Noční protein průjem

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Noční protein průjem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Noční protein průjem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
creativ718

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 9:21 pm    Předmět: Noční protein průjem Odpovědět s citátem

Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, že bílkoviny mají nemalý dopad na ledviny? Díky za odpověď.

Naposledy upravil creativ718 dne út říjen 20, 2015 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: ne říjen 18, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proč si to dáváš, když se po tom pose*eš?
cipinek

PříspěvekZaslal: ne říjen 18, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle tvojí hmotnosti těsně před spaním, ale předtím nejméně 2,5 až 3 hodiny nedávej žádné jídlo, zkus to a uvidíš...
zkus používat trávicí enzymy...
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne říjen 18, 2015 5:36 pm    Předmět: Re: Noční protein průjem Odpovědět s citátem

creativ718 napsal:
Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin? Nebo ví někdo čím? Díky za odpověď.

Tak sniz na 1.5, bohate to staci a to vsech (rostlinych i zivocisnych). Vyrad tvaroh, vůprotein je lehce stravitelny, nemel by delat problem, pokud ho nepijes hodinu po jidle. Ledvinami to urcite neni, to je jedine, cim si muzes byt jisty:)
creativ718

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Tak proč si to dáváš, když se po tom pose*eš?

Na takovou dementní odpověď jsem fakt nečekal. Protože tělo roste hlavně večer že by?
creativ718

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ledviny a trávit bílkoviny? chlapče vrať se zpátky do školy, nebo si aspoň přečti něco o bílkovinách...
kdy máš předposlední jídlo před tím proteinem?
klidně dej protein 30-40 g čistých bílkovin dle tvojí hmotnosti těsně před spaním, ale předtím nejméně 2,5 až 3 hodiny nedávej žádné jídlo, zkus to a uvidíš...
zkus používat trávicí enzymy...

1. Neříkej mi chlapče
2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate".
3. Nemyslel jsem přímo ledviny "trávit" ale spíš ten dopad na ně.
4. Ptal jsem se proč se mě to děje, nebo spíš čím to je

Za zbytek rad díky, ale nemyslím si, že v mém věku potřebuju trávící enzymy, nemám nárok na takové sračky, tělo to musí strávit.

vlkisekk napsal:
creativ718 napsal:
Zdravím, předem chci upozornit, že jsem tento dotaz už hledal, ale rozumnou odpověď jsem zatím nenašel. Má někdo s tímto zkušenost? Kdykoliv si dám noční protein (nutrend) a bohužel i tvaroh na večer mám hned ráno průjem. Nevím, jestli je to způsobeno právě tímto, ale zajímalo by mě, jestli jsem jedinný, nebo ne. Poslední dobou mám zvýšený příjem bílkovin o dost, ale víc jak 2g/kg nemám. Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin? Nebo ví někdo čím? Díky za odpověď.

Tak sniz na 1.5, bohate to staci a to vsech (rostlinych i zivocisnych). Vyrad tvaroh, vůprotein je lehce stravitelny, nemel by delat problem, pokud ho nepijes hodinu po jidle. Ledvinami to urcite neni, to je jedine, cim si muzes byt jisty:)

Diky za info, takže nedávat těsně po jídle, to jsem chtěl slyšet.
Bombay

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

creativ718 napsal:

1. Neříkej mi chlapče

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 4:13 am    Předmět: Re: Noční protein průjem Odpovědět s citátem

creativ718 napsal:

Taky bys mohl byt intolerantni na laktozu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem kdysi zkoušel vaničku tvarohu před spaním, ale zjistil jsem že to není úplně dobrej nápad - nedělalo mi to moc dobře Samozřejmě laktóza je pro dost dospělých hůře stravitelná a tvaroh taky není ideální.
Zkus místo toho vypít 0,5l mléka nebo syrovátky, pokud bude stejný problém, tak to bude asi ta intolerance na laktózu.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

creativ718 napsal:
2. Ano bílkoviny mají nesmírný dopad na ledviny, jestli ti něco říká jméno Zdenek Voprada, tak prave on toto tvrzení potvrzuje, coz je jasny fakt, co rekne on je "svate".

Ano, a právě proto tam denně cpe asi 400 g bílkovin v asi 8 jídlech a i se v noci budí, aby do sebe mohl nacpat vejce
cipinek

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin?

ty jsi žena, že se takhle vyjadřuješ?
dodo1985

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh před spaním jsem zrušil a přešlo mě noční pálení žáhy, bývalo docela intenzivní. Každý je jiný. Někomu tvaroh zřejmě jako potravina sedí někomu ne. Já docela rád místo něj používám to-fu. To mi naopak dělá na trávení velmi dobře.
creativ718

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
creativ718 napsal:

Ano, a právě proto tam denně cpe asi 400 g bílkovin v asi 8 jídlech a i se v noci budí, aby do sebe mohl nacpat vejce

Co ti na tom vadí? Je to jeho životní styl, až si najdeš ty ten svůj, tak třeba pro úspěch taky obětuješ hodně času a úsilí, jako on a jemu podobní.

cipinek napsal:
Co přesně má za význam ta sračka, je to tím, že ledviny nestráví tolik bílkovin?

ty jsi žena, že se takhle vyjadřuješ?

Ne, pokud nedokážeš pochopit smysl mé otázky, tak mi nemusíš ani odpovídat.

dodo1985 napsal:
Tvaroh před spaním jsem zrušil a přešlo mě noční pálení žáhy, bývalo docela intenzivní. Každý je jiný. Někomu tvaroh zřejmě jako potravina sedí někomu ne. Já docela rád místo něj používám to-fu. To mi naopak dělá na trávení velmi dobře.

Díky za tip, vyzkouším.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh nemá s intolerancí laktózy zase tak moc společnýho, mně třeba vůbec nevadí. Ale asi základní logika je, že když se z toho několikrát posereš, tak to nejez...
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

creativ718 napsal:
Big Muscle napsal:
creativ718 napsal:

Co ti na tom vadí? Je to jeho životní styl, až si najdeš ty ten svůj, tak třeba pro úspěch taky obětuješ hodně času a úsilí, jako on a jemu podobní.

Mně na tom nevadí vůbec nic. Zdeňka rád sleduju a fandím mu. Jenom mi přijde trochu ujetý, že bereš za svaté něco, co řekl, když sám to pak dělá přesně naopak.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Noční protein průjem Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: