Povinko a havarijko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Povinko a havarijko  Úvodní stránka -> Ostatní -> Povinko a havarijko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Co nakonec kupujes?

Jestli je to na mě, tak to mám tady v logu:

https://forum.ronnie.cz/post1186252.html#1186252

je to Ford Focus (pro změnu:D) .... s výbavou jsem se nakonec dostal na 500 353 kaček

Ford Focus Combi 1.5 EB 110 kW (150PS) Titanium
+ barva Silver Tectonic
+ Audio 5 (9 reproduktorů a Sony rádio)
+ Zadní barevná parkovací kamera
+ Sada Style (zatmavená zadní skla, LED světla denního svícneí, LED světla vzadu)
+ Elektronicky sklopná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru
+ Výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce s bederní opěrkou
+ Minirezerva
+ Záruka na 5 let

Nechtěl jsem vůbec auto z bazaru, takže jsem volil mezi Mazdou 3 (krásný zvenku, ale mrňavý uvnitř) .... Oktávkou (drahá, kdyý už kupuju nový auto, očekávám určitou výbavu a dostla jsem se na 690k) ... a mezi Focusem (vím, že půl míče za "lidový" auto není málo, ale výbavu jsem si dal tak, aby mi sedla jak prdel na hrnec a přeci jen v autě trávím dost času, tak jsem si dopřál... neříkám, že takový Mondeo by nebylo lepší, ale člověk zase musí znát míru :) )
Petey

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Pojišťovna není charita a to co vyplatí je pořád o dost méně, než co vyberou :-) To jsou kupecké počty.

samozrejme, ale poistovna to berie v globale
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi nabídli ve ordu celkem férovou nabídku na povinko i havarijko, zároveň mi nabídli i pojištění GAP na tři roky za 2100/rok, tak to asi vezmu, člověk nikdy neví a aspoň by to za ty tři roky tak nebolelo, kdyby se něco stalo / někdo mi šlohnul auto... co myslíte?
vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2015 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
U nového auta bych se bál dvou zásadních věcí, o kterých už tu byla řeč. Odcizení .... to lze občas sjednat sólo k PR .... a že ti to někdo naboří někde na parkovišti, v ulici a podobně a prostě odjede a ty máš smůlu. U deset let Prahou obušeného auta bych to risknul, tady asi dost nerad.
To druhé bych možná risknul i tak, to první ... tj. odcizení ... ani smykem.

přesně napsáno, a vůbec to nesouvisí s parkováním v uzavřených garážích, stačí si vyjet na výlet, vrátíš se k autu a máš o starost více, kterou povinné ručení nekryje.

mně se stalo, že jsem si po leasingu - to byla pojišťovna i pojištění dané - vyplňoval on-line pojištění u pojišťovny, u které jsem byl dříve, abych viděl, na kolik se můžu dostat... vše jsem vyplňoval pravdivě, včetně kontaktních údajů, ale kalkulaci jsem ještě neuzavřel. a ještě to odpoledne mi volal maník z té pojišťovny, že má pro mě zajímavou nabídku... no vzal jsem to, protože byla ještě o třetinu lepší, než na co jsem dosáhl se svým 50 % bonusem, sice závazek na tři roky, ale zase v ceně gps... pro někoho velký bratr - což je pravda, na druhé straně vyšší šance na dohledání kradeného vozu a taky vyšší šance na záchranu pokud se vysekáš někde na okresce, kde nikdo nejezdí a ještě v noci (při každém nárazu volají automaticky) - a na obě tyhle věci člověk rád slyší :) tím pro mě havarijko dostalo další rozměr bez ohledu na cenu vozu.

GAP - pokud dostaneš nabídku u nového vozu, tak bych ji bral. ono i když má havarijko, tak při odcizeném nové autě jdeš hodně do mínusu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Povinko a havarijko Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: