Dík za hi five :))
Forma super, konkurence veliká co, ale závody sis snad užil ;) v top 10 jsi asi byl ne? :)
Na videu to tak nevypadá ale ve skutečnosti jsi větší než jsem čekal ;)))
Hezké video,
jen je smutné, že někteří bikináři s tím svým mizerným svalovým rozvojem (Aleši, Tebe nemyslím, ty jsi klasický kultrista, jen závodíš na špatných závodech:o) dopují a to tak blbě, že mají jak malé svaly, nedotaženou formu, vodní retenci a gyno k tomu. To je prostě všechno špatně. Než to dělat takto, to raději vůbec.
Deadlifte - uvidíme, třeba někdy přesedlám, ale zatím mě to neláká :)
A co se týče jich - pokud je to baví, tak prosím. Mě to baví takto a chci si sám dokázat, že jsem lepší jak s vůlí, pečlivostí, tak i přístupem a dokážu se bez "pomoci" dostát dál, než oni :)
Veľmi inšpiratívne videá. Na začiatku som si hovoril: to nebudem sledovať. Jeho videá sa mi nepáčia. Robí zo seba šaša. No postupne ma to začalo baviť a teraz patrí tento log medzi moje najobľúbenejšie. Sledujem každé jedno video. Dá sa niečo priučiť aj sa zasmiať. Tiež prostredie v ktorom cvičíš je fajn. Žiadne komerčné fitko. Super postava sa dá vybudovať aj v takejto domácej posilke. Inak gratulujem k umiestneniu a držím ti palce nech sa ti aj ďalej darí. Rob čo ťa baví
Veľmi inšpiratívne videá. Na začiatku som si hovoril: to nebudem sledovať. Jeho videá sa mi nepáčia. Robí zo seba šaša. No postupne ma to začalo baviť a teraz patrí tento log medzi moje najobľúbenejšie. Sledujem každé jedno video. Dá sa niečo priučiť aj sa zasmiať. Tiež prostredie v ktorom cvičíš je fajn. Žiadne komerčné fitko. Super postava sa dá vybudovať aj v takejto domácej posilke. Inak gratulujem k umiestneniu a držím ti palce nech sa ti aj ďalej darí. Rob čo ťa baví
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru