|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
creativ718
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 9:21 pm Předmět: Noční protein průjem |
|
|
Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, že bílkoviny mají nemalý dopad na ledviny? Díky za odpověď.
Naposledy upravil creativ718 dne út říjen 20, 2015 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle tvojí hmotnosti těsně před spaním, ale předtím nejméně 2,5 až 3 hodiny nedávej žádné jídlo, zkus to a uvidíš...
zkus používat trávicí enzymy...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 5:36 pm Předmět: Re: Noční protein průjem |
|
|
| creativ718 napsal: | | Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin? Nebo ví někdo čím? Díky za odpověď. |
Tak sniz na 1.5, bohate to staci a to vsech (rostlinych i zivocisnych). Vyrad tvaroh, vůprotein je lehce stravitelny, nemel by delat problem, pokud ho nepijes hodinu po jidle. Ledvinami to urcite neni, to je jedine, cim si muzes byt jisty:)
|
|
| nahoru |
|
 |
creativ718
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Tak proč si to dáváš, když se po tom pose*eš? |
Na takovou dementní odpověď jsem fakt nečekal. Protože tělo roste hlavně večer že by?
|
|
| nahoru |
|
 |
creativ718
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 10:27 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle tvojí hmotnosti těsně před spaním, ale předtím nejméně 2,5 až 3 hodiny nedávej žádné jídlo, zkus to a uvidíš...
zkus používat trávicí enzymy... |
1. Neříkej mi chlapče
2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate".
3. Nemyslel jsem přímo ledviny "trávit" ale spíš ten dopad na ně.
4. Ptal jsem se proč se mě to děje, nebo spíš čím to je
Za zbytek rad díky, ale nemyslím si, že v mém věku potřebuju trávící enzymy, nemám nárok na takové sračky, tělo to musí strávit.
| vlkisekk napsal: | | creativ718 napsal: | | Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin? Nebo ví někdo čím? Díky za odpověď. |
Tak sniz na 1.5, bohate to staci a to vsech (rostlinych i zivocisnych). Vyrad tvaroh, vůprotein je lehce stravitelny, nemel by delat problem, pokud ho nepijes hodinu po jidle. Ledvinami to urcite neni, to je jedine, cim si muzes byt jisty:) |
Diky za info, takže nedávat těsně po jídle, to jsem chtěl slyšet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út říjen 20, 2015 4:13 am Předmět: Re: Noční protein průjem |
|
|
| creativ718 napsal: | | Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin? Nebo ví někdo čím? Díky za odpověď. |
Taky bys mohl byt intolerantni na laktozu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út říjen 20, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Taky jsem kdysi zkoušel vaničku tvarohu před spaním, ale zjistil jsem že to není úplně dobrej nápad - nedělalo mi to moc dobře  Samozřejmě laktóza je pro dost dospělých hůře stravitelná a tvaroh taky není ideální.
Zkus místo toho vypít 0,5l mléka nebo syrovátky, pokud bude stejný problém, tak to bude asi ta intolerance na laktózu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út říjen 20, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
| creativ718 napsal: | | 2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate". |
Ano, a právě proto tam denně cpe asi 400 g bílkovin v asi 8 jídlech a i se v noci budí, aby do sebe mohl nacpat vejce
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: út říjen 20, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
Tvaroh před spaním jsem zrušil a přešlo mě noční pálení žáhy, bývalo docela intenzivní. Každý je jiný. Někomu tvaroh zřejmě jako potravina sedí někomu ne. Já docela rád místo něj používám to-fu. To mi naopak dělá na trávení velmi dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
creativ718
|
Zaslal: út říjen 20, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | creativ718 napsal: | | 2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate". |
Ano, a právě proto tam denně cpe asi 400 g bílkovin v asi 8 jídlech a i se v noci budí, aby do sebe mohl nacpat vejce |
Co ti na tom vadí? Je to jeho životní styl, až si najdeš ty ten svůj, tak třeba pro úspěch taky obětuješ hodně času a úsilí, jako on a jemu podobní.
| cipinek napsal: | Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin?
3. Nemyslel jsem přímo ledviny "trávit" ale spíš ten dopad na ně.
ty jsi žena, že se takhle vyjadřuješ? |
Ne, pokud nedokážeš pochopit smysl mé otázky, tak mi nemusíš ani odpovídat.
| dodo1985 napsal: | | Tvaroh před spaním jsem zrušil a přešlo mě noční pálení žáhy, bývalo docela intenzivní. Každý je jiný. Někomu tvaroh zřejmě jako potravina sedí někomu ne. Já docela rád místo něj používám to-fu. To mi naopak dělá na trávení velmi dobře. |
Díky za tip, vyzkouším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st říjen 21, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
Tvaroh nemá s intolerancí laktózy zase tak moc společnýho, mně třeba vůbec nevadí. Ale asi základní logika je, že když se z toho několikrát posereš, tak to nejez...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st říjen 21, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
| creativ718 napsal: | | Big Muscle napsal: | | creativ718 napsal: | | 2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate". |
Ano, a právě proto tam denně cpe asi 400 g bílkovin v asi 8 jídlech a i se v noci budí, aby do sebe mohl nacpat vejce |
Co ti na tom vadí? Je to jeho životní styl, až si najdeš ty ten svůj, tak třeba pro úspěch taky obětuješ hodně času a úsilí, jako on a jemu podobní. |
Mně na tom nevadí vůbec nic. Zdeňka rád sleduju a fandím mu. Jenom mi přijde trochu ujetý, že bereš za svaté něco, co řekl, když sám to pak dělá přesně naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|