Dnes jsem vytáh Diamonda na pořádnej trénink a dokonce jsem ho přinutil zkoušet nové věci (a teď nemyslím jen ve sprše)

.
Jinak trénink na 19:00, měl jsem předtím za celý den jen snídani a oběd, takže jsem už od začátku tréninku byl lehce v hypoglykémii a měl jsem docela hlad, ale dal jsem double dávku (18 g) nakopávače "Rush stacker accelerated black edition" a výborný ! Po předchozím NOčku, který mi nesedlo, jsem si spravil chuť - skvělý nabuzení a i ten beta alanin jsem cejtil.
21.10. Trénink s Diamondem v Jonas gymu
Tlaky s JČ vestoje
2 série
Loglift
3x75 kg
3x75 kg
1x85 kg (
PR )
3x75 kg (striktně bez nohou)
-těch 85 kilo potěšilo, mám v tomhle cviku celkově rezervu ještě - problém mi spíš dělalo správně dýchat s tou kládou na hrudníku a zapojit správně nohy (zdá se mi to snad stejně těžký bez leg drive jako s, viz. poslední série)
Tlaky s JČ vsedě
25 kg
6x35 kg
6x40 kg
5x40 kg
8x30 kg (full ROM na dotek o ramena)
-jak to teď vsedě vůbec nejezdím, tak se mi to zdá docela lehký
-Jonáš tam nemá skoro žádný zrcadla, takže nezvyk to jet a nemít možnost se u toho prohlížet
Benchpress s boardama
60 kg
5x100 kg (10 cm board)
3x110 kg (5 cm board)
3x120 kg (10 cm board)
-tohle mi vůbec nesedlo, cejtil jsem u toho rameno a přišlo mi to celkově snad těžší jak normální bench, asi jsem měl i špatnou dráhu (navíc Diamond dal stejně jako já, tak musím mít výmluvu

)
-taky byla na pič* osa, která se protáčela v rukou
Farmers walk (asi 10 m)
2x55 kg (je to přibližně, protože Diamond nepozná stejný kotouče)
2x90 kg
2x90 kg
2x90 kg
-celkem mě překvapilo, že to bylo docela v pohodě, ale byl jsem u toho hodně opatrnej při vzpomínce na moje poslední kufry, kdy jsem skončil na ortopedii a půl roku jsem měl černej nehet, což mi kazilo moje krásné nohy
Tire flip
0x430 kg
0,5x 430 kg
-na první pokus jsem s tim ani nehnul, pak to zkusil Diamond a řek něco jako "ty pič*, ta se ani nehla", tak jsem se pak nasral a zvednul to, ale bohužel jen na koleno...na přetočení jsem už neměl sílu, navíc guma byla úplně hladká a špatně se chytala
-zatím největší váha, co jsem kdy odlepil ze země, spokojenost !
Výbornej trénink ! Jonas gym je super posilovna se skvělou atmosférou. Sice je to tam docela malý, ale vybavení perfektní. Kladky tam nehledejte. Je to takovej ten hardcore gym, všude po stěnách plakáty a motivační citáty. Trénovalo se mi tam výborně. Chyběly mi tam už jen ty zrcadla.
Jinak Jonáš je strašně v pohodě. Docela dlouho jsme se spolu bavili a je i hrozně skromnej. Dokonce u svýho tréninku dohlíží na ostatní a občas někoho opravuje, když vidí chybu. Takovej trenér pro všechny v ceně vstupu za 80 kč.
Jo a Diamond zase překvapil. Se mnou se nešetřil a asi na pátej pokus úspěšně pokořil loglift 75 kg - strašně zabojoval. Jen tak mezi sériema si potáh 175 kg a následně 185 kg na sumo. A trénink zakončil se mnou kuframa, kdy běhal s devadesátkama jako kdyby nic nevážily.