Mistrovství východních čech RAW 24.10. Kralupy nad Vltavou.
- moje první RAW závody, takže na začátku standardně nervózní jak blázen, naštěstí než jsem se vůbec dostal na dřepy tak jsem se dostal do závodního rauše a bylo to v klidu. S prvním dřepem všechno odpadlo.
- přiznám se, že při 91 lidech jsem značně podhodnotil svou tašku proviantu a její složení mělo vypadat úplně jinak a i jsem si měl vzít Foam roller a karimatku. No holt příště budu chystřejší.
- Jinak všechna čest pořadatelům jak to zvládly při tomhle masakru lidí
Dřepy:
215 - trochu blbě jsem se srovnal a ještě asi pracovala nervozita, ale good lift a pocitově lehké
225 - good lift a pocitově lehčí než první pokus
235 - no lift - tady jsem si to totálně posral v hlavě, po zjištění, že jsem zbytečně hlubokej jsem se snažil to hodně brzdit a seknout to tak akorát na hloubku a bohužel to stálo moc sil a vzduchu a pak už prostě nešlo nic.
Benchpress:
155 - good lift, pocitově lehké a mnohokrát vyzkoušené
165 - good lift, opět lehké, jen mě sralo že se mi klepe ruka přitom se sílou nebyl problém
170 - good lift, na all time PR to nebylo tak těžký jak jsem čekal a udělal jsem si tím pokusem prostě radost :)
- musím se přiznat, že jsem sám nečekal, že moje nejmíň oblíbená disciplína mi půjde takhle dobře
A překvapilo mě, jak rychle si to pouštím dolů, na lavičce mi přijde že si to hezky hlídám a na videu to vypadá, že si to na ten hrudník pustím dost rychle, zajímavé. Na druhou stranu proč to brzdit :D
Tahy:
260 - good lift
275 - good lift
290 - no lift
- tak bohužel tím, že jsem byl totálně hladovej a utahanej a začínal jsem tahy po 23. hodině jsem si tahy trochu posral, moje nej disciplína a já to takhle pojebal. Do tahů jsem nastupoval na 2. místě a posledním pokusem ho ztratil. Ale kdo u toho byl a viděl kolik změn se tam mezi mnou a druhým v pořadí událo tak si asi musel ťukat na čelo.
Jelikož můj sparing viděl, že už jsem gumovej, tak jsme nešli podle původního plánu ale jen si hlídali můj 5kg náskok, takže jsme šli druhý pokus nastejno s protivníkem a pak na 3. jsme se se soupeřem nechali oba nahecovat až k tomu, že jsme oba zapsali 290. On vytánul já bohužel ne. Ale tak příště budu silnější, aspoň motivace. Ale mrzí mě to na 290 tam nabito bylo.
- Ještě poznámka k tahům, koukal jsem na videa a i z vlastního pocitu na místě se mi zhoršil start, který jsem měl vždycky dobrý, minimálně v dresu, takže na RAW bych musel opravdu zařadit tahy z deficitu. Zbytek pohybu už byl super a opravdu silovej, ale ty starty trága.
Takže výsledek je total
670kg a 3. místo v kategorii a 388,4 Wilks. Ten total ani Wilks není žádná sláva, ale tak co, hlavně že mě to baví. A zatím pořád je pro mě prio Equip.
Jinak do závodů jsem nastupoval na 116,0 kg takže nejlehčí za poslední dobu.
Celkově k RAW:
- je to super pro mladé závodníky, když jsem viděl jak se dařilo našim holčinám tak jsem měl velkou radost, že i někdo komu do toho trochu kecám tak mu to jde.
- je to i pohodlné na závodění, SBD, protáhnout, rozvičit, pokusy a hotovo.
- přiznám se, že jsem v průběhu těch asi 15 hodin závodů měl několikrát kacířskou myšlenku, že bych se víc zaměřit na RAW, kor po benchpressu kdy jsem si RAW vystřihnul výkon o 15 kg menší než v dresu

njn, jsem prostě v dresech marnej.
P.S. snad to někdo dočetl až sem. Videa a fotky doplním průběžně.