Benchpress:
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
1x3x115kg
1x1x120kg
1x1x125kg
1x1x130kg malinko dopomoc, lebo som slabý chudák
5x3x110kg
5x3x100kg
5x10x60kg
Príťahy VČ v predklone:
1x10x60kg
5x10x80kg + 1x10x60kg
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x8x30kg
4x7x30kg totálne bez šťavy
Rozpažovanie incline:
5x8x14kg
Kliky na bradlách:
5x12xCarabas
Biceps kladivové zdvihy s JČ:
5x10x15kg + 5x10x8kg
Sťahovanie kladky - lano:
5x12x35kg
Hodnotenie tréningu: Chest!
Dnes som sám seba smutne skonfrontoval so skutočnosťou, že sa zlepšujem v každom cviku, okrem debilného benchpressu (a brušákoch. Ale brušáky nerobím. A keby som robil, tak sa v nich kurva zlepším!). Jediný rozdiel môjho benchu oproti ostatným cvikom je, podľa mňa, že ho nejazdím dostatočne šialene ako zbytok! A preto som zaradil do tréningu DNEŠOK!
Začal som benchom, pokračoval benchom, nato som dal bench, potom som trochu benchoval a ako dezert som si zabenchoval. Aby ma nikto nemohol ohovárať, pridal som niekoľko sérií benchu a keď sa nikto nedíval, tajne som pridal benchpress. Po tom celom som mal hrudník obrovský ako grécky dlh a nevedel by som si po tomto astronomickom tlakovom úspechu ani zatlieskať, lebo som sám sebe zavadzal napumpovaným...no...nie priamo svalom v mojom prípade... ale spuchol som Aby sa nepovedalo, že flákam tlaky, pridal som jednoručky. To už ale bol akt zúfalstva, eskalovaný použitou detskou váhou a retardovaným prevedením, dokončený len preto, aby som si nepripadal trápne pred novou Legínonaniou To je tá, čo tam bola už niekedy minulý týždeň, ale asi číta môj log (preboha, len to nie ) a vyslyšala moje prosby a zastavila sa zas Má inak pekne svalnaté nohy, celkom by som také bral aj ja Vedel by som ich veru nosiť s gráciou a šarmom! Ale čo sa dá robiť, má ich ona, aj keď uznávam, že jej tiež veľmi pristanú a kľudne ich môže priniesť častejšie aj s celým zvyškom tela.
Eh, kde som to... Aha!
Nasledovali rozpažky (vždy pri nich myslím na Balbiho, dúfam, že si to cení ) a potom kliky na bradlách a to už bola Sodoma Gomora. Vytrápené, koziská naliate krvou, ktorá mi vytekala z bradaviek, tricepsy sa klepali, z nosa kvapkali sople, z čela pot, z očí vytekalo bielko, v mozgu praskali cievky, no hotový masaker
A tak, no, bicák sa mi nechcelo, tak som tam pi*val celý čas, Legínonania sa z toho smiala, potom som pridal tricák a odpajdal do sprchy, kde som si celý napumpovaný nevedel ani umyť chrbát - tak som si poriadne vydrhol aspoň... brucho.
Celé dobre, verím, že tento veselý tlakovací prístup sa skôr či neskôr vyplatí. Alebo si urvem kozu od kosti
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
:D :D :D
nestazuj sa, dobre bencujes. a ked sa ti zda ze je zle, skus to sam pred sebou hrat na stabilnu vykonnost. poslabsiu, ale stabilnu. :D
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
1x10x102kg
1x10x102kg
1x10x102kg
1x10x102kg
1x10x102kg
Zhyby na kruhoch:
1x4xCarabas
1x4xCarabas
1x4xCarabas
1x4xCarabas
1x4xCarabas
Príťahy v sede - lano (trapézy):
1x10x40kg
1x10x40kg
1x10x40kg
1x10x40kg
1x10x40kg
Military press:
1x10x20kg
1x5x50kg
1x5x50kg
1x5x50kg
1x5x50kg
1x5x50kg
Hodnotenie tréningu:
Hell yeah, dnes som v práci videl video s kráľom drepov a jeho malými pomocníkmi a to ma tak vyburcovalo, že mrdat vole, kundy zasraný, pičo, totiž, chcel som povedať, že ma to namotivovalo ísť do gymu a dvihnúť niečo úplne sám a bez dopomoci
takže dnes zapíšem tréning sériu po sérii, aby toho bolo viac a vyzeralo to úplne hrozivo a vyrazilo vám to dych!
