Prosím o pomoc - jídlo + trénink

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosím o pomoc - jídlo + trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Prosím o pomoc - jídlo + trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kalistyl

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2015 11:03 pm    Předmět: Prosím o pomoc - jídlo + trénink Odpovědět s citátem

Ahoj všem. Nevím kam tak to píšu sem.

Je mi 22 let měřím 173 cm a vážím 69 kg .

Můj problém se týká podkožního tuku a toho, že jsem začátečník .

Abych to nějak vysvětlil tak :

Jím stylem sacharidových vln - 10 - 50 - 140 - 280 - 10 - 50 - 140 ......

Občas to prostřídám uberu třeba o 10 a takhle pořád dokola (hlavně aby si tělo nezvyklo) . Jídeníček se týká pouze rýže , ovesných vloček , kuřecího masa, tvarohu , olomouckých tvarůžků a tuňáka ve vlastní šťávě .
V jídleníčku mám důraz na bílkoviny . cca 140 g denně a tuku +- do 15 g ...
Před a po tréninku si dávám BCAA a ráno nalačno Carnitin.
Každý den vypiju +- 2,5 litru vody + 2x káva s nížkotučným mlékem bez cukru .

Cvičím : Pondělí Středa 1hod 30 minut mám trénink Krav Maga - každý trénink probíhá půl hodina cvičení (sed leh,dřep,klik ... )

Úterý, čtvrtek,pátek,neděle chodím cvičit do posilovny . Tady cvičím čistých 45 minut z toho 15 minut se protáhnu a udělám jakési zahřívací kolo.

Cviky : Bench , dřep, předpažování , leg press, přitahování kladky k pasu, kladivový zdvih, tlaky s jednoručkami v sedě ( mírný záklon dozadu ) , na bradlech se snažím dělat shyby , klik na bradlech ve visu , zvedání nohou respektive kolen co nejvýše - ve visu...

Takto dělám všechno 4x po 8-10 opakováních

Na závěr si dávám +- 12 minut běh na pásu - lehčí sprint ...

Problém je : zhubl jsem ze svých 90 kg na 69 což je asi fajn , vše se docela dobře rýsuje postavu mám relativně takovou jako jsem si přál .

Problém je že podíl tuku mám cca 16% což se mi zdá moc .

Hlavně ho mám asi všechen na pupku. Břicho mám stále nafouklý. Nejhorší pro můj pocit a moje úsilí je že neleze to břicho. Svalstva tam mám myslím dost. Ale stále obalené špekem.

Chtěl bych mít pekáč ( každý ho chce )

Chápu že to nejde hned. Jen mě zajímá co pro to mohu udělat lépe. Nebo co dělám špatně.

Jím málo ? Hodně ? Špatně ? Špatně cvičím ?

Jsem v jistém ohledu "blázen " jako většina. Nedělá mi problém být týden jenom o vodě, přežiju únavu stres bolest všechno. Protože já to prostě chci. Vážně moc to chci. Těd jsem četl hodně o super kompenzaci. Kde se vlastně 4 dny jí snad jen okurka a pije hromada vody. Klidně do toho půjdu . Jen potřebuji názor někoho kdo se v tomto ohledu pohybuje déle a má již něco takového za sebou.
Budu rád za každou radu. Přistoupím na jakýkoliv tréninkový plán. Potřebuji to . Budu rád za každou odpověď.

Díky moc. Ať to roste !!! :Drogar-Happy:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, přečetl jsem si to. můj názor je, že tvůj problém se dá řešit úpravou jídelníčku , problém bych teda hledal spíš tam.
když se takle podrobně jak ses rozepsal teď, rozepíšeš o jídle, mělo by být vidět, kde je problém
píšeš, že jsi zhubl a to docela dost.
napiš jídelníček schválně co jíš .. kdyby ho uviděl třeba uživatel: deadlift, peter ustinov etc.. tak by ti poradili dobře
máš větší příjem než výdej.. pak otázka druhá je to kardio
sk

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jedes sach. vlny a sabotujes to 140g tuku
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
jedes sach. vlny a sabotujes to 140g tuku

Kde prosímtě?
sk

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co kde ?

