|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 9:35 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Aha, secret paladin :) Toho jsem odmitl hrat, protoze ho hralo 50% ladderu a prijde mi, ze je to fakt hreseni na neexistujici balance patche, stejne jako patron se svym 50 otk z empty board. Mam omezeny zdroje, ale asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. |
cestina vie prekvapit :DD _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
Sleva 45 tisic na novy auto, pocital jsem maximalne s 20ti tisicema a hodinovym premlouvanim _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 4:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Aha, secret paladin :) Toho jsem odmitl hrat, protoze ho hralo 50% ladderu a prijde mi, ze je to fakt hreseni na neexistujici balance patche, stejne jako patron se svym 50 otk z empty board. Mam omezeny zdroje, ale asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. |
To jsme na tom stejně, já secret paladina nesnáším. Je to hrozně primitivní balík na hraní s kterým vyhraje každej truhlík ( bez urážky, cituju Czechclouda ), ale extrémě overpowered. Jak píšeš, hraje ho skoro každý druhý, takže jsem postavil anti-secret paladin deck a čím víc nás bude tím rychlej je odnaučíme to hrát. Jen tě opravím v tom že nehřeší na neexistující bance patch. Oficiální vyjádření Blizzardu je, že MCH nedokáže vyhrát hru v jednom kole a jsou karty které dokážou tuhle strategii rozložit. Což je pravda. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
To ještě uvidí, jestli to byla dobrá volba, ale auto jede úplně krásně... palubní počítač mě ukazoval k řazení nahoru už u nějakejch 2500 otáček, takže změna oproti nafťáku žádná :)) a nejlepší bylo to krásný zrychlení... ani jsem se nenadál a už tam bylo 160 :)) prostě paráda :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. |
Taky bych ho nejradši vycraftil, jen mi chybí asi 5000 dustu :D _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Aha, secret paladin :) Toho jsem odmitl hrat, protoze ho hralo 50% ladderu a prijde mi, ze je to fakt hreseni na neexistujici balance patche, stejne jako patron se svym 50 otk z empty board. Mam omezeny zdroje, ale asi ted vycraftim tempo mage a zkusim dat alespon rank 5. |
To jsme na tom stejně, já secret paladina nesnáším. Je to hrozně primitivní balík na hraní s kterým vyhraje každej truhlík ( bez urážky, cituju Czechclouda ), ale extrémě overpowered. Jak píšeš, hraje ho skoro každý druhý, takže jsem postavil anti-secret paladin deck a čím víc nás bude tím rychlej je odnaučíme to hrát. Jen tě opravím v tom že nehřeší na neexistující bance patch. Oficiální vyjádření Blizzardu je, že MCH nedokáže vyhrát hru v jednom kole a jsou karty které dokážou tuhle strategii rozložit. Což je pravda. |
Do jistý míry se proti tomu hrát dá, ale třeba Kezan Mystic, což má být counter právě na tenhle typ balíku, je absolutně na nic, což mi nepřijde v pořádku. Kdyby MC neměl battlecry, ale deathrattle, tak stačí sova, nebo třeba earth shock, nebo kdyby byl 4/4, celkem nemám námitky, ale v průměru 15/15 stats, co přijde s MC za 6 many do hry, je fakt úlet. Cellkově se mi ten powercreep trend nelíbí, protože jednou kartou můžeš bez jakýkoliv strategie udělat takový obrat tempa, na který se skoro nedá regovat a nějaká delší, kontrolovanější (a podle mě zábavnější) hra je tím prakticky zabitá.
Měl jsem proti němu docela úspěch s controll priestem, obvykle jsem zaznamenal protivníkův rage quit někde uprostřed série "shadow madness-shadow madness-cabal shadow priest-mind controll" _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Do jistý míry se proti tomu hrát dá, ale třeba Kezan Mystic, což má být counter právě na tenhle typ balíku, je absolutně na nic, což mi nepřijde v pořádku. Kdyby MC neměl battlecry, ale deathrattle, tak stačí sova, nebo třeba earth shock, nebo kdyby byl 4/4, celkem nemám námitky, ale v průměru 15/15 stats, co přijde s MC za 6 many do hry, je fakt úlet. Cellkově se mi ten powercreep trend nelíbí, protože jednou kartou můžeš bez jakýkoliv strategie udělat takový obrat tempa, na který se skoro nedá regovat a nějaká delší, kontrolovanější (a podle mě zábavnější) hra je tím prakticky zabitá.
Měl jsem proti němu docela úspěch s controll priestem, obvykle jsem zaznamenal protivníkův rage quit někde uprostřed série "shadow madness-shadow madness-cabal shadow priest-mind controll" |
Cooo?
tvl ja jsem tak rad, ze jedine 2 hry, ktere jsem kdy hral, byly vlak a solitaire _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | dobrá čengličtina
Jediná hra u které jsem já zůstal je Quake Live ... tam není potřeba logika, ani žádné cool anglicky pojmenované komba |
nejde o cool pomenované kombá, sú hry, ktorá sa hrajú a pilujú roky, založené na skilloch, buildoch a ich kombináciách, kde keď chce človek dosiahnuť pomerne vysoké úrovne či rankingy, tak musí jednoducho skôr či neskôr preniknúť hlbšie, čítať fóra, experimentovať, teoretizovať, grindovať, proste všetko, inak aktuálne som dal GR 63 v Diable trojek, konečne v prvej tisícke v európe. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
A není místo těch kravin lepší jít si hrát ven?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|