Zase raz sa niečo pokazilo počas mŕtveho ťahu a zrazu som ťahal asi sedemstvodvadsiatušiestu sériu, ale stále som sa cítil fajn Nebudem klamať, na konci už to bolo vytrápené až až, ale občas šokovať telo sa oplatí. Budúci týždeň už dám niečo ľahšie tak so 150kou, lebo chrbát mám už vážne v $$*&** a nie je na svete toľko BCAAčiek, aby som to stihol za týždeň zregenerovať No, každopádne, neťahal by som toľko, keby som nevládal a hoci ku koncu už som sa vytrápil, stále som to bezpečne dotiahol a lockol, aj bez rachotu spustil na zem, takže asi dobre Doťahy dnes len s 220kg, už som fakt cítil, že mám dosť a chrbtica bola tuším aj rada, že som ju netrápil vyššou váhou, verím, že sa mi odvďačí udržaním všetkých stavcov pokope aj do ďalších rokov.
Potom drepy - priznávam celý zahanbený, červený a v rozpakoch panny počas svadobnej noci, že na 150ku už bol opasok. Nešlo inak, kríže už boli fakt na šrúbky a načo riskovať, že vystrelenou platničkou vyrazím okno. Nohy naopak vládali ako chlpatý Ron Jeremy v najlepších rokoch a do každej série by zo dve opakovania ešte celkom vliezli. Ale ľahké nohy sú ľahké, tak načo ich šikanovať. Dostanú svoje cez víkend
Potom chvíľku chvíľku nič a za zmienku stoja až zhyby Fuck, asi v živote som nerobil zhyby po 4 opakovaniach A ešte také vytrápené. Priznám, že na mojom chrbte už by bola ku koncu zhybov celkom slušná lyžovačka pre priemernú slovenskú rodinku, napumpovanie na max, chrbát mal rozmery volejbalového ihriska, ale už som sotva liezol. Navyše mám ešte dojem, že pod vplyvom únavy, šialenej záťaže, debilnej hudby, absencie akýchkoľvek sexi legín a malých vrabčiakov som sa prerátal a zhyboval som 6 sérií... Nič to, ťažko na cvičisku, ľahko... dnes zaspím.
Military som chcel mať čím skôr za sebou, tak som narval také tempo, že to vyzeralo ako keby som ešte len prišiel na tréning. Opak bol pravdou - keď som docvičil, doslova som odkrivkal do šatne a teta na recepcii sa na mňa chápavo usmievala, pretože na mňa pozerala celý tréning a tušila, ako budem po chvíli vyzerať
Inak keď som vošiel, cítil som sa zneužitý, obnažený a ochytaný pohľadom nejakej starej panej, ktorá tam cvičila pod dohľadom trénera, ale akurát mala pauzu a asi mi závidela elasťáky, lebo sa na ne uprene dívala celý čas, čo som šiel okolo... brr... V sprche som sa musel strašne vydrhnúť solvinou, aby som zo seba dostal ten uprený pohľad chlípnej, žiadostivej obstarožnej nenásytnej cvičenkyne!
Zajtra florbal Už sa vidím, ako sa zohýbam k hokejočke Asi budem patriť k interiéru telocvične, nechám sa položiť do bránky a na konci ma proste za nohy odvlečú do šatne
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Máš tam chybu, neříká se: "kundy zasraný" nýbrž "kundy prašivý"
Nemám ho napozeraného zas až toľko Je to primitív a bridí sa mi ho sledovať, keby aspoň nemachroval po výkonoch, ktoré zaňho z veľkej časti odmaká banda Santových pomocníčkov.
A už šup šup pozerať priamy prenos štvrťfinále v rugby Bicáky a tricáky nabudúce
Hodnotenie tréningu: Vééľká rýchlovka. Ponáhľal som sa pozerať rugby, takže som nahodil rýchle tempo a keďže som vedel, že ruky aj tak nestíham, fukol som tam nejaké tie tlaky v stroji Je to prapodivný stroj a pre moje telo ergonomický asi ako Sorayine kozačky. Ale prišiel som na to, že keď si naňho sadnem opačne, funguje to a ešte je to aj dobrý pumping Takže zase raz na mňa polovica fitka pozerala, čo vystrájam za chujoviny a prečo zas robím veci inak ako ostatní
Jo, k military - dobre, šlo to. S 80kg by hádam padali aj 2ky, ale nejak som stále hľadal správny setup a dýchanie, trošku som s tým bojoval, nakoniec už nebola energia Ale som spokojný, sérií bolo dosť a ramená som precvičil pekne. Počas military som musel vysvetliť niekoľkým zvedavcom, že necvičím za účelom objemu a preto mi stačí jedno bolestivé nekonečné opakovanie. Jeden z nich argumentoval, že po jednom by ani nevedel, že niečo zdvihol. Veľmi priateľsky, s úsmevom, chápavo a príjemne (v skutočnosti ironicky, provokatívne a pohŕdavo) som mu vysvetlil, že si treba naložiť toľko, aby to cítil...