edit: aha...jsem tu vetu blbe pochopil :)
shooter

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho tuto dietu jedeš? Není to na dlouhou dobu max 3-6 týdnů to může být ten problém...postupně bych navyšoval energii

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
bolgi

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

69kg pri 16% tuku a 173cm znamena, ze mas proste velmi malo svalov. ak by si nabral svalovu hmotu, tak by si aj lahsie schudol potom ten tuk.

hlavne si uplne mimo s tymi sach. vlnami, ak mas niekedy za den 10g sacharidov a 15g tuku, tak to ti dava okolo 800 kalorii. Si normalny? V najvysej vlne sa nedostanes cez 2000 kalorii, to je cele spatne! Na tvojom mieste by som pridal na tukoch (50-60g denne), a sacharidy drzal okolo 200g s tym, ze robil take ad hoc vlny (mas den bez treningu, chod na 100, mas druhy den posebe tazky trening, pridaj kludne na 300, atd) a uvidis co to bude robit. ale ty v prvom rade potrebujes zosilniet a nabrat svaly, lebo toto je uplne zle co robis.

Skus popisat svoj trening, maximalky na zakladne cviky, kolko urobis zhybov, atd.
kalistyl

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj všichni,
děkuju za odpovědi.
K tomu jídelníčku : rozmezí jídel 3 hodiny
1den : 4x vařený bílek - 63g olomoucké - 100g kuřecí maso na vodě - tuňák ve vlastní šťávě 80g - olomoucké 63g - 3x vařený bílek
2den :3x vařený bílek - tuňák - sáček rýže 100g + 150g kuřecí prsa na vodě - 10x piškot - 125g olomoucké - tuňák 80g
3den : 125g bílí jogurt odtučněný + 3x bílek - 63g olomoucké - 2x sáček rýže + 150g kuřecí na vodě - 12x piškot + 250g tvaroh - tuňák 80g - olomoucké 63g
4den : 100g ovesná kaše - 250g tvaroh - 2 sáčky rýže + 200g kuřecí na vodě + 100g krabí maso - 3x bílek + maxsport vanilková tyčinka - 125g olomoucké - 10x piškot
Takto jím 6 týdnů . Problém mi to nedělá hlad nemám - mám pouze neuvěřitelnou chuť a jsem celkově unavený bez nálady a "šťávy"...

Je mi jasné, že svalů nemám moc . Ale já právě ani pořádně nechci být "hromotluk" ta postava kterou mám mi vyhovuje maximálně, jen to břicho vytáhlé hnusné prostě. Dobrá tedy - ramena by chtěli trochu roztáhnout o tom žádná.

Trénink váhy : mrtvý tah 60kg - dřep 60kg - jednoručky 20kg - bench 50kg - shybů udělám tak 5 a brečim - klik 50x - sedleh-50x - legpress 100kg - přitahování kladky +- 20kg - na bradlech ve visu 10x klik - nohy ve visu přitáhnu nahoru 15x
S touto vahou jsem schopen udělat každý cvik 8-10x záleží na dni vše dělám po 3-4 sériích - z toho půlku udělám "svižně" a tu druhou se trápim ale zvednu (snažím se i když nemohu udělat cvik co nejvíce správně)
Díky moc všem za další odpovědi :-) Vím, že to nedělám asi správně nebo nějak profi proto jsem tady
Krokodyll

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim nekolik problemu davat podobny prispevek bez fotky je skoro k nicemu, clovek ma dost zkreslene videni sebe a vidi sve chyby o dost vic nez jini.
Potom zmerit presne telesny tuk je dost problem, tech 16% nemusi byt presny udaj.
A hlavne jestli se porovnavas s fitness modely, tak si proste uvedom, ze ne kazdy ma potencial mit svaly (nejen velikostne, ale proste proporce, esteticky) jako oni. Navic vetsionu nejsou ani "cisti".
Na me to pusobi, ze do toho davas hodne a proste nejaky zasadni chyby nedelas (samozrejme vzhledem ke svym cilum a ze nechces moc svalu...), mozna muzes zkusit par veci jinak, ale problem bude nejspis jak pisu jinde...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja si zase myslim, ze cele tve pocinani je velka chyba. Tvoje telo uz se nikam neposune, protoze si tak energeticky nizko, ze nechapu, jak muzes jeste cvicit. Tohle se da praktikovat chvilku, a to v pripade par tydnu pred zavody, ne mesice s cilem pekace buchet. Myslim , ze spalis posledni kilo svalu, ktere jeste mas. Tva pocatecni vaha, soucasna vaha a procento tuku ukazuje, ze tuk se drzi a svaly jdou asi dolu. Coz se ani nedivim, pri tak nizkem kalorickem prijmu. Tvuj trenink je taky k nicemu, 40 serii jakehosi mixu cviku. Takze misto nesmyslneho karnitinu , bcca a dalsich blbosti si za usetrene penize zaplat par hodin s trenerem, ktery ukonci tve badani a cesty, ktete nikam nevedou.
Krokodyll

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych se primlouval, at skonci tenhle experiment a cvici a ji "normalne". Ono byt "hromotluk" je dost tezky a nebal bych se, ze kdyz bude trochu vic jist, ze se hned promeni v monstrum.
kalistyl

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji pěkně.

Normálně jíst a cvičit. No byl jsem buřt a teď jsem hodně zhubl. 16% je výpočet nemyslím si že přesný, teď o víkend se nechám někdě přeměřit ať mám jistotu. Každopádně energeticky nízko se necítím. Ano jsem unavený, ale tak nějak "zdravě" bych řekl, prostě po tréninku vyčerpání, ráno se nechce vstávat atd.. klasika řekl bych.

Další věc kterou bych dál řekl je otázka času. Chodím cvičit cca až v 8 - půl 9 večer a to už trenéři nejsou. Možná bych mohl zkusit sobotu někam zajít (mimo mojí posilovnu) a domluvit se aby mi alespoň dal pár rad nebo podobně. Nevím jak to mají jiný ale nemám v trenérech příliš důvěry. Beru to, že je to jejich práce a jejich bussiness a že od nich nemůžu čekat nějaké zázraky. To je ale pouze jen můj názor. Možná bych mohl vyjet třeba do Prahy a zaplatit nějakého "kvalitního" to už to asi bude o nečem jiném.

"Hromotluk" klidně ale bojím se toho, že jakmile začnu jíst "normálně" to je 6x denně - cca 400 sacharidů - 200 bílkovin a 70 tuků tak mi břicho zase poroste nahoru.

Foto přidám.

Pro orientaci, každý má svůj vzor nebo někoho komu by se chtěl přiblížit - já bych se takto chtěl přiblížit např tomuto chlápkovi ( nejde mi sem dát odkaz mám málo příspěvků)

Berte to tak, že teď mám postavu jako on před cvičením.

K té váze : padala dolů neuvěřitelně rychle : teď momentálně ta váha cca týden a 3 dny "stojí na +- 70kg"

Nevím jestli je to problém ale můžu také říct , že jsem byl na WC tak jednou za 2 týdny.

Trénink mi vyhovuje něco ve smyslu fullbody + kardio . To budu muset také probrat někdě jinde aby mi dotyčný napsal trénink, když je to podle Vás nesmysl.

Děkuji všem. Jsem rád, že zkušenější dokáží poradit
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybys byl ochotnej přijet do Prahy, tak ti poradím i zadarmo.

A ostatní se prosím zdržte přiblbejch komentářů
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To ze jsi zhubnul tak rychle je pripad spatne nastavene diety, se kterou se trapi vetsina lidi, kteri o tom moc nevi. Muzes sledovat u lidi, kteri neustale nabiraji a hubnout, klasicky jojo efekt. Vetsinou vyradi nejakou slozku potravy, tim rapidne klesne energeticky prijem,vaha jde rychle dolu (vetsinou voda a svaly). Po nejake dobe zacne vaha stagnovat a jedinec pod oblakem neuspechu zacne jist co jedl pred tim a pribere vic nez mel. Mas v tom obrovsky gulas, nevim kde jsi prisel na 200 g bilkovin, 400 sacharidu .....Zajed za tim Diamondem, kdyz se ti nabidl
Novic

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
A ostatní se prosím zdržte přiblbejch komentářů

Neměj o sobě takový mínění, každýmu tu jsi u zádele.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosím o pomoc - jídlo + trénink Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: