Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím?

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KT

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 9:48 am    Předmět: Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím? Odpovědět s citátem

Ahoj všem, předem prosím osoby bez empatie, aby se nevyjadřovaly , nemám peněz na rozhazování a celkem mě to, že teď nemám své peníze ani protein, dostává do nepříjemné situace. Odpověděla jsem zde na tento bazarový inzerát https://forum.ronnie.cz/prodam-2-proteiny-t36300.html dotyčný bez problému komunikoval, poslal mi fotky produktu a peníze jsem mu zaslala na účet, tvrdil, že mi to hned odešle.. samozřejmě, že od té zprávy, že jsem mu zaplatila (vč. scanu o platbě) na mé e-maily nereaguje..ani když jsem napsala, že pokud neodpoví, budu to adekvátně řešit.. co s tím? Řešilo se zde už něco podobného? Mám jeho jméno (nevím, zda pravé), ip adresu, email, číslo účtu - mám s tím zajít na policii či jak jinak byste to řešili?
Děkuji za odpovědi a pochopení..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*** [text odstraněn] ***

Ještě jednou tady budeš takhle někoho urážet a okamžitě tu skončíš! Ronnie
Číča

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:17 am    Předmět: Re: Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím? Odpovědět s citátem

KT napsal:
Ahoj všem, předem prosím osoby bez empatie, aby se nevyjadřovaly , nemám peněz na rozhazování a celkem mě to, že teď nemám své peníze ani protein, dostává do nepříjemné situace. Odpověděla jsem zde na tento bazarový inzerát https://forum.ronnie.cz/prodam-2-proteiny-t36300.html dotyčný bez problému komunikoval, poslal mi fotky produktu a peníze jsem mu zaslala na účet, tvrdil, že mi to hned odešle.. samozřejmě, že od té zprávy, že jsem mu zaplatila (vč. scanu o platbě) na mé e-maily nereaguje..ani když jsem napsala, že pokud neodpoví, budu to adekvátně řešit.. co s tím? Řešilo se zde už něco podobného? Mám jeho jméno (nevím, zda pravé), ip adresu, email, číslo účtu - mám s tím zajít na policii či jak jinak byste to řešili?
Děkuji za odpovědi a pochopení..

Policie asi tezko,jednalo by se o prestupek a ty jak je znamo, nema smysl moc resit.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stale zasnou nad tim , jak jsou lide v dnesni dobe hloupi a duverivi, kdyz je vsude kolem tolik podvodniku
xMichalx

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Platit předem u člověka co tu má jeden příspěvek a účet založený v den napsání inzerátu není moc rozumné...
cipinek

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xMichalx napsal:
Platit předem u člověka co tu má jeden příspěvek a účet založený v den napsání inzerátu není moc rozumné...

ale vysvětli to těm lidem..., já bych věřil tak maximálně Draperovi a Zlatě, možná je dalším...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
*** smazáno administrátorem ***

Vzpamatuj se!
Mas sice pravdu, ale prezentace je tak na par facek!
Plus,pokud umis cist, zrovna tobe byla adresovana cast o tom,aby ji nepsal,pokud neumis byt empaticky ( a co je to empatie se da vyhledat ve slovniku)
Číča

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
xMichalx napsal:

ale vysvětli to těm lidem..., já bych věřil tak maximálně Draperovi a Zlatě, možná je dalším...

Třeba to jsou profi-podvodnici,toci videa/chovaji se pratelsky,aby vybudovali duveru a pak seberou vsechno :D
cipinek

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
cipinek napsal:

Vzpamatuj se!
Plus,pokud umis cist, zrovna tobe byla adresovana cast o tom,aby ji nepsal,pokud neumis byt empaticky ( a co je to empatie se da vyhledat ve slovniku)

ano já to vím, a proto jsem to takhle napsal, ta holka se potřebuje probrat z diskotéky naprosté důvěřivosti, víš kolikrát si takhle nabila nos? to bys určitě ani nespočítal, možná už se konečně po mém tvrdém příspěvku probere...
Číča

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Peter Ustinov napsal:
cipinek napsal:

Vzpamatuj se!

ano já to vím, a proto jsem to takhle napsal, ta holka se potřebuje probrat z diskotéky naprosté důvěřivosti, víš kolikrát si takhle nabila nos? to bys určitě ani nespočítal, možná už se konečně po mém tvrdém příspěvku probere...

:D:D dle tve teorie prisla holcicka o nekolik tisic a probere ji tvuj prispevek! To je konec tady dneska...
Číča

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Peter Ustinov napsal:
cipinek napsal:

Vzpamatuj se!

:D:D dle tve teorie prisla holcicka o nekolik tisic a probere ji tvuj prispevek! To je konec tady dneska...
cipinek

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je ještě sranda, ale v dalším kole by chtěla koupit třeba byt a poslala by někam na účet někomu pár stovek tisíc, chápeš?...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
tohle je ještě sranda, ale v dalším kole by chtěla koupit třeba byt a poslala by někam na účet někomu pár stovek tisíc, chápeš?...

Jen kdyby sis toho výše nevšiml, ještě jednou tady zahlédnu, že někoho takovýmhle způsobem, jako byl Tvůj první příspěvek tady, urážíš, okamžitě tady skončíš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak na žádost uživatelky topic za chvilku smažu, stejně k ničemu nevede, a dořeším to s ní nějak soukromě.

Zároveň je ale prima, že to sem napsala, protože to přiměje další uživatele k větší opatrnosti. Já v reakci na to udělám i k bazarovému topicu nějaké upozornění tímto směrem.

Topic zamykám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2015 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V bazaru dole přibylo upozornění, ať jsou kupující opatrní:
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=33709

A topic s tím podvodným inzerátem, na který pisatelka odkazuje v úvodu, jsem skryl, aby na to nereagoval nikdo další.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Okradli mě na bazaru Ronnie - co s tím?
Rychle na stránku:

Přejdi na: