Boty Asics

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boty Asics  Úvodní stránka -> Trénink -> Boty Asics
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rainier

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 7:03 pm    Předmět: Boty Asics Odpovědět s citátem

Čaues, nenašel jsem žádné pořádné forum o běhání, tak zkusím štěstí tady...

Běháte někdo v Asicsech? Mám mírnou pronaci a trochu přetěžuji klenbu pravé novy na vnější straně. Zkoušel jsem Asics Cumulus, Gt2000 a Kayano. Máte někdo zkušenosti s jednotlivými typy? Měl jsem na noze všechny a na prodejně nejde poznat rozdíl, bych musel v každých vyběhnout na 10km...

Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jim1282

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 8:04 pm    Předmět: Re: Boty Asics Odpovědět s citátem

Rainier napsal:
Čaues, nenašel jsem žádné pořádné forum o běhání, tak zkusím štěstí tady...

Běháte někdo v Asicsech? Mám mírnou pronaci a trochu přetěžuji klenbu pravé novy na vnější straně. Zkoušel jsem Asics Cumulus, Gt2000 a Kayano. Máte někdo zkušenosti s jednotlivými typy? Měl jsem na noze všechny a na prodejně nejde poznat rozdíl, bych musel v každých vyběhnout na 10km...

Dík

Tady jsou bohužel všechny řeči zbytečné. Jestli Ti bude bota sedět, to poznáš jedině při běhu.

Osobně jsem z osvědčených značek vyzkoušel skoro všechny a na špatnou botu jsem nenarazil.
Slaboch

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle diagnostika došlapu a následně ti poradí co za botu?!
Dělají to v Total-Sportu v Porubě...

Rychle na stránku:

Přejdi na: