pěknej rozsah, ani nepamatuju kdy jsem naposledy viděl v posilovně někoho, kdo by šel loktama pod ramena
(teda ne že bych tam poslední dobou chodil :D )
Přijde mi to jako skvělá intenzifikační metoda - pořádnej rozsah kombinovanej s pomalejma negativkama a stopkou. Samozřejmě, že s vyšší vahou bych to takhle nedal
Hodnocení tréninku: Nä piču - mám problém s trávením. Zkoušel jsem teď delší dobu jet na větším množství tuku a je to k hovnu. Příští týden se vracím zpět k vysokým sachrům a tuky max do 100 - spíš bych rád kolem těch 75. Při tréninku jsem chytal křeče do břicha a zrovna super to nebylo.
Zhodnocení splitu: Cyklus trval 40dní. Za 40dní jsem nabral 3.5kg (93->96.5kg). Tak nějak se mi podařilo udržet maximální sílu, i tam bylo nepatrné zlepšení + jsem o něco málo zlepšil suxmaximální sílu. Teď dám 10 dní deload a najedu na předchozí trénink, kde bych už konečně chtěl zatlačit 140kg bench a jezdit dřepy na sérky alespoň s těma 130
Ta 180ka už byla pocitově dost nepříjemná - už jsem lehce cítil záda a po skončení se mi lehce zamlžily oči - no nejsme zrovna dvakrát zvyklej maxkovat na MT Nicméně po 3 měsících pravidelného tahání si myslím, že ta váha je naprosto v pohodě a ani není důvod očekávat, že bych měl tahat víc
Hodnocení tréninku: Jo - nebylo to špatný :) Flákárna no.
Video Bench:
To je prostě jasně vidět, že na 135 ještě zdaleka nemám, ani kdybych se dobře vyspal
Video MT:
Technika taková všelijaká, ale rozhodně nic, za co bych se měl stydět. Krásně je na tom videu vidět, jak mám naprosto nulovou dynamiku. Vždycky jsem byl mizernej na sprinty a navíc ani teď krom občasného cheatingu necvičím žádné dynamické cviky ani nezařazuju žádnou dynamiku do tréninku a je vidět, že to v tom maxku prostě chybí. Nehledě na to, že jsem vlastně v životě nemaxkoval na MT.
Nicméně takovouhle divočinu pěkně dlouho vynechám a přenechám jí radši těm vychrtlíkům, co tvrděj, že cvičej aby měli sílu a né svaly
Jo jo - nadhmat. No pocitově mi to prostě pěkný nepřišlo - pravda, že už jak jsem sem dával video 8x130kg, tak mi Darkkiller říkal, že ty záda jsou v pohodě, ale mně to prostě tak nepřijde Řekl bych, že bych mohl jít ještě víc přes nohy a ještě líp tam do toho jít těma zádama, protože pocitově u tý 180ky jsem v nich cítil docela tah a i že je kulatím, i když na videu to vypadá, že jsou rovný.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru