|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 9:54 pm Předmět: |
|
|
Asi před týdnem skončila 2. série True detective a bylo to tragický...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 5:56 am Předmět: |
|
|
Ale no, ja som si to uzil, nie vzdy sa zadari az tak ako prinjednotke. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
Kámo, díky za tip, je to libovka. Sjel jsem včera celou 1. sérii
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
bohužel jo,
po prvních dvou dílech, které jsem hodnotil jako super dobré, se konec série svažuje k super nudné
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: út srpen 25, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem někde viděl, že zase dávají Vražedné pobřeží. Pamatujete někdo, když to v devadesátkách dávali. To byla doba, škoda, že to tak uteklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 13, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Serial the scream zacal super a jako vetsina po 3 dilech uplna sracka.. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne září 13, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Já ted zacal koukat na Fear the walking dead a po prvních dvou dilech musim rict, ze se mi to dost libi, zombie tematiku mam rad. Snad tomu nedojde stava jako u WD, ktery me prestalo bavit po 2 seriich (spis uz driv).
|
Musí člověk u tohoto seriálu vypnout ze začátku mozek, aby přijal, že se zombie rozšíří po celém světě a nebo je to první vlaštovka, kde je to podané uvěřitelně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne září 13, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Darkkiller napsal: | Já ted zacal koukat na Fear the walking dead a po prvních dvou dilech musim rict, ze se mi to dost libi, zombie tematiku mam rad. Snad tomu nedojde stava jako u WD, ktery me prestalo bavit po 2 seriich (spis uz driv).
|
Musí člověk u tohoto seriálu vypnout ze začátku mozek, aby přijal, že se zombie rozšíří po celém světě a nebo je to první vlaštovka, kde je to podané uvěřitelně? |
Hele těžko říct, dost se tohle řešilo na Edně. Občas je na první pohled chování postav/vlády hloupé, ale na druhej už zas tolik ne (musíš počítat s tím, že postavy v serialu nevědí, co to "zombie" je + zmatek atd). Pro mě to v rámci možností uvěřitelný je.
Líbí se mi tam ta atmosféra. Narozdíl od WD postavy nejsou vrženy do postapokalyptickýho světa, ale ta apokalypsa právě probíhá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 17, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
Koukáte někdo na Raye Donovana? Za mě mohu jedině doporučit, jeden z nejlepších seriálů vůbec (podle mě, i na ČSFD má pěkné hodnocení). _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Show me a hero
Naprosto nečekaný konec týto úžasný minisérie od HBO!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
Musim sa priznat ze som celkom necakane prepadol serialu gotham. Cakal som slaby odvar batmanovskej tematiky ale je to uplne skvele _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Jana Stockelova

|
Zaslal: so říjen 17, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Komu se líbíli Vikingové by se mohlo líbit - The Last Kingdom, The bastard executioner
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|