Tribulus x actinox

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tribulus x actinox  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tribulus x actinox
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Michal96

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha proč za pár let :-D :-D
Ronnie, zajímavé velmi. Ono i placebo funguje. Jsem zvědavý na výsledky. 40 000 kapslí to máte na jak dlouhou studií? :-D :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože nasypat to v 19 je 3,14čovina

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívejte-.asi takto. Netvrdím, že HMB je úplně k ničemu. Možná jsem to vzal úplně dogmaticky. Beru to tak, že než bych dal litr do HMB, tak existují produkty do kterých bych ten litr dal raději a někteří moc dobře víte (teď to dost přeženu)
, že tableta D......ehm...bolu je do pěti korun a srovnávat ji s tabletou HMB je prostě úplně někde jinde. Stejně tak L-carnitin. V běžných dávkách Ti způsobí to, že se potíš jako čunče (což u mě funguje úplně stejně trénink nalačno při hypoglykemii). Pokud nenastal ve výkzkumu nějaký převratný objev, tak L-carnitin působilo pozitivně na srdce a spermiogram:o)

Prostě buď jak buď - mít např. 2000 Kč na suplementy, nebude HMB ani L-carnitin na seznamu (ani kdybych měl budget 5000 Kč měsíčně na suplementy).

K tribulusu-myslím, že je to dobré stimulancium libida (to akné jsem taky zaznamenal).
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HMB je dost laciný suplement - za tisícovku mám HMB na celý rok.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

150 tbl./400 kč a denně 10 tbl. To je balení na 15 dnů pro Tebe. Dvě až tři balení pro mě, tj. jsme na 800-1200 Kč/15 dnů u mě a 400 Kč pro Tebe. Tohle Ti přijde "laciné"?...vzhledem k tomu výsledku?:o) Za 1000 Kč na dva týdny bych raději koupil v dietě BCAA a mimo ni skoro dvě kila hydra.
Chadzi

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
150 tbl./400 kč a denně 10 tbl. To je balení na 15 dnů pro Tebe. Dvě až tři balení pro mě, tj. jsme na 800-1200 Kč/15 dnů u mě a 400 Kč pro Tebe. Tohle Ti přijde "laciné"?...vzhledem k tomu výsledku?:o) Za 1000 Kč na dva týdny bych raději koupil v dietě BCAA a mimo ni skoro dvě kila hydra.

HMB se dá koupit na kila...cca 820Kč za 1kg...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Já mám teda trochu jiný počty - 1kg HMB (85%hmb 15%Ca) za 817 Kč.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to potom jo...cca 1g/1Kč - pětikoruna denně (u mě tedy spíš 15 Kč denně) je akceptovatelná částka. I tak bych si ale HMB nekoupil. Nevidím důvod.
Dave1913

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 5:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si tolik stojíš za tím Tribulusem, kup si v jakékoli čajovně Kotvičník zemní (latinsky Tribulus Terrestris). Každej večer si udělej čaj a bude to lepší a rozhodně levnější než tablety tribulusu. Cena je 45 Kč (konkrétně v Brně vedle Svoboďáku).

PS. S tím akné, nevím co se divíte. Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se nedivím, konstatuji. Kotvičníkový čaj se prý využívá místo např. maté. Prý zvyšuje mimo jiné sostředění. ale je to jedna paní povídala. Článek k tomu nemám.
Michal96

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě uvidím co a jak, proberu to s kamarádem ještě.
maxpoint97

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články.

Na jaký ústav na VŠCHT, popřípadě jakému vedoucímu laborky, jste tu studii zadávali? To by mě docela zajímalo :)
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Pokud si tolik stojíš za tím Tribulusem, kup si v jakékoli čajovně Kotvičník zemní (latinsky Tribulus Terrestris). Každej večer si udělej čaj a bude to lepší a rozhodně levnější než tablety tribulusu. Cena je 45 Kč (konkrétně v Brně vedle Svoboďáku).

PS. S tím akné, nevím co se divíte. Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné.

Ty jsi si s tím zvýšeným testosteronem nějaký jistý. Četl jsem různé debaty, ale žádné skutečně důvěryhodné studie (tím neříkám, že nejsou. Jen že jsem je neviděl)
Dave1913

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Dave1913 napsal:

Ty jsi si s tím zvýšeným testosteronem nějaký jistý. Četl jsem různé debaty, ale žádné skutečně důvěryhodné studie (tím neříkám, že nejsou. Jen že jsem je neviděl)

Pravda. Dokonce jsem četl že při užívání kotvičníku prokázano zvýšení testosteronu nebylo. Ale libido mi to zvyšuje. Je možnost že libido bude dvojnásobné a testosteron zůstane stejně vysoko? Mám to nějak v hlavě zafixovaný že je přímá úměra. Vyšší libido = vyšší testosteron. Možná to tak není.
Actinox ® | Extrifit
Nitro peptidy! Zcela nová látka pro žilnatost a napumpování po celý den!
749 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tribulus x actinox Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: