| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 9:26 am Předmět: |
|
|
Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Michal96
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
Haha proč za pár let :-D :-D
Ronnie, zajímavé velmi. Ono i placebo funguje. Jsem zvědavý na výsledky. 40 000 kapslí to máte na jak dlouhou studií? :-D :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
Protože nasypat to v 19 je 3,14čovina
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
Podívejte-.asi takto. Netvrdím, že HMB je úplně k ničemu. Možná jsem to vzal úplně dogmaticky. Beru to tak, že než bych dal litr do HMB, tak existují produkty do kterých bych ten litr dal raději a někteří moc dobře víte (teď to dost přeženu)
, že tableta D......ehm...bolu je do pěti korun a srovnávat ji s tabletou HMB je prostě úplně někde jinde. Stejně tak L-carnitin. V běžných dávkách Ti způsobí to, že se potíš jako čunče (což u mě funguje úplně stejně trénink nalačno při hypoglykemii). Pokud nenastal ve výkzkumu nějaký převratný objev, tak L-carnitin působilo pozitivně na srdce a spermiogram:o)
Prostě buď jak buď - mít např. 2000 Kč na suplementy, nebude HMB ani L-carnitin na seznamu (ani kdybych měl budget 5000 Kč měsíčně na suplementy).
K tribulusu-myslím, že je to dobré stimulancium libida (to akné jsem taky zaznamenal).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
HMB je dost laciný suplement - za tisícovku mám HMB na celý rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:02 pm Předmět: |
|
|
150 tbl./400 kč a denně 10 tbl. To je balení na 15 dnů pro Tebe. Dvě až tři balení pro mě, tj. jsme na 800-1200 Kč/15 dnů u mě a 400 Kč pro Tebe. Tohle Ti přijde "laciné"?...vzhledem k tomu výsledku?:o) Za 1000 Kč na dva týdny bych raději koupil v dietě BCAA a mimo ni skoro dvě kila hydra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | 150 tbl./400 kč a denně 10 tbl. To je balení na 15 dnů pro Tebe. Dvě až tři balení pro mě, tj. jsme na 800-1200 Kč/15 dnů u mě a 400 Kč pro Tebe. Tohle Ti přijde "laciné"?...vzhledem k tomu výsledku?:o) Za 1000 Kč na dva týdny bych raději koupil v dietě BCAA a mimo ni skoro dvě kila hydra. |
HMB se dá koupit na kila...cca 820Kč za 1kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | 150 tbl./400 kč a denně 10 tbl. To je balení na 15 dnů pro Tebe. Dvě až tři balení pro mě, tj. jsme na 800-1200 Kč/15 dnů u mě a 400 Kč pro Tebe. Tohle Ti přijde "laciné"?...vzhledem k tomu výsledku?:o) Za 1000 Kč na dva týdny bych raději koupil v dietě BCAA a mimo ni skoro dvě kila hydra. |
Já mám teda trochu jiný počty - 1kg HMB (85%hmb 15%Ca) za 817 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak to potom jo...cca 1g/1Kč - pětikoruna denně (u mě tedy spíš 15 Kč denně) je akceptovatelná částka. I tak bych si ale HMB nekoupil. Nevidím důvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 5:42 am Předmět: |
|
|
Pokud si tolik stojíš za tím Tribulusem, kup si v jakékoli čajovně Kotvičník zemní (latinsky Tribulus Terrestris). Každej večer si udělej čaj a bude to lepší a rozhodně levnější než tablety tribulusu. Cena je 45 Kč (konkrétně v Brně vedle Svoboďáku).
PS. S tím akné, nevím co se divíte. Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
Já se nedivím, konstatuji. Kotvičníkový čaj se prý využívá místo např. maté. Prý zvyšuje mimo jiné sostředění. ale je to jedna paní povídala. Článek k tomu nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st říjen 21, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
Ještě uvidím co a jak, proberu to s kamarádem ještě.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: st říjen 21, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články. |
Na jaký ústav na VŠCHT, popřípadě jakému vedoucímu laborky, jste tu studii zadávali? To by mě docela zajímalo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 21, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Pokud si tolik stojíš za tím Tribulusem, kup si v jakékoli čajovně Kotvičník zemní (latinsky Tribulus Terrestris). Každej večer si udělej čaj a bude to lepší a rozhodně levnější než tablety tribulusu. Cena je 45 Kč (konkrétně v Brně vedle Svoboďáku).
PS. S tím akné, nevím co se divíte. Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné. |
Ty jsi si s tím zvýšeným testosteronem nějaký jistý. Četl jsem různé debaty, ale žádné skutečně důvěryhodné studie (tím neříkám, že nejsou. Jen že jsem je neviděl)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st říjen 21, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Dave1913 napsal: | Pokud si tolik stojíš za tím Tribulusem, kup si v jakékoli čajovně Kotvičník zemní (latinsky Tribulus Terrestris). Každej večer si udělej čaj a bude to lepší a rozhodně levnější než tablety tribulusu. Cena je 45 Kč (konkrétně v Brně vedle Svoboďáku).
PS. S tím akné, nevím co se divíte. Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné. |
Ty jsi si s tím zvýšeným testosteronem nějaký jistý. Četl jsem různé debaty, ale žádné skutečně důvěryhodné studie (tím neříkám, že nejsou. Jen že jsem je neviděl) |
Pravda. Dokonce jsem četl že při užívání kotvičníku prokázano zvýšení testosteronu nebylo. Ale libido mi to zvyšuje. Je možnost že libido bude dvojnásobné a testosteron zůstane stejně vysoko? Mám to nějak v hlavě zafixovaný že je přímá úměra. Vyšší libido = vyšší testosteron. Možná to tak není.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Actinox ® | ExtrifitNitro peptidy! Zcela nová látka pro žilnatost a napumpování po celý den! 749 Kč |
| |