6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
Dolní kladka v předklonu
6x17.5kg
6x17.5kg
6x17.5kg
6x17.5kg
6x17.5kg
+ Břicho - 5x10
Hodnocení tréninku: Ta jízda do kopečka na koloběžce mě nějak vyčerpala - dojel jsem do fitka a málem jsem tam na tom gauči usnul do tréninku se mi nechtělo, ale nakonec jsem ho odjel. Nějak mě zase zlobí rameno a oba dva lokty (nicméně při tréninku mě to nijak neomezuje) - už to chce deload.
Byl jsem povolán na poslední chvíli na Olympii + Evls, tak snad budu mít i něco z tý soutěže, když už tam teda jdu
Bohužel v posce nikdo nebyl a tak jsem z toho byl celkem připosranej - věřím, že s jištěním bych těch 4x8 dal.
Tlaky s JČ incline
10x34kg
8x34kg
9x34kg
Mám pocit, že tyhle JČ jsou cca. o 1-2kg těžší
Horní protisměrky v předklonu
12x37.5kg
12x37.5kg
12x37.5kg
BICEPS
S VČ ve stoje
6x50kg
6x50kg
6x50kg
6x50kg
Ve třetí sérce byl o něco větší cheating, jinak poměrně poctivě všechny sérky.
Horní kladka v leže
10x55kg
10x55kg
10x55kg
10x55kg
TRICEPS
Kliky mezi lavičkami
6x60kg
6x60kg
6x60kg (video)
6x60kg
Stahování kladky
10x65kg
10x65kg
10x65kg
10x65kg
Hodnocení tréninku: Zničenej totálně nejvíc - hlavně tricáky. Poslední tejden se potýkám s psychickou i fyzickou únavou, takže jsem do dnešního tréninku nebyl zrovna dvakrát namotivovanej, ale víceméně to bylo v pohodě.
Evls Prague Pro - 12h security (nástup 7:15 - konec 20:00). Původně jsem se tady trochu chtěl víc rozepsat ke dnešku co se vše událo (vč. hodinu a půl dlouhé diskuze se spolumajitelem firmy čechymen (což na druhou stranu dost cením, protože se vůbec se mnuo takhle nemusel srát ), který mě zaměstnává, ale nakonec jsem si to rozmyslel). Jen bych chtěl varovat všechny mladé kluky, který by si podobnou brigádou chtěli přivydělat, na to, jak snadno s váma může zaměstnavatel vyjebat a více méně asi se to týká všech zaměstnání a především čím míň si vyděláte tím snadněji s vámi může být vyjebáno. Protože o pár korun se asi těžko budete soudit :) Jo a jinak jsem dneska musel bejt hnusnej i na ZLATU
Jinak chtěl bych trochu feedback. Schválně kolik z Vás lidí z fora, co jste byli na Evls, nasrali security
P.S. ten pocit bezmocnosti je strašně nepříjemnej
Split - 5.týden
NOHY + LÝTKA
NOHY
Dřepy
20x20kg
15x40kg
10x60kg
5x80kg
3x100kg
8x110kg
8x110kg (video)
8x110kg
8x110kg
Předkopávání
12x65kg
12x65kg
12x65kg
Hacken dřepy
10x120kg
10x120kg
10x120kg
10x120kg
Bulharovýpady
15x10kg
15x10kg
15x10kg
LÝTKA
Výpony v MP
10x110kg
10x110kg
10x110kg
10x110kg
10x110kg
Hodnocení tréninku: Jo - paráda, intenzivní, rychlý - ta nasranost pomohla
pekné drepy diamonde napriek tým vysokým botám, dobre si to zlepšil, sám som mal tú česť robiť pri dverách na medzinárodných zápasoch vo futbale a je to nevdačná robota...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
pekné drepy diamonde napriek tým vysokým botám, dobre si to zlepšil, sám som mal tú česť robiť pri dverách na medzinárodných zápasoch vo futbale a je to nevdačná robota...
A kde jsi stal? :) mě jeden securitak nasral :))
Nestihl jsem kvůli němu tram... A když o tom teď přemýšlím tak ti podobný mohl být.
Ale myslím že bych tě poznal :)
A kde jsi stal? :) mě jeden securitak nasral :))
Nestihl jsem kvůli němu tram... A když o tom teď přemýšlím tak ti podobný mohl být.
Ale myslím že bych tě poznal :)
A to jsi určitě nebral 3 eura na hodinu
jasné, že nie, 2...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nie, alebo to možno aj 5-6 rokov dozadu, úprimne považoval som to za jednu z najľahších a zaujímavých brigád, ja dodržujem pravidlá do bodky, ľudí to šve, čo už, plním, čo zamestnávateľ povie, bodka, robil som oveľa horšie veci ako toto, heh
"Conor Bless"
JČ jsem si nechal nahazovat, protože bych jinak nezvedl ani piču
Upažování s JČ
6x20kg
6x20kg
6x20kg
6x20kg
6x20kg
fuck the technique
Rozpažky v předklonu
6x25kg
6x25kg
6x25kg
6x25kg
6x25kg
+ Břicho - 5x10
Hodnocení tréninku: No už před tréninkem v práci mě tak jaksi občas píchlo v zádech dost nepříjemně, což byla první známka toho, že bych do toho asi dneska neměl jít naplno, ale stejně jsem to všechno odtrénoval - jsem prostě nepoučitelnej Nicméně kromě toho, že asi můžu bejt zítra rozbitej jak svině, tak nepociťuju, že by něco bylo špatně, tak snad je vše ok
Jo jo u čechymenu to znám :D Spíše než šéfíci jsou horší ti, co tam dělají s tebou a berou tu práci extra vážně a dělají ze sebe jen kokoty :D Ono ze začátku je ta nabídka na securitku u nich i zajímavá. Člověk si řekne kolik toho uvidí. Ale za těch pár korun to snad ani nestojí, stejně člověk většinou je na blbé pozici
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru