|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so říjen 10, 2015 9:43 pm Předmět: |
|
|
pratele, nejak nam to tady umira.
Budu ted zkouset takovy maly experiment, cely mesic pojedu jenom full body training v kazdem treninku a tomu doplnkove box a ostatni kardio. Vse vam tu popisu.
Duvod :: trochu odbocit z tve nudne kulturistice rutiny, mozna dokazat, ze vsechny cesty vedou do rima.
Ocekavan i: shodit par procent telesneho tuku s udrzenim maximalni svalove hmoty.
mozna bych sem mohl hodit kazdy tyden aktualku, jak se ta zmena treninku bude promitat v postave.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
Super nápad, určitě budu sledovat! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | nekdo tady z mistnich obchoduje s akciema apod? Jake pouzivate zejmena pruzkumy, analiticke nebo fundamentalni? |
http://akcie.finakademie.cz/webinar/ |
link ti nejede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne říjen 11, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
okay, tak dneska prvni full body workout. Bohuzel se nam vysral drtic odpadu v drezu, takze jsem cekal na opravare -> pouze 45minut na trenink, takze jsem neodjel vsechno.
Intenzitu jsem drzel vysokou, tzn zadna prestavka mezi jednotlivym cvikem, po dokonceni kazdeho kolecka 2-4minut pauza. Kazde kolo jsem odjel 2-3. Takovymto rychlym tempem nejsem moc zvykly cvicit, takze me to dost unavilo silove.
Takze trenink jedu takto, mam 3 ruzne treninkove dny. Kazdy treninkovy den je slozen z nekolika skupin cviku. Pri treninku udelam 1serii vsech 3 cviku, pak provedu 2. nebo i 3. serii.
Dnesek vypadal takto. Jeste vam sem zitra napisu moje telesne udaje.
Rad uvitam otazky, ale na kritiku nebudu reagovat, cvicim dost dlouho na to, abych vedel co pro me funguje, takze si nenecham radit do slozeni cviku.
Dnes vecer jeste odjedu 30-40minut cardia.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po říjen 12, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | | cipinek napsal: | | Petr Prielozny napsal: | | nekdo tady z mistnich obchoduje s akciema apod? Jake pouzivate zejmena pruzkumy, analiticke nebo fundamentalni? |
http://akcie.finakademie.cz/webinar/ |
link ti nejede. |
jak nejede, normálně kliknu a jedu, ještě teda musíš dát "play" přímo na té stránce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
tady je aktualka z dneska, vaha rovnych 200.5lbs.
Snazim se byt ve slusne forme, aby se mi lepe boxovalo, zilo a citil se lip. Kulturistiku uz neziju, to jen pro objasneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 10:58 pm Předmět: |
|
|
Dneska trenink B, tohle intenzivni cviceni je zahul, ale zatim me to bavi. Dnesek se zdal tezsi nez Acko. Rozhoduju se, jestli pujdu vecer plavat, nebo obycejne kardio. Box mam zitra.
Strava je hodne striktni, vicemene vejce, maso, proteinak, oves kase, cerne fazole, tunak, zelenina. Pokud bude zajem, rad sem napisu nynejsi jidelnik.
Dnesek vypadal takto. Pri volnejsim tempu jedu vyssi vahy, ale tohle back-to back je proste zahul.
|
|
| nahoru |
|
 |
hrdak
|
Zaslal: st říjen 14, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
o jídelníček, zájem bude:) klidně do PM, díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
Máš parádnu formu, vyzerá to zdravo, myslím, že toto si schopný udržiavať aj celoročne off cycle, super! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tak do idealni formy jsem hodne daleko:)
Iinak v patek jsem byl sparovat s mym boxerskym trenerem, asi je hodne dobrej, protoze se vzdy po sparovani citim, ze umim velke hovno. Nekdo mi rikal, ze bych mel sparovat se stejnym levelem jako ja. Souhlasite?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
Boxu moc nerozumim, ale pokud je někdo lepší - měl by umět se Ti přizpůsobit...obzvlášť, pokud je to trenér, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
Sparovat je ze zacatku lepsi na vice levelech. Ten lepsi ti nedovoli delat chyby (kdyz je udelas, potresta je a jestli nejsi levej, tak je nebudes opakovat, nebo alespon tak casto), posouvat se budes proste lip s tim lepsim. Na druhou stranu byt jen za otloukanka je taky spatne, hlavne ze zacatku, kdy clobek potrebuje videt rychly progres, aby vydrzel. Skupinovky jsou ideal. Na osobkach bych vic piloval techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|