsem mu zaslala na účet, tvrdil, že mi to hned odešle.. samozřejmě, že od té zprávy, že jsem mu zaplatila (vč. scanu o platbě) na mé e-maily nereaguje..ani když jsem napsala, že pokud neodpoví, budu to adekvátně řešit.. co s tím? Řešilo se zde už něco podobného? Mám jeho jméno (nevím, zda pravé), ip adresu, email, číslo účtu - mám s tím zajít na policii či jak jinak byste to řešili?
Děkuji za odpovědi a pochopení..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:12 am Předmět: |
|
|
*** [text odstraněn] ***
Ještě jednou tady budeš takhle někoho urážet a okamžitě tu skončíš! Ronnie
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:17 am Předmět: Re: Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím? |
|
|
| KT napsal: | Ahoj všem, předem prosím osoby bez empatie, aby se nevyjadřovaly , nemám peněz na rozhazování a celkem mě to, že teď nemám své peníze ani protein, dostává do nepříjemné situace. Odpověděla jsem zde na tento bazarový inzerát https://forum.ronnie.cz/prodam-2-proteiny-t36300.html dotyčný bez problému komunikoval, poslal mi fotky produktu a peníze jsem mu zaslala na účet, tvrdil, že mi to hned odešle.. samozřejmě, že od té zprávy, že jsem mu zaplatila (vč. scanu o platbě) na mé e-maily nereaguje..ani když jsem napsala, že pokud neodpoví, budu to adekvátně řešit.. co s tím? Řešilo se zde už něco podobného? Mám jeho jméno (nevím, zda pravé), ip adresu, email, číslo účtu - mám s tím zajít na policii či jak jinak byste to řešili?
Děkuji za odpovědi a pochopení.. |
Policie asi tezko,jednalo by se o prestupek a ty jak je znamo, nema smysl moc resit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:17 am Předmět: |
|
|
Stale zasnou nad tim , jak jsou lide v dnesni dobe hloupi a duverivi, kdyz je vsude kolem tolik podvodniku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:26 am Předmět: |
|
|
Platit předem u člověka co tu má jeden příspěvek a účet založený v den napsání inzerátu není moc rozumné...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: | | Platit předem u člověka co tu má jeden příspěvek a účet založený v den napsání inzerátu není moc rozumné... |
ale vysvětli to těm lidem..., já bych věřil tak maximálně Draperovi a Zlatě, možná je dalším...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:44 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | *** smazáno administrátorem *** |
Vzpamatuj se!
Mas sice pravdu, ale prezentace je tak na par facek!
Plus,pokud umis cist, zrovna tobe byla adresovana cast o tom,aby ji nepsal,pokud neumis byt empaticky ( a co je to empatie se da vyhledat ve slovniku) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | xMichalx napsal: | | Platit předem u člověka co tu má jeden příspěvek a účet založený v den napsání inzerátu není moc rozumné... |
ale vysvětli to těm lidem..., já bych věřil tak maximálně Draperovi a Zlatě, možná je dalším... |
Třeba to jsou profi-podvodnici,toci videa/chovaji se pratelsky,aby vybudovali duveru a pak seberou vsechno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cipinek napsal: | | *** smazáno administrátorem *** |
Vzpamatuj se!
Plus,pokud umis cist, zrovna tobe byla adresovana cast o tom,aby ji nepsal,pokud neumis byt empaticky ( a co je to empatie se da vyhledat ve slovniku) |
ano já to vím, a proto jsem to takhle napsal, ta holka se potřebuje probrat z diskotéky naprosté důvěřivosti, víš kolikrát si takhle nabila nos? to bys určitě ani nespočítal, možná už se konečně po mém tvrdém příspěvku probere...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cipinek napsal: | | *** smazáno administrátorem *** |
Vzpamatuj se!
Plus,pokud umis cist, zrovna tobe byla adresovana cast o tom,aby ji nepsal,pokud neumis byt empaticky ( a co je to empatie se da vyhledat ve slovniku) |
ano já to vím, a proto jsem to takhle napsal, ta holka se potřebuje probrat z diskotéky naprosté důvěřivosti, víš kolikrát si takhle nabila nos? to bys určitě ani nespočítal, možná už se konečně po mém tvrdém příspěvku probere... |
:D:D dle tve teorie prisla holcicka o nekolik tisic a probere ji tvuj prispevek! To je konec tady dneska...
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cipinek napsal: | | *** smazáno administrátorem *** |
Vzpamatuj se!
ano já to vím, a proto jsem to takhle napsal, ta holka se potřebuje probrat z diskotéky naprosté důvěřivosti, víš kolikrát si takhle nabila nos? to bys určitě ani nespočítal, možná už se konečně po mém tvrdém příspěvku probere... |
:D:D dle tve teorie prisla holcicka o nekolik tisic a probere ji tvuj prispevek! To je konec tady dneska...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | tohle je ještě sranda, ale v dalším kole by chtěla koupit třeba byt a poslala by někam na účet někomu pár stovek tisíc, chápeš?... |
Jen kdyby sis toho výše nevšiml, ještě jednou tady zahlédnu, že někoho takovýmhle způsobem, jako byl Tvůj první příspěvek tady, urážíš, okamžitě tady skončíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
Jinak na žádost uživatelky topic za chvilku smažu, stejně k ničemu nevede, a dořeším to s ní nějak soukromě.
Zároveň je ale prima, že to sem napsala, protože to přiměje další uživatele k větší opatrnosti. Já v reakci na to udělám i k bazarovému topicu nějaké upozornění tímto směrem.
Topic zamykám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|