Dnes som musel (skutočne mierne a ohľaduplne, pretože nie som neľudský sociopat... úplne furt) napomenúť Komiksáka, neodpratával po sebe kotúče... Najprv ma rozladil (nasral) hneď po príchode, keď mi zavadzal okolo skrinky (zapichol sa tam niekam v rohu pri mojej skrinke a otočený chrbtom k zvyšku šatne sa prezliekal, až mi bolo trochu smutno z jeho hanblivosti, takže som zdvorilo počkal, kým zaobalil rôsolovité telo do trička o rozmere hlavnej plachty Santa Marie na Kolumbovej ceste do Indie) a nemohol som sa poriadne prezliecť (a vzhľadom k jeho telesným proporciám som ho nemohol v tej úzkej uličke obísť, ani preskočiť) a potom po ňom ostávali naložené činky. Naložené síce kotúčmi do 5kg, ale ide o princíp. Tak som mu dúfam akceptovateľnou formou naznačil, že by bolo žiadúce, aby to po sebe spratával. Ale dosť skoro po tom sa zdekoval do šatne, tak hádam mal skutočne docvičené a nevydesil som ho a nezlomil mu srdiečko
Zéland som stihol a rozsekali Francúzov ako Nemci za druhej svetovej, takže som spokojný!
decarabasi ted jsem se vrátil z procházky se psem a nějak jsem si uvědomil, že jsi vlastně na bench slabší jak diamant...
Na to mám plno výhovoriek od tej, že som o nejakých 7 kilo ľahší než Drahokam, cez to, ze ma bench veľmi nebaví až po tú, že kvôli drepom a ťahom nemám čas zlepšovať bench. Ale radšej:
Hodnotenie tréningu: Hell fucking yeah!!! Konečne som zlomil 180ku na drepy bez toho, aby som si niečo zlomil! Nejaké videjká som natočil, takže keď ich rozbehám, pridám ich sem.
Priznávam, hĺbka nebola úplne, ako som si predstavoval (bude vidieť na videjku) - každopádne pod paralel to bolo, takže pohodka leháro uznateľné Nečakal som, že dnes budú padať osobáky, ale posledné dva dni super oddych aj hromada kvalitného jedla, nebol vlastne dôvod to nedrepnúť
Sranda bola, že po tom, ako som dodrepoval ešte tie 140ky som prešiel na dosedy a v momente, kedy som vzal na chrbát 180ku som nechápal, ako som s tým mohol kedy čokoľvek drepnúť Vytlačilo to zo mňa vzduch ako náraz autobusu, sotva som s tým vyliezol zo stojanu, skoro som sa prekotil, keď som zakopol o box a hneď som radšej prerátal kotúče - no nemýlil som sa, naozaj 180 kilo Tak neviem... žeby ma tých pár dodatočných sérií tak vyžmýkalo?
Benche s veľkou rezervou a pohodou a kontrolou, žeby sa blýskalo na lepšie časy? Pozrel som dnes pár videí so zameraním na techniku benchov, pohral som sa s tým, tak snáď sa to poddá a pohnem s tým.
Po príchode do gymu môj pohľad hneď zaujal Zdenek Izer a Mr. T, obaja cvičili nohy, akurát "zabudli" naloženú činku (čím to je, že noví ľudia v posilke za sebou skrátka neupracú??), tak som sa s tým rovno rozcvičoval. Od 110kilo vyššie už úplne otvorene a bez akéhokoľvek bontónu zízali na každý môj drepový set, aspoň som mal motiváciu poriadne makať a oni plakať
Neskôr sa objavila zase Biela gorila a to som zízal ja, lebo mal biceps ako ja hlavu (ušľachtilý, krásny a klasicky dokonalý, ako inak!) a to sa potom prehliada ozaj ťažko Som naozaj veľmi spokojný a hneď ako rozbehám tie posrané videá, čo vyhadzujú nejaké errory, nalepím to sem!
Hĺbka je fajnová, krásne drepy, wow, toto som nečakal, ušiel si veľký kus cesty, čo sa týka techniky.
a inak s tými dosedmi si nelám hlavu, kamoš mal maxko cca 190-195, ale dosedy ho pučili už okolo 160, čo som ja dával v pohode.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
paradni vykon na takovyho hubenoura a hloubka je krasna a i kdybys sel o neco mene hluboka, tak je to porad v pohode
